EasySwitch

Gasprijzen

Onafhankelijk gasprijzen vergelijken? Klik nu op "energie vergelijken", kies de goedkoopste leverancier en bespaar!


Hier kunt u onafhankelijk uw gasprijzen vergelijken van alle aanbieders. Vergelijk gasprijzen in onze handige energievergelijker en u zult gelijk zien dat gasprijzen van verschillende leveranciers erg van elkaar verschillen. Bent u al jaren bij dezelfde leverancier? Als u wisselt van energieleverancier krijgt u een aantrekkelijke overstapkorting. Dit kan u honderden euro's schelen.


Klik hier om gasprijzen te vergelijken


Ontwikkeling prijzen gas 2015

De gasprijzen 2015 dalen licht. De vraag naar gas is laag vanwege het trage economische herstel. Prijzen gas zijn laag doordat er wereldwijd veel aanbod aan gas is. Er zijn grote gasvoorraden. Gasprijzen worden verder bepaald aan de hand van de prijs van de olie. Vanwege een daling van de olieprijzen zijn ook de gasprijzen Nederland gedaald.

'

Gasprijzen 2010-2014 

Alle leveranciers hebben in 2010 hun gasprijzen in verlaagd vanwege de dalende olieprijs. De gasrekening voor consumenten met variabele contracten ging toen fors omlaag. In 2011 en in 2012 zijn de gasprijzen al weer wat omhoog gekropen. De gasprijzen Nederland begonnen in 2013 weer licht te dalen. Hoe de prijzen gas zich ook ontwikkelen. Gasprijzen vergelijken en overstappen is altijd de moeite waard dankzij de aantrekkelijke kortingen voor nieuwe klanten.


Waarom gasprijzen vergelijken?

U doet er goed aan om nu uw gasprijzen 2015 te vergelijken en over te stappen naar een goedkopere leverancier. Kies een goedkoper contract waarbij u uw gasprijzen 2015 vast kunt zetten. Vaste prijzen geven de leverancier zekerheid, wat zich vertaalt in extra overstapkorting. Gasprijzen vergelijken en overstappen levert een besparing op van honderden euro's. U bent goedkoper uit dankzij lagere gasprijzen. Vergelijk gasprijzen 2015 van de verschillende leveranciers en stap direct over!


Overstapkorting voor nieuwe klanten

Energieleveranciers bieden hoge overstapkortingen aan om nieuwe klanten binnen te halen. Als u jaren bij dezelfde leverancier blijft loopt u deze kortingen mis. Vergelijk gasprijzen en stap nu over. Zo brengt u uw energierekening flink omlaag. Via onze vergelijker kunt u stroom- en gasprijzen vergelijken. Bovendien bieden we unieke kortingen aan die u niet via de leverancier krijgt.


Handige overstapservice

Op EasySwitch.nl kunt u niet alleen eenvoudig gasprijzen vergelijken. We bieden ook een overstapservice aan. Uw huidige leverancier wordt voor u opgezegd en de contracten sluiten naadloos op elkaar aan. Er hoeft niks aan uw aansluitingen gewijzigd te worden. U komt nooit zonder gas en elektriciteit te zitten.

Gasprijzen

Gasprijzen informatie op EasySwitch.nl. De begrippenlijst bestaat uit een aantal onderwerpen waaronder Gasprijzen. Naast Gasprijzen informatie, kunt u ook meer lezen over energie gerelateerde begrippen en energie vergelijken.

Onafhankelijk energieprijzen vergelijken? Vergelijk nu energietarieven van alle energieleveranciers in Nederland, stap over en bespaar honderden euro’s per jaar!
WUA energie onderzoek
In november 2012 is EasySwitch.nl verkozen tot beste energievergelijker door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA!


Zojuist overgestapt

 
Dhr. B. uit Heiloo is overgestapt naar Greenchoice
Dhr. H. uit Rotterdam is overgestapt naar Nuon
Mevr. V. uit Noordwijk zh is overgestapt naar Greenchoice
Dhr. H. uit Rotterdam is overgestapt naar Energiedirect.nl
Dhr. H. uit Eindhoven is overgestapt naar Nuon

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste energieprijzen!