EasySwitch

Gasprijzen

Onafhankelijk gasprijzen vergelijken? Klik nu op "vergelijk energie", kies de goedkoopste leverancier en bespaar!


Hier kunt u onafhankelijk voor uw 2014 gasprijzen vergelijken van alle aanbieders. Vergelijk gasprijzen onafhankelijk en u zult gelijk zien dat gasprijzen van verschillende leveranciers erg van elkaar kunnen verschillen. Als u wisselt van energieleverancier kan dat u als consument honderden euro's schelen ten op zichte van de bestaande aanbieder. Waar wordt dit verschil in gasprijzen 2014 en de afgelopen jaren door veroorzaakt? Gasprijzen worden bepaald aan de hand van de prijs van de olie. Als de olieprijzen dalen zullen ook de gasprijzen dalen en andersom.


Alle leveranciers hebben in 2010 hun gasprijzen in verlaagd vanwege de dalende olieprijs. De gasrekening voor consumenten met variabele contracten is fors omlaag gegaan. Inmiddels zijn in 2011 en in 2012 de gasprijzen al weer wat omhoog gekropen. De gasprijzen voor levering zijn in 2013 licht gedaald en dalen per 1 januari 2014 ook licht. 


U doet er goed aan om nu uw gasprijzen 2014  te vergelijken en wellicht over te stappen naar een goedkopere leverancier of naar een goedkoper contract waarbij u uw gasprijzen 2014 vast kunt zetten.  Wanneer u nu over stapt, bespaart u honderden euro's en bent u dus goedkoper uit dankzij lagere gasprijzen. Vergelijk gasprijzen 2014 van de verschillende leveranciers en stap direct over!

Gasprijzen

Gasprijzen informatie op EasySwitch.nl. De begrippenlijst bestaat uit een aantal onderwerpen waaronder Gasprijzen. Naast Gasprijzen informatie, kunt u ook meer lezen over energie gerelateerde begrippen en energie vergelijken.

Onafhankelijk energieprijzen vergelijken? Vergelijk nu energietarieven van alle energieleveranciers in Nederland, stap over en bespaar honderden euro’s per jaar!

Hoe werkt het?

Eenvoudig overstappen in minder dan 5 minuten en honderden euro's besparen!

WUA energie onderzoek
In november 2012 is EasySwitch.nl verkozen tot beste energievergelijker door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA!


Zojuist overgestapt

 
21 september, 09:53
Mevr. B. uit Uithoorn is overgestapt naar EnergieFlex
21 september, 09:50
Dhr. H. uit Ijsselmuiden is overgestapt naar Budget Energie
21 september, 09:49
Dhr. D. uit Arnhem is overgestapt naar EnergieFlex
21 september, 09:34
Mevr. P. uit Elstgld is overgestapt naar Greenchoice
21 september, 09:24
Mevr. K. uit Beusichem is overgestapt naar Nuon

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste energieprijzen!

Laagste prijs garantie op EasySwitch.nl! Qshops Thuiswinkel Keurmerk Webshop Keurmerk
Onze klanten geven de energievergelijking van Easyswitch.nl bij Trustpilot gemiddeld een 9,1 uit 10 ( gebaseerd op 725 reviews)
acm De ACM houdt toezicht op de onafhankelijkheid van EasySwitch.nl