EasySwitch

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met energie deals voor u!

  • Vul uw gegevens in
  • Vergelijk aanbod
  • Stap over
  • Bespaar geld
Vergelijk nu !
energy vergelijken

Kosten Elektriciteit

kosten elektriciteit vergelijken? Klik nu op "vergelijk energie" en kies de goedkoopste leverancier!


Kosten elektriciteit vergelijken en besparen? De kosten van elektriciteit (electriciteit) bestaan uit drie onderdelen: levering, transport en belasting. De belasting is ongeveer 48% van uw elektriciteitsrekening. Deze kosten van elektriciteit worden afgedragen aan de overheid. Een ander deel van de kosten van elektriciteit zijn de transport-en meterkosten. De transport kosten elektriciteit betaalt u aan uw netbeheerder voor het gebruik en onderhoud van het elektriciteitsnet. De kosten elektriciteit voor meterhuur betaalt u aan het meetbedrijf.

Het elektriciteitsverbruik en daarmee uw kosten van elektriciteit (kosten electriciteit) is vooral afhankelijk van de grootte van het huishouden. Uit onderzoek blijkt, dat veel consumenten niet weten wat hun jaarlijkse kosten van elektriciteit en gas zijn en hoeveel zij jaarlijks gebruiken. Dit lijkt uit een onderzoek van PricewaterhouseCoopers.

Vergelijk hier de verschillende energieleveranciers en stap direct over naar een goedkopere leverancier om uw kosten van elektriciteit van gas te verlagen.


Kosten Elektriciteit

Kosten Elektriciteit informatie op EasySwitch.nl. De begrippenlijst bestaat uit een aantal onderwerpen waaronder Kosten Elektriciteit. Naast Kosten Elektriciteit informatie, kunt u ook meer lezen over energie gerelateerde begrippen en energie vergelijken.

Onafhankelijk energieprijzen vergelijken? Vergelijk nu energietarieven van alle energieleveranciers in Nederland, stap over en bespaar honderden euro’s per jaar!
WUA energie onderzoek
In november 2012 is EasySwitch.nl verkozen tot beste energievergelijker door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA!


Zojuist overgestapt

 
25 april, 19:47
Dhr. W. uit Huissen is overgestapt naar Greenchoice
25 april, 19:39
Mevr. T. uit Utrecht is overgestapt naar Vandebron
25 april, 19:34
Dhr. V. uit Ijsselmuiden is overgestapt naar E.ON
25 april, 19:34
Dhr. B. uit Brunssum is overgestapt naar Essent
25 april, 19:08
Mevr. De G. uit Leeuwarden is overgestapt naar Greenchoice

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste energieprijzen!