EasySwitch

Prijzen Elektriciteit

Prijzen elektriciteit vergelijken? Bespaar ook veel geld. Klik nu op "vergelijk energie" en kies de goedkoopste leverancier!

Energieleveranciers hebben in juli 2012 hun prijzen elektriciteit en gas verhoogd nadat ze in de voorgaande jaren was verlaagd. Door de lagere olieprijzen zijn de prijzen van elektriciteit gedaald. Energieleveranciers streven er naar om de prijzen van elektriciteit zo laag mogelijk te houden voor de consument. De elektriciteit prijzen hangen samen met de olieprijs en zijn dus in 2009 t/m 2011 ten opzichte van 2008 flink gedaald. De tariefdaling van de prijzen elektriciteit is een direct gevolg van de economische crisis en kan zich de komende maanden voortzetten. Omdat de prijzen van elektriciteit en gas van de meeste leveranciers zijn veranderd, doet u er goed aan om de prijzen te vergelijken. De verwachting is dat de prijzen van elektriciteit langzaam omhoog zullen gaan. Op EasySwitch kunt u alle prijzen van elektriciteit 2014 leveranciers vergelijken en direct overstappen naar een leverancier met goedkopere prijzen voor elektriciteit en gas.

Prijzen elektriciteit 2014

Prijzen Elektriciteit informatie op EasySwitch.nl. De begrippenlijst bestaat uit een aantal onderwerpen waaronder Prijzen Elektriciteit. Naast Prijzen Elektriciteit informatie, kunt u ook meer lezen over energie gerelateerde begrippen en energie vergelijken.

Onafhankelijk energieprijzen vergelijken? Vergelijk nu energietarieven van alle energieleveranciers in Nederland, stap over en bespaar honderden euro’s per jaar!

Hoe werkt het?

Eenvoudig overstappen in minder dan 5 minuten en honderden euro's besparen!

WUA energie onderzoek
In november 2012 is EasySwitch.nl verkozen tot beste energievergelijker door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA!


Zojuist overgestapt

 
23 juli, 13:45
Dhr. L. uit Middelbeers is overgestapt naar Greenchoice
23 juli, 13:34
Dhr. S. uit Hengeloov is overgestapt naar Nuon
23 juli, 13:25
Dhr. S. uit Geleen is overgestapt naar Nederlandse Energie Maatschappij
23 juli, 13:04
Dhr. K. uit Urmond is overgestapt naar Nuon
23 juli, 12:54
Dhr. J. uit Haps is overgestapt naar Essent

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de beste energieprijzen!