EasySwitch

Afgeleid verhaalsrecht

In geval van afgeleid verhaalsrecht komt 'subrogatie' voor. Bij subrogatie komt een nieuwe schuldeiser in de plaats van de oorspronkelijke schuldeiser. De nieuwe schuldeiser neemt bij afgeleid verhaalsrecht alle rechten vorderingen met betrekking tot een bepaalde schuld over van de oorspronkelijke schuldeiser. Bij verzekeringen komt afgeleid verhaalsrecht voor indien de verzekeraar de verzekerde schadeloos heeft gesteld (bijvoorbeeld bij een All Risk autoverzekering), treedt hij in de rechten van de verzekerdeom schade op de schuldige (derde partij) te verhalen. Afgeleid verhaalsrecht geldt ook bij onverplichte betaling op basis van een verzekering.

Afgeleid verhaalsrecht

Afgeleid verhaalsrecht informatie op EasySwitch.nl. Naast Afgeleid verhaalsrecht informatie, kunt u hier ook meer lezen over andere verzekering gerelateerde begrippen, zorgverzekering 2014 en bijvoorbeeld energie vergelijken. Vergelijk nu onafhankelijk alle verzekeraars in Nederland en bespaar honderden euro’s!

Hoe werkt het?

Eenvoudig overstappen in minder dan 5 minuten en honderden euro's besparen!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar nog meer geld.

Laagste prijs garantie op EasySwitch.nl! Qshops Thuiswinkel Keurmerk Webshop Keurmerk
Onze klanten geven de energievergelijking van Easyswitch.nl bij Trustpilot gemiddeld een 9,0 uit 10 ( gebaseerd op 713 reviews)
acm De ACM houdt toezicht op de onafhankelijkheid van EasySwitch.nl