Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Actievoorwaarden 1 jaar gratis stroom

 

Inhoud van de actie ‘1 jaar gratis stroom van EasySwitch.nl’

Als je op 23 november 2018 overstapt van energieleverancier via EasySwitch.nl, maak je kans op 1 jaar gratis stroom van EasySwitch.nl. Onder de overstappers die op 23 november 2018 overstappen, verloten wij een jaar stroom t.w.v. €750.

 

Wat is 1 jaar gratis stroom t.w.v. €750,-?
Dit betekent dat wij een bedrag van €750,- verloten, wat gelijk is aan het jaarlijkse stroomverbruik van een gemiddeld driepersoonshuishouden (3500 kWh). De winnaar van de actie krijgt €750,-, ongeacht het daadwerkelijke verbruik van winnaar.

 

Hoe maak je kans?
Als je op 23 november overstapt van energieleverancier via EasySwitch.nl, speel je automatisch mee met de actie ‘1 jaar gratis stroom van EasySwitch.nl’.

 

Hoe wordt de winnaar bekendgemaakt?
Op maandag 26 november wordt op basis van loting bepaald wie de winnaar is van de prijs ‘1 jaar gratis stroom van EasySwitch.nl’.
Na de loting wordt per e-mail contact opgenomen met de winnaar. Op onze Facebook pagina maken wij bekend wanneer dat de loting heeft plaatsgevonden en maken wij de winnaar bekend.
Voor de bekendmaking gebruiken we de volgende gegevens: geslacht, eerste letter van de achternaam en woonplaats (voorbeeld: Mevrouw P. uit Uithoorn). De identiteit van de persoon in kwestie zal daardoor niet achterhaald kunnen worden en de privacy van de betreffende persoon wordt gewaarborgd.

 

Hoe wordt de ‘1 jaar gratis stroom’ uitbetaald?
Wanneer het energiecontract is goedgekeurd door de energieleverancier en de leverancier is gestart met het leveren van stroom en/of gas, wordt €750,- overgemaakt naar het rekeningnummer van de winnaar dat bij ons bekend is.

 

Overige voorwaarden

  • De prijs ‘1 jaar gratis stroom van EasySwitch.nl’, wordt enkel uitgekeerd wanneer de winnaar van de actie daadwerkelijk is overgestapt naar een nieuwe energieleverancier via EasySwitch.nl. Als de winnaar het energiecontract annuleert binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, of het contract wordt afgekeurd door de energieleverancier, vervalt het recht op deelname aan de actie. Energiecontracten die niet via EasySwitch.nl worden afgesloten, vallen buiten de actie.
  • De maximale stroomkosten die EasySwitch.nl uitkeert voor de actie ‘1 jaar gratis stroom van EasySwitch.nl’, zijn gelijk aan het verbruik 5100 kWh per jaar.
  • Bij verdenking van fraude of onrechtmatige deelname aan de actie, behoudt EasySwitch.nl het recht om deelname aan de actie te annuleren.
  • EasySwitch.nl is niet aansprakelijk voor schade van deelnemers of derden die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze actie.
  • EasySwitch.nl gaat conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) om met persoonsgegevens van deelnemers aan de actie. Er worden geen persoonsgegevens verspreid die de privacy van deelnemers schendt.
  • In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, behoudt EasySwitch.nl het recht om een beslissing te maken.