Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
Danielle Riupassa

Danielle is de vrouw achter het Customer Happiness Team. Haar positieve instelling deelt ze met onze klanten én met het team. En als je je ooit hebt afgevraagd of er mensen bestaan die oneindig veel geduld hebben, dan is ‘ja’ het antwoord en Danielle het bewijs. Dit interview vertelt je meer!


Waarom kom je elke dag naar je werk?
Waarschijnlijk is het al eerder gezegd: ik word echt blij van mijn werk. Samen met iedereen hier op kantoor vormen we een hecht team dat elkaar helpt, stimuleert, aanvult en natuurlijk ook afremt als dat nodig is. En het fietstochtje dat ik elke dag maak over de Herengracht is ook niet bepaald een straf; een heerlijk begin en eind van de werkdag!’

Wat doe je eigenlijk de hele dag?
Het Customer Happiness Team bestaat uit tien toppers. Alles wat komt kijken bij het aansturen van het team houdt me bezig. Natuurlijk help ik ook mee met het blijer maken van onze klanten. We zijn immers één team.’

Je krijgt energie van je fietstocht elke ochtend. Waar nog meer van?
Van complimenten van onze klanten over de manier waarop ze geholpen zijn. Daar doen we het uiteindelijk voor. Ik krijg ook energie van de fijne werksfeer en het feit dat ik mijn ideeën hier echt kan uitwerken. Als het lukt is dat een succes en anders een les. De mogelijkheid alleen al zorgt voor energie!’

Wat slurpt juist de energie uit je?
Negativiteit. Daar kan ik persoonlijk niet zo goed tegen. De wereld zou een stuk mooier zijn als iedereen wat meer positiviteit in zou brengen. Je schiet ook helemaal niets op met negativiteit. Ik kijk liever naar wat wél kan.’

Zou je je daarin nog willen ontwikkelen, in het omgaan met de negativiteit van anderen?
Ik kan anderen niet veranderen, wel mijn eigen instelling. Als iemand negatief is of doet kijk ik altijd naar de mogelijkheden. Dat is iets wat ik de mensen in mijn team altijd meegeef. Op andere vlakken zou ik me nog wel willen ontwikkelen: Italiaans spreken bijvoorbeeld of nog beter Spaans leren, schilderen, fotograferen. Uitdagingen genoeg!’

En op werkgebied?
Dan zou ik graag nog meer willen leren over hoe we onze klanten nóg beter kunnen benaderen. Ik geloof dat er altijd ruimte is voor verbetering.’

Wat had je absoluut niet verwacht toen je hier kwam werken?
Dat er zoveel schuil gaat achter een vergelijkingswebsite én dat het werken zo dynamische en uitdagend zou zijn. In de afgelopen vijf jaar heb ik me serieus geen dag verveeld.’

Gelukkig maar! En wat ben je aan het doen als je niet aan werk bent?
Toerist in eigen stad spelen met familie of vrienden. Ik hou van Amsterdam en al haar mooie plekjes. Ik woon er jaren, maar kan er nog steeds van genieten als ik er doorheen struin. Heerlijk!’

Laatste vraag: Als je één tip mag delen met de lezers van deze blog, welke is dat?
Breng een beetje positiviteit mee de wereld in en geniet van elke dag; er is zoveel leuks!’

Bedankt voor jouw positiviteit Danielle!

Raounak

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: