Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
Joris Evendik

Joris is de persoon waarover schrijven een dilemma oplevert: bij een positieve intro lijkt het alsof de schrijver van dit stuk slijmt en een neutrale intro doet hem tekort. Joris is namelijk de persoon die bovenaan zou staan áls we een hiërarchische bedrijfsstructuur zouden hebben. We zijn inmiddels een Holacratisch bedrijf, zonder fictieve treden. Dat was Joris’ idee. Hier leer je hem beter kennen!

Waarom kom je elke dag naar je werk?
‘Omdat ik mensen wil behoeden voor oneerlijke deals. Ik vind het plaatsvervangend verschrikkelijk als iemand is ingegaan op een op het eerste oog aantrekkelijke aanbieding, terwijl de kleine lettertjes voor het tegendeel zorgen. Met ons team zorgen we ervoor dat er geen kleine lettertjes zijn, maar wél een aantrekkelijke deal. Dat is mijn grootste drijfveer.’

En gelukkig voelt het kantoor van EasySwitch.nl als mijn 2e thuis. Het team zelf is al een reden om elke dag op mijn racefiets van Amsterdam-Noord naar het centrum te gaan; ik krijg oprecht energie van deze jonge, getalenteerde en gemotiveerde mensen.’

Waar krijg je nog meer energie van?
‘Van de zichtbare ontwikkelingen bij ons op kantoor. Het is fantastisch om te zien hoe mensen in ons team zich iedere dag verder ontwikkelen. Helemaal sinds we een Holacratisch bedrijf zijn en dus zonder managers werken. De ontwikkelingen zijn in een stroomversnelling gekomen en je ziet de energie nu bijna letterlijk vrijkomen.’

Je krijgt energie van persoonlijke groei. Waarin wil je zelf nog groeien?
‘Ik droom er al jaren van om zelf nieuwe functionaliteiten voor onze websites te kunnen programmeren. En blind typen, daarin kan ik ook nog wel groeien. ;)’

Wat doe je nu eigenlijk de hele dag?
‘Binnen onze Holacratische organisatie ben ik verantwoordelijk voor 19 verschillende rollen. De ene rol vraagt meer tijd dan de ander. De meeste tijd besteed ik aan de rollen Commercie, Strategie, Personeelszaken en Legal (onze en indirect jouw juridische veiligheid)
. Allemaal met als doel om onze activiteiten af te stemmen op ons kerndoel: de laagste vaste lasten voor iedereen, zónder gedoe.’

En buiten EasySwitch?
‘Squashen, kitesurfen, biertjes drinken met vrienden en samen met mijn vriendin voor onze super energieke kids zorgen. En uiteraard help ik mijn vrienden en familie  met hun energiecontract en verzekeringen :).’

Je bent al een aantal jaren onderdeel van het team. Wat is je mooiste herinnering die je tot nu toe hebt gemaakt hier?
‘De dag dat ik afscheid nam van mijn rol als manager en we een Holacratisch bedrijf werden zal ik niet meer vergeten; ik zou niet anders willen.’

Je mag als laatste één tip delen met de lezers van deze blog. Welke is dat?
‘Ga niet in op aanbiedingen van deur tot deur en telefonische verkopers. Soms lijken hun aanbiedingen aantrekkelijk, maar in de praktijk zijn ze dat eigenlijk nooit. Altijd even de aanbieding vergelijken op een vergelijkingswebsite dus!’

Raounak

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: