Menu
Hulp nodig? Bel 020 - 531 76 70 of chat
Geen geldige leveranciersID 3

KPN

KPN tv is onderdeel van een vast pakket dat u via KPN kunt afsluiten. KPN digitale televisie is verkrijgbaar in combinatie met internet of internet + telefonie. Voor deze vaste KPN tv pakketten betaalt u een vast bedrag per maand zodat u weet waar u aan toe bent.

Heeft u interesse om van digitale televisie leverancier over te stappen? EasySwitch.nl maakt voor u in 1 overzicht duidelijk bij wie u, aan de hand van uw wensen en eisen, het goedkoopste uit bent voor uw digitale tv pakket. Bovendien is overstappen, bijvoorbeeld naar KPN tv, met EasySwitch.nl gratis.

Vragen over KPN? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk nu »

KPN tv vergelijken

KPN prijzen vergelijken en besparen. KPN tv tarieven vergelijken voor digitale televisie op basis van verschillende criteria. KPN televisie vergelijken, KPN opzeggen of KPN televisie overstappen? Onafhankelijk digitale tv aanbieders en energie vergelijken op EasySwitch.nl!


Klantervaringen

Er is iets fout gegaan

{{::errorText}}

Vergelijk energie

We hebben meerdere resultaten gevonden, kies hieronder uw exacte adres
Uw huidige leverancier

Uw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Stroom (normaal)
Stroom (dal)
Gas

Helaas is het door u ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Zojuist overgestapt

In 6 simpele stappen tot €450 besparen? Vraag nu gratis de ultieme energiechecklist aan.
Ruim 200.000 anderen gingen u voor