Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Netflix: Caiway hoogste streamsnelheid

Volgens online videodienst Netflix heeft Caiway de hoogste gemiddelde streamsnelheid van Nederland. Dit blijkt uit maandelijkse metingen van Netflix bij zijn klanten over de hele wereld. Wereldwijd is glasvezelaanbieder Caiway ook de snelste. Netflix-klanten in Mexico hebben de laagste streamsnelheid.

Nederland koploper streamsnelheid

De Nederlandse internetaanbieders zijn koploper qua streamsnelheid. Caiway heeft een streamsnelheid van 3,58 Mb per seconde (Mbps). Ziggo, Zeelandnet, KPN en Online.nl doen het ook goed met een streamsnelheid van 3Mbps of meer. Netflix-klanten bij UPC hebben de laagste streamsnelheid, van 2,64 Mbps.

Over Netflix

Netflix is een Amerikaans bedrijf dat via online streaming films en video’s aanbiedt. Sinds september 2013 biedt het bedrijf ook video-on-demand-diensten aan in Nederland. Netflix heeft sinds november 2013 te maken met concurrentie. Toen lanceerde RTL de video-on-demand-dienst Video Unlimited.

Internet vergelijken

Vergelijk internetaanbieders eenvoudig op EasySwitch.nl. De goedkoopste internetprovider is binnen handbereik. Vul uw postcode in en wij tonen u de beschikbare combinatiepakketten of losse internetabonnementen of aanbiedingen met digitale televisie. Wij kunnen veel pakketten met extra korting aanbieden.

Daan Konijn

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: