whatsapp
call-icon

Beste energieleverancier

Beste energieleverancier, ben jij de beste voor mij? Hoe weet ik dit nou zeker? Was er maar een manier om daar achter te komen. Een plek waar ik mijn voorkeuren kan aangeven en waar ik je kan vergelijken met andere energieleveranciers..

De beste energieleverancier kent vele ‘gedaantes’. Wat vind jij nou belangrijk? Afhankelijk daarvan kan jouw beste keuze totaal anders zijn dan die van je buurman. Na het invullen van onze vergelijker krijg je een op maat gemaakt overzicht te zien. We maken het je graag makkelijk. You’re welcome :-)

alert-img Oeps!
{{::errorText}}

Vergelijk energieleveranciers

Aantal bewoners
{{mini_verbruik}}
Stroom (dal)
{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Helaas is het door uw ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen

Stroom is stroom, toch?

Ja, de kwaliteit van de geleverde stroom is altijd hetzelfde. Omdat overstappen alleen een administratieve handeling is, hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten. Hoe zit dit dan als je overstapt naar duurzame energie? Je zult niets merken aan de stroom uit je stopcontact. Maar de manier waarop de stroom is opgewekt is wel degelijk anders.

Waar let je dan wel op?

Je gaat binnenkort een nieuw contract afsluiten bij een energieleverancier. Maak voor jezelf een lijstje.
Waar moet jouw nieuwe energiecontract aan voldoen? Kijk bijvoorbeeld naar de volgende zaken:

 • Prijs
 • Duurzaamheid (Groene of grijze stroom?)
 • Contractvoorwaarden (Vast, variabel en voor hoe lang?)
 • Niveau van de klantenservice
 • Bereikbaarheid van de klantenservice
 • Opzegvergoeding bij een overstap

 • Duidelijkheid van de website
 • Slimme thermostaat
 • Terugleververgoeding (als je zonnepanelen hebt)
 • Melding van verbruik
 • Regeling omtrent jaarnota’s
 • Online klantomgeving

Vind de beste energieleverancier

Nu je voor jezelf hebt bepaald wat jij belangrijk vindt, kun je je huidige energieleverancier onder de loep nemen. Voldoet deze volledig aan jouw voorwaarden? Het kan nooit kwaad om te bekijken of andere leveranciers hoger of gelijk scoren op alle punten. Maak hierbij gebruik van de energievergelijker, dat is wel zo makkelijk.

Ook top, maar veel goedkoper

Je bent blij met je huidige energieleverancier, super! Toch is het goed mogelijk dat een andere leverancier jou precies hetzelfde kan bieden en ook nog beter geprijsd is. Deze nieuwe leverancier heeft misschien wel een aantrekkelijk actietarief of geeft je een welkomstkorting. Het zou zonde zijn om dan niet je voordeel te halen bij die nieuwe energieleverancier.

Jaarlijks overstappen

Ieder jaar kun je overstappen. Als je elk jaar een vergelijking maakt, blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen op de energiemarkt. Bij iedere overstap profiteer je van speciale actietarieven en welkomstpremies. Je overstap regel je snel met onze onafhankelijke overstapservice. Die gratis service verlenen wij graag. Je nieuwe energieleverancier zegt je oude contract voor je op. It’s Easy!

Energie vergelijken is altijd een goed idee

Het kan geen kwaad om kritisch te blijven en jaarlijks te kijken naar die perfecte energieleverancier. Uiteraard is jouw energieleverancier blij met je als vaste klant, maar is dat voor jou ook het beste? Het is altijd een goed idee om aan het einde van je contractperiode opnieuw te vergelijken. Voldoet de huidige leverancier nog aan alle wensen? Is er misschien een andere speler op de markt die beter bij je wensen aansluit? Maak voor de zekerheid een vrijblijvende vergelijking op EasySwitch.nl, dan weet je het meteen.

Vergelijk Energie

Laatste nieuws

Energie

Duurzame energie in Nederland, zo staan we ervoor

We bevinden ons midden in de energietransitie en de klimaatdoelstellingen van 2020 komen dichterbij. Steeds meer mensen worden zich hiervan bewust en willen...

Lees meer
Energie

Energierekening voor kwetsbare groep onduidelijk en te hoog

Als je je geldzaken niet op orde hebt, kun je bij een nieuw energiecontract tegen een hoge waarborgsom aanlopen. Geef je een budgetbeheerder de...

Lees meer
Energie

1 huis maar meerdere energieleveranciers, iets voor jou?

Vanaf 2018 kun je ervoor kiezen om stroom van meerdere energieleveranciers af te nemen. Via een tweede elektriciteitsmeter kun je zelf bepalen welke apparaten...

Lees meer