Menu
Hulp nodig? Bel 020 - 531 76 70 of chat

Goedkoopste energiemaatschappij

U bent op zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij? Het neemt veel tijd in beslag om zelf alle tarieven van energieleveranciers op te zoeken en te vergelijken. Maak gebruik van de energievergelijker van EasySwitch.nl en u krijgt in één oogslag een overzicht van de voordeligste aanbiedingen. Vul uw gegevens in en u ziet de top 3 beste energiedeals voor uw specifieke verbruik. Vergelijk, kies een nieuw contract en bespaar. Het kan al in een paar minuten.

Er is iets fout gegaan

{{::errorText}}

Vergelijk energieleveranciers

Aantal bewoners
{{mini_verbruik}}
Uw huidige leverancier
We hebben meerdere resultaten gevonden, kies hieronder uw exacte adres

Uw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Stroom (normaal)
Stroom (dal)
Gas

Helaas is het door u ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Liberalisering energiemarkt

Sinds 2004 is de Nederlandse energiemarkt geliberaliseerd. Vanaf 1998 is in Nederland begonnen met de privatisering van de energiemarkt. Leveranciers van nutsvoorzieningen waren voor deze tijd nog staatsbedrijven. Vanuit de EU kregen alle lidstaten de opdracht om hun energiemarkt te liberaliseren.

Maak gebruik van concurrentie

Na de privatiseringen was in 2004 de markt geopend om andere spelers toe te laten. Dit kwam de concurrentie ten goede. Sindsdien zijn er meerdere prijsvechters op de energiemarkt. Gebruik deze concurrentie in uw voordeel. Blijf jaarlijks energieleveranciers vergelijken om de beste aanbiedingen voor uw verbruik te vinden.

Overstappen ieder jaar populairder

Het overstappen van energiemaatschappij wordt steeds populairder. In 2013 is 12,1% van de Nederlandse bedrijven en huishoudens overgestapt naar een goedkopere energieleverancier. In 2014 is het aantal overstappers gegroeid naar 13,1%. Bij de liberalisering van de energiemarkt in 2004 stapten nog maar 6% van de Nederlandse bedrijven en huishoudens over.

 

Binnen een paar minuten tot € 450 per jaar besparen

Steeds meer Nederlanders beseffen dat een overstap noodzakelijk is om de beste prijzen voor energie te blijven betalen. Door onze energievergelijker te gebruiken ontvangen ze unieke actietarieven en welkomstkortingen, die ze via de energieleverancier niet krijgen. Maak gebruik van de energievergelijker en u kunt tot € 450 op jaarbasis besparen.

Energiemaatschappijen vergelijken – Hoe werkt het?

U bent er klaar voor. U gaat de energiemaatschappij vinden die voor u de beste deal heeft. Hoe gaat u dat aanpakken? Heel simpel eigenlijk. Maak gebruik van onze energievergelijker. U ziet in een overzicht welke leveranciers de beste aanbiedingen hebben.

U weet uw eigen energieverbruik niet? Dat is geen probleem. U kunt in de vergelijker aangeven uit hoeveel personen uw huishouden bestaat. Dan wordt er op basis van het gemiddelde verbruik in Nederland een schatting van uw energiebehoefte gedaan.

Vul deze gegevens in en u ziet meteen welke energiemaatschappijen de beste deals voor u hebben.

 

  • Uw postcode en huisnummer
  • Enkele of dubbele meter
  • Uw energieverbruik
  • Uw huidige leverancier

 

Vergelijk Energie

Laatste nieuws

Meeste energie-overstappers ooit in 2015

Uit de jaarlijkse energiemonitor van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) blijkt dat er nog nooit zoveel energie-overstappers waren als in 2015. Iets meer...

Lees meer

Nederlandse consument verkiest goedkoop boven groen

Elk jaar stappen er meer mensen over naar een andere energieleverancier. De prijs speelt de grootste rol in de overstap, in tegenstelling tot de duurzaamheid...

Lees meer

De dag van de Aarde

Vandaag staan we stil bij de grote bol waarop we leven: De aarde. Op deze dag wordt de hele wereld aangespoord om na te denken over hun consumentengedrag en...

Lees meer
In 6 simpele stappen tot €450 besparen? Vraag nu gratis de ultieme energiechecklist aan.
Ruim 200.000 anderen gingen u voor