Menu
call-icon
8,1 uit 10
Ben jij op zoek naar meer informatie over Budget Energie? Lees hier alles over de tarieven, contactgegevens, beoordelingen van klanten en veelgestelde vragen. Vergelijk jaarlijks via EasySwitch.nl je energiecontract om te profiteren van actuele energietarieven en hoge welkomstkortingen. 

Budget Energie

Budget Energie is zoals de naam al zegt, een leverancier van goedkope energie. Sinds 2008 biedt Budget Energie stroom en gas aan de Nederlandse consument. Omdat Budget Energie zoveel mogelijk online werkt, kan de leverancier de kosten drukken en goedkope energiecontracten aanbieden. Of Budget Energie voor jou ook de goedkoopste energieleverancier is, weet je na het maken van een vergelijking.

Budget Energie tarieven

De tarieven van Budget Energie veranderen twee keer per jaar; in januari en in juli. De meest actuele tarieven van Budget Energie bekijk je in onze energievergelijker. Heb je een energiecontract met variabele tarieven, dan betaal je altijd de actuele prijs voor energie. Bij een contract met vaste tarieven betaal je gedurende de looptijd van je contract het energietarief zoals deze is vastgelegd aan het begin van je contract. Je profiteert dan niet van eventuele prijsdalingen. Wij raden iedereen aan om te kiezen voor een éénjarig contract met vaste tarieven. Op die manier kun je ieder jaar opnieuw een vergelijking maken, en ieder jaar opnieuw profiteren van een mooie welkomstkorting.

 

Welkomstkortingen en actietarieven

Om ieder jaar opnieuw gebruik te maken van de meest goedkope energie kun je het beste kiezen voor een energiecontract met actietarieven. Contracten met actietarieven worden vaak gecombineerd met welkomstkortingen. Deze welkomstkortingen ontvang je alleen via vergelijkingssites en ontvang je wanneer jouw contractjaar is afgelopen. Zit je contractjaar erop, maak dan opnieuw een vergelijking om opnieuw het meest voordelige energiecontract te kiezen.

Energie vergelijken Budget Energie

 

Ben je benieuwd welk actietarief Budget Energie jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

 

Vergelijk Energie

 

 

Over Budget Energie

Budget Energie stelt dat de energierekening een stuk lager kan als de organisatie van de energieleverancier efficiënter wordt ingericht. De leverancier geeft weinig middelen uit aan marketing en andere extra’s. De dienstverlening wordt vooral online aangeboden. Budget Energie specialiseert zich in het snel en gemakkelijk online aanbieden van energiecontracten. Hierdoor blijven de kosten laag en kan energie goedkoop aan worden geboden.

 

Energiecontracten Budget Energie

Budget Energie biedt contracten aan met een variabel of vast tarief. Het contract met een variabel tarief is maandelijks opzegbaar. Het tarief kan gedurende het contract veranderen. De energieleverancier biedt ook contracten met een vast tarief aan. Deze kunnen een contractduur van 1 of 3 jaar hebben. Bij een contract met een variabele energieprijs kunnen de tarieven veranderen. Deze worden tweemaal per jaar aangepast op basis van de marktprijzen. Budget Energie biedt deze contracten aan met de mogelijkheid de overeenkomst te allen tijde te kunnen opzeggen.

 

Hoe duurzaam is Budget Energie?

Budget Energie staat garant voor 100% groene stroom. Budget Energie geeft in het stroometiket van 2015 aan dat 23% van de groene stroom afkomstig is van windenergie en 77% van zonne-energie. De windenergie van Budget Energie wordt voor 74% opgewekt door Nederlandse windmolens en voor 26% door Italiaanse windmolens. Daarnaast stimuleert Budget Energie consumenten om bewust met energie om te gaan. Dit kan door zelf energie op te wekken aan de hand van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

De tijden van het laag- en normaal tarief zijn afhankelijk van uw regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je voor de daluren het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen. Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag. Wil je de huidige tarieven van Budget Energie bekijken? Vergelijk energie met onze energievergelijker. Je kunt de tarieven dan meteen vergelijken met andere aanbieders. Zo weet je zeker dat je de scherpste aanbieding vindt.

 

De slimme meter bij Budget Energie

Vanaf 2012 zijn de netbeheerders begonnen met het plaatsen van slimme meters. Slimme meters zijn digitale meters die op afstand de meterstanden kunnen uitlezen. Je bent niet verplicht een slimme meter te nemen. Je mag weigeren of je mag aangeven dat jouw gegevens niet op afstand mogen worden uitgelezen. Een slimme meter houdt ook bij hoeveel energie wordt teruggeleverd door zonnepanelen.

 

Heb jij thuis al een slimme meter?

Je twijfelt of je al een slimme meter hebt? Als jouw meter na 1 januari 2012 is vervangen, dan heb je waarschijnlijk een slimme meter. Een ander herkenningspunt is dat de meter een aansluiting met telefoonstekker (RJ-11) heeft.

 

De slimme meter heeft enkele voordelen ten opzichte van de analoge meter:

  • Meterstanden worden niet meer geschat, de energierekening wordt nauwkeuriger;
  • Je hoeft de meterstanden niet meer door te geven, dit gaat automatisch;
  • Bij verhuizing zijn de precieze meterstanden bekend;
  • Via Mijn Budget houd je jouw (maandelijkse) energieverbruik bij;
  • De energie die je teruglevert wordt ook gemeten.

 

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Als je met zonnepanelen energie opwekt, is de opgewekte energie in eerste instantie voor jouw eigen huishouden. In de meeste gevallen verbruik je over een jaar genomen meer energie dan je opwekt met zonnepanelen. Je energiebehoefte wordt aangevuld door de energieleverancier. Overdag als de zon schijnt wekken zonnepanelen veel energie op. Mogelijk is dit meer dan jouw energiebehoefte op dat moment. De energie die je overhoudt lever je via het net terug aan je energieleverancier. Deze energie wordt verrekend met de energie die je hebt afgenomen. Dit wordt salderen genoemd. Heb jij een dubbele elektriciteitsmeter? Dan wordt de energie die tijdens de normaaluren is opgewekt verrekend met de verbruikte energie uit de normaaluren. Opgewekte energie uit de daluren wordt verrekend met verbruikte energie uit de daluren.

 

Je wekt meer energie op dan je verbruikt?

Budget Energie saldeert tegen hetzelfde tarief dat je betaalt voor uw energie. De daluren worden met daluren verrekend en de normaaluren met de normaaluren. Voor de energie die op jaarbasis boven het eigen verbruik wordt teruggeleverd geldt de terugleververgoeding. Bij Budget Energie krijg je per teruggeleverde kWh het leveringstarief inclusief btw.

 

Contactgegevens Budget Energie

Telefoon020 – 2055 555
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarMaandag t/m donderdag 8.30 – 19.00, Vrijdag 8.30 – 18:00
Websitehttp://www.budgetenergie.nl/

 

Gas- en stroomstoringen bij Budget Energie

Je hebt een gasstoring of stroomstoring en je bent klant van Budget Energie? Kijk eerst of je de enige in de omgeving bent zonder gas en/of stroom. Als jouw buren er ook last van hebben, is er sprake van een gas- of stroomstoring in jouw omgeving. Op gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Anders kun je bellen met het nationale storingsnummer, 0800-9009. Dit is een gratis nummer en het is altijd te bereiken. Ruik je gas? Dan word je aangeraden om meteen met het nationale storingsnummer te bellen.

 

Betalingen aan Budget Energie

Bij Budget Energie betaal je per automatische incasso. Doe je dat liever niet? Dan kun je de facturen ook zelf overmaken. Budget Energie brengt je dan wel administratiekosten van € 3,03 per maand in rekening.

 

Wat te doen bij verhuizing?

Geef jouw verhuizing door, door te bellen met de klantenservice van Budget Energie op 020 – 2055 555. Op de website kun je ook het contactformulier invullen om de verhuizing door te geven. Dit kan uiterlijk 14 werkdagen voor de sleuteloverdracht. Vergeet niet de meterstanden bij vertrek uit de oude woning en bij aankomst in de nieuwe woning goed te noteren.

 

Opzeggen contract bij Budget Energie

Als jij je contract wil opzeggen, kun je dit doorgeven aan Budget Energie. Het nummer is 0800 – 4334. Dit gesprek is kosteloos. Overigens, als je overstapt van energieleverancier hoef je vaak niet op te zeggen. Je nieuwe energieleverancier regelt je overstap.

 

Opzegtermijn Budget Energie

Houd goed in de gaten wat de opzegtermijn van uw contract is. Wil jij jouw contract voor het einde van de contractduur opzeggen? Budget Energie brengt je dan een opzegboete in rekening. Deze wordt bepaald aan de hand van uw resterende contractduur.

 

Resterende contractduurBoete
1 tot 18 maanden€ 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden€ 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden€ 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden€ 125,- per overeenkomst

 

Neemt Budget Energie uw opzegboete over?

Als u voor het einde van uw contractduur besluit over te stappen, neemt Budget Energie niet uw opzegboete over. Als u via EasySwitch.nl een nieuw contract afsluit, ontvangt u vaak wel een welkomstkorting.

 

Budget Energie aanbieding

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Budget Energie? In onze energievergelijker zie je de huidige energietarieven van de verschillende leveranciers. Vergelijk de tarieven van Budget Energie met andere energieleveranciers en vind het contract dat tegen de beste voorwaarden bij uw verbruik past. Een nieuw contract via EasySwitch.nl levert je exclusieve actietarieven en unieke welkomstkortingen op.

 

Energie vergelijken in vier stappen

 

Vergelijk Energie

 

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Budget Energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Budget Energie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Budget Energie. Budget Energie zorgt er vervolgens voor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Budget Energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

 

Budget Energie tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2017
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Alle producten van Budget Energie

Combinatie producten

Beoordeling klantervaringen
8,1
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
8,1 uit 10

Klantervaringen

23 April, 16:20 PHW Timmermans Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik zeer tevreden ben!
Ik raad Budget Energie aan.
10 April, 08:47 J.A. Diender Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kijk alleen maar naar de prijs en hoeveel tijd het mij kost. online hulp, klantenservice heb ik niet mee van doen gehad dus neutraal
Ik raad Budget Energie aan.
03 April, 09:19 B. Girija Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan niet beter!
Ik raad Budget Energie aan.
01 April, 12:43 J Koning Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat wij geen klachten hebben en tot dus ver alles prima geregeld is.
Ik raad Budget Energie aan.
24 March, 16:54 H.J.H. Peters Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel, gemakkelijk en duidelijk.
Ik raad Budget Energie aan.
23 March, 08:42 J Lankhorst Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden tot nu toe
Ik raad Budget Energie aan.
20 March, 08:26 R. van Ooijen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat easyswitch dat vraagt
Ik raad Budget Energie aan.
20 March, 07:09 G.C.P. Dirks Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bekijk over maand aanbiedingen nieuwe kontakten.
Ik raad Budget Energie aan.
06 February, 10:24 P. Vries Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
naar aanleiding van uw verzoek
Ik raad Budget Energie aan.
05 February, 20:54 A. Jong Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede informatie.
Ik raad Budget Energie aan.
23 April, 16:20 PHW Timmermans Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik zeer tevreden ben!
Ik raad Budget Energie aan.
10 April, 08:47 J.A. Diender Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kijk alleen maar naar de prijs en hoeveel tijd het mij kost. online hulp, klantenservice heb ik niet mee van doen gehad dus neutraal
Ik raad Budget Energie aan.
03 April, 09:19 B. Girija Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan niet beter!
Ik raad Budget Energie aan.
01 April, 12:43 J Koning Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat wij geen klachten hebben en tot dus ver alles prima geregeld is.
Ik raad Budget Energie aan.
24 March, 16:54 H.J.H. Peters Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel, gemakkelijk en duidelijk.
Ik raad Budget Energie aan.
23 March, 08:42 J Lankhorst Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden tot nu toe
Ik raad Budget Energie aan.
20 March, 08:26 R. van Ooijen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat easyswitch dat vraagt
Ik raad Budget Energie aan.
20 March, 07:09 G.C.P. Dirks Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bekijk over maand aanbiedingen nieuwe kontakten.
Ik raad Budget Energie aan.
06 February, 10:24 P. Vries Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
naar aanleiding van uw verzoek
Ik raad Budget Energie aan.
05 February, 20:54 A. Jong Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede informatie.
Ik raad Budget Energie aan.
31 January, 11:41 J.E. Reeb Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed verlopen bij het over stappen. Verder geen problemen.
Ik raad Budget Energie aan.
17 January, 21:51 E.P.R. Meesters Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden.
Ik raad Budget Energie aan.
16 January, 09:36 M.M. Schut Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik van mening ben dat e.e.a. een goede hulptool is bij overstappen.
Ik raad Budget Energie aan.
15 January, 17:43 P. Westerink-Klein Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen klachten. Alles verliep zeer inzichtelijk en efficiënt
Ik raad Budget Energie aan.
13 January, 07:15 W.A.G. Abeling - van Elk Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Iedereen kan een lage energierekening gebruiken, dus goed zoeken en vergelijken is belangrijk. BudgetEnergie bood mij de beste deal.
Ik raad Budget Energie aan.
12 January, 13:26 M.F. Kamphuis Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Budget Energie aan.
10 January, 09:47 C. Bakker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Budget Energie aan.
07 January, 09:02 G.T.G.M. Thijssen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik het goed vind
Ik raad Budget Energie aan.
05 January, 11:08 J.H.W.M. Schwarte Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel slecht bevallen.adressen door elkaar gehaald, zit nu met boeteclosule
Ik raad Budget Energie af.
28 December, 07:23 C.M.W. Game Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn ervaring,best tevreden,een misverstand met de slimme meter werd snel opgelost.
Ik raad Budget Energie aan.
28 December, 07:12 N. Visser Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden met het verloop van mijn overstap van Nuon naar Budget Energie.
Ik raad Budget Energie aan.
21 December, 13:10 J.M.S.G. Brouns Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik tevreden ben
Ik raad Budget Energie aan.
20 December, 19:13 S.H. Bosveld Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Volgens jullie berekening zou mijn voorschot ongeveer € 94, 00 zijn en nu is het ongeveer € 10,00 meer.
Ik raad Budget Energie aan.
20 December, 11:28 J. Dijkema Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
fijne klantenservice
Ik raad Budget Energie aan.
19 December, 10:23 D. Strikwerda Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Aanmeldproces duurt maar liefst 25 dagen. Hoewel ik op tijd was met overstappen kon het aanmeldproces toch niet op tijd worden gerealiseerd (zie mijn email aan u van 8 oktober en uw reactie daarop van 8 oktober). Dit heeft extra kosten tot gevolg gehad.
Ik raad Budget Energie af.
18 December, 08:35 A.J. Verkoyen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Door de geweldige service van Budget heb ik niet eens gemerkt dat ik over gestapt ben.
Ik raad Budget Energie aan.
14 December, 21:23 P. Ouwerkerk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstappen keurig geregeld en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden
Ik raad Budget Energie aan.
13 December, 12:19 H.G. Keitz Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen beoordeling omdat ik via de consumentenbond een beter voorstel kreeg en naar van de bron ben overgestapt
Ik raad Budget Energie af.
13 December, 11:12 R. Wikselaar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat tot nu toe alles goed verloopt , maar voor een goede beoordeling is het nu nog te vroeg vind ik.
Ik raad Budget Energie aan.
11 December, 11:54 L. Olivier Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik wil de goedkoopste energie. Jammer datdeprijzenzijnvrijgegeven. Er zou een eerlijke vaste prijs in Nederland moeten zijn, zodat al dit gevogel nietmeernodig is.
Ik raad Budget Energie aan.
11 December, 09:54 A. Verburgt Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Transparant en snel voor een gunstige prijs.
Ik raad Budget Energie aan.
10 December, 11:02 J. Bax Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is vlekkeloss verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
10 December, 08:33 T.C. Riddersma Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de sterretjes kun je niet aanpassen in deze enquete en dat past bij hoe ik Budget energie ervaar, Slinks en achterbaks. Spijt dat ik onbewust hier een jaar aan vast zit.
Ik raad Budget Energie af.
06 December, 14:43 H.J.M.H. Burhenne Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Budget Energie aan.
05 December, 11:23 A. Kremer Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat er werd op de site een lager maand bedrag werd aan geboden dan in werkelijkheid die is een stuk hoger 103 om 147 euro
Ik raad Budget Energie af.
04 December, 19:08 S. Dijkstra Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles duidelijk met aangeving via sms, mail en de website, eigen omgeving.
Ik raad Budget Energie aan.
04 December, 11:28 R.A. Dijk Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is prima gegaan
Ik raad Budget Energie aan.
02 December, 07:50 J.W.M. Stroek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima overstap, zonder problemen. Scherpe prijsstelling.
Ik raad Budget Energie aan.
30 November, 08:59 J.G. Friskus Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
enige onduidelijkheid over verschillen prijsopgaves via Easyswitch en Budgetenergie zelf. Wel telefonisch opgelost.
Ik raad Budget Energie aan.
27 November, 18:33 F. Blokzijl Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap ging goed en wij hebben tot nog toe geen kontact gehad.
Ik raad Budget Energie aan.
27 November, 11:54 J.H. Ummels Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Budget Energie aan.
27 November, 11:53 J.J. Riet Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed
Ik raad Budget Energie aan.
27 November, 07:32 R.M. Thijssen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voorheen ook al eens energie afgenomen bij Budget Energie. Hebben me goed geholpen met BTW terugvragen voor zonnetje panelen.
Ik raad Budget Energie aan.
26 November, 08:23 J.C.J. Caspers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat alles goed gegaan is zonder een probleem
Ik raad Budget Energie aan.
25 November, 16:59 A.M. Huis in \\\'t Veld Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden.
Ik raad Budget Energie aan.
25 November, 15:28 P.M. Vries Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap was goed
Ik raad Budget Energie aan.
24 November, 12:52 M.J. Kilsdonk Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima!
Ik raad Budget Energie aan.
24 November, 09:05 C.,.B. Martens Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben er pas bij aangesloten
Ik raad Budget Energie aan.
24 November, 07:19 L. Ait Bassou Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap duurde iets langer dan ik had verwacht
Ik raad Budget Energie aan.
23 November, 08:28 Edwin Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voor de 2e keer een overstap gemaakt. Nadat ik de keuze had gemaakt deed easy switch de rest. Alles verliep wederom zoals het hoort. Dik tevreden dus.
Ik raad Budget Energie aan.
22 November, 16:36 J. Looman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie het vragen.
Ik raad Budget Energie aan.
22 November, 08:27 J. Siemons Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Net klant, kan nog niet goed oordelen
Ik raad Budget Energie aan.
20 November, 11:17 G.P.F. Helderman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevreden
Ik raad Budget Energie aan.
20 November, 07:27 J.R. Sande Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden, nog te kort ervaring om goed te kunnen beoordelen. Wat ik wel mis is het zelf kunnen bijhouden van de meterstanden. Bv bij Nuon is dit goed geregeld.
Ik raad Budget Energie aan.
19 November, 10:57 H.F.P.M. Klijn Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overgang is prima verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
19 November, 07:32 G.J.J. Hoof Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen bespaart geld.
Ik raad Budget Energie aan.
18 November, 08:51 R.N.J. Burgh Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duurzaamheid heb ik mij niet in verdiept.
Ik raad Budget Energie aan.
18 November, 08:20 H.R.A. Loo Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon goed
Ik raad Budget Energie aan.
18 November, 07:20 F. Broekhof Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
vind ik leuk
Ik raad Budget Energie aan.
17 November, 14:13 R.J. Nievelstein Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helder en vriendelijk
Ik raad Budget Energie aan.
15 November, 19:34 E.S. Koops Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik dat gevraagd ben
Ik raad Budget Energie aan.
15 November, 15:17 H.A. Hoedemakers Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weet ik niet nog te kort bij de maatschappij om daar een oordeel over te hebben.
Ik raad Budget Energie aan.
15 November, 08:45 W. Gerrits Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Budget Energie aan.
14 November, 20:49 R.J. Jongejans Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de goedkoopste en snel geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
14 November, 16:39 J.H. Pepels Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Budget Energie aan.
14 November, 08:48 W.P. Boogaard Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog maar net klant dus nog niet veel ervaring of functies zoals klantenservice nog niet nodig gehad
Ik raad Budget Energie aan.
12 November, 09:51 H.M.P.M. Moors Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Budget energie is voor mij een goede en goedkope leverancier
Ik raad Budget Energie aan.
10 November, 14:07 D. Klaver Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed resultaat
Ik raad Budget Energie aan.
10 November, 11:18 R. Breemer Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
snel en makkelijk geregeld.Komen afspraken na
Ik raad Budget Energie aan.
10 November, 08:10 M.H. De Boer-Tuijp Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is niet anders
Ik raad Budget Energie aan.
09 November, 08:40 J.W.M. Tournoy Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerste ervaringen
Ik raad Budget Energie aan.
08 November, 12:58 J. Berg Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed
Ik raad Budget Energie aan.
07 November, 11:14 J.O.H. IJzerman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de goedkoopste
Ik raad Budget Energie aan.
07 November, 08:01 J.J. Wouters Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na
Ik raad Budget Energie aan.
05 November, 08:11 E.D. Van Dijken Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klein maatschappij met scherpe tarieven
Ik raad Budget Energie aan.
03 November, 21:58 W.W. Sietsma Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs
Ik raad Budget Energie aan.
01 November, 19:39 H. Roelofs Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstappen ging naar volledige tevredenheid
Ik raad Budget Energie aan.
01 November, 14:39 J. van der Vliet Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap zonder problemen
Ik raad Budget Energie aan.
01 November, 08:52 G.M.C. Galenkamp Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het gaat mij om de voordeligste aanbieding. Keuze van leverancier is tevens bepalend.
Ik raad Budget Energie aan.
26 October, 07:51 A.M.C. Schouten Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging prima. Duidelijke informatie. Online hulp en klantenservice nog niet nodig gehad.
Ik raad Budget Energie aan.
24 October, 07:11 G.W. Exalto Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overgangsproces ging snel duidelijk en overzichtelijk.
Ik raad Budget Energie aan.
19 October, 22:05 F.L.A. Zwarthoed Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima.
Ik raad Budget Energie aan.
19 October, 15:12 R. Freese Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nog toe is alles vlot en zonder problemen verlopen en nog geen problemen tegen gekomen.
Ik raad Budget Energie aan.
17 October, 15:24 W. Werkman Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijkheid
Ik raad Budget Energie aan.
14 October, 12:14 J.S. Andringa Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de overgang door Budget Energie vlekkeloos is verlopen.
Ik raad Budget Energie aan.
14 October, 10:53 H. Bouwhuis Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen klachten
Ik raad Budget Energie aan.
14 October, 07:14 M. Vleggaar Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen gedoe, gewoon energie voor een eerlijke prijs.
Ik raad Budget Energie aan.
08 October, 14:58 M.W.H. Verheijen-Daemen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben pas kort klant en tot nu toe verloopt alles naar wens
Ik raad Budget Energie aan.
04 October, 14:53 R. Walch Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is prima verlopen, zonder daarbij de klantenservice te hoeven raadplegen.
Ik raad Budget Energie aan.
31 August, 08:11 R.J.C. Rietveld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, snelle/goede antwoorden aan de telefoon.
Ik raad Budget Energie aan.
30 August, 17:18 J.M.G. Heuvel Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat het weken duurt om te kunnen omschakelen. heb daarom ook direct het contract weer opgezegd
Ik raad Budget Energie af.
21 August, 15:01 M.M.H. Mousch Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is heel soepel verlopen. Vragen werden vlot en duidelijk beantwoord. Jammer dat ze alleen groene stroom leveren en geen groen gas.
Ik raad Budget Energie aan.
19 August, 19:02 R.J.H. Koetsier Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap tot nu toe prima verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
12 August, 12:18 J.P.A.M. Nijssen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb mijn twijfels over de duurzaamheids- bereidheid van BE.
Ik raad Budget Energie af.
02 August, 09:00 J.I.J. over de Linden Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is gewoonweg prima geregeld en werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang
Ik raad Budget Energie aan.
29 July, 09:56 G.J. Brilhuis Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat u ernaar vraagt
Ik raad Budget Energie aan.
28 July, 11:57 M. Stam Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles piekfijn geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
26 July, 07:43 H.J. Doezeman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
NOG TEKORT KLANT BIJ BUDGET ENERGIE VOOR OBJECTIEVE BEOORDELING.
Ik raad Budget Energie af.
24 July, 08:23 J.A. Pors Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er om gevraagd is.
Ik raad Budget Energie aan.
20 July, 11:42 B. Heiden Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Budget had op het moment van afsluiten het laagste maandbedrag.
Ik raad Budget Energie aan.
16 July, 12:05 P.A. Greve Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
BudgetEnergie heeft tot dusver aan alle normale, in redelijkheid te stellen eisen voldaan. Dat komt voor mijn gevoel overeen met 4 sterren.
Ik raad Budget Energie aan.
15 July, 09:00 S.M.S. Meijer Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevredenheid
Ik raad Budget Energie aan.
11 July, 10:56 B Nijdam Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Precies het zelfde als bij de vorige leverancier.
Ik raad Budget Energie aan.
08 July, 07:57 E.M. Grundeken - van der Veen Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap verliep heel soepel, wist direct waar ik aan toe was.
Ik raad Budget Energie aan.
07 July, 14:20 L.H.J. Schakelaar Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat alles heel helder en duidelijk was.
Ik raad Budget Energie aan.
04 July, 21:14 M.I.T.H. Hamers-Brouns Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goedkoop
Ik raad Budget Energie aan.
30 June, 09:30 M. Westerhout Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
?
Ik raad Budget Energie aan.
27 June, 14:14 J.H. Vinke Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Inzake de eerste 3 onderwerpen kan ik op basis van mijn eerste ervaringen een beoordeling geven,de laatste 3 onderwerpen voorlopig een neutraal cijfer omdat ik hierover nog onvoldoende informatie heb.
Ik raad Budget Energie aan.
26 June, 07:42 M.H.E.M. Verhagen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De gehele switch verloop duidelijk en overzichtelijk via de e-mails, ben benieuwd hoe de rest van het komend jaar verloopt.
Ik raad Budget Energie aan.
20 June, 13:23 H.J. Smit Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen. Geen online hulp, Klantenservice nodig gehad. Duuezaamheid moet nog blijken
Ik raad Budget Energie aan.

Veelgestelde vragen Budget Energie

 

Wanneer moet ik mijn eerste termijnbedrag betalen?

Dit hangt af van de startdatum van het contract en levering. Je krijgt ruim een week voor de start van de levering een e-mail van Budget Energie. In deze mail vind je de exacte datum waarop het termijnbedrag wordt afgeschreven.  

Hoe wijzig ik mijn termijnbedrag?

Budget Energie bied je de mogelijkheid zelf het termijnbedrag te verlagen of te verhogen. Ga naar Mijn Budget, log in en klik op 'Wijzig Termijnbedrag'. Als je het termijnbedrag met meer dan 15% verlaagt, word je om een reden gevraagd. Binnen een week wordt jouw verzoek door Budget Energie afgehandeld.  

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het termijnbedrag is het bedrag dat je iedere maand betaalt aan je energieleverancier voor je energieverbruik. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van het contractjaar verrekend met het termijnbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat jouw termijnbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat je termijnbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen. 

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse termijnbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het termijnbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het termijnbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar. 

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Budget Energie

Energieleverancier Budget Energie baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Budget Energie bekijkt wat jij, of de vorige bewoner(s) het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.  
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk energie

Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020- 531 76 70.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt