Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
7,1 uit 10
Ben jij op zoek naar meer informatie over Budget Energie? Lees hier alles over de tarieven, contactgegevens, beoordelingen van klanten en veelgestelde vragen. Vergelijk jaarlijks via EasySwitch.nl je energiecontract om te profiteren van actuele energietarieven en hoge welkomstkortingen.

Budget Energie

Budget Energie is, zoals de naam al zegt, een leverancier van goedkope energie. Sinds 2008 biedt Budget Energie stroom en gas aan de Nederlandse consument. Omdat Budget Energie zoveel mogelijk online werkt, kan de leverancier de kosten drukken en goedkope energiecontracten aanbieden. Of Budget Energie voor jou ook de goedkoopste energieleverancier is, weet je na het maken van een vergelijking.

Budget Energie tarieven

De tarieven van Budget Energie veranderen twee keer per jaar; in januari en in juli. De meest actuele tarieven van Budget Energie bekijk je in onze energievergelijker. Heb je een energiecontract met variabele tarieven, dan betaal je altijd de actuele prijs voor energie. Bij een contract met vaste tarieven betaal je gedurende de looptijd van je contract het energietarief zoals deze is vastgelegd aan het begin van je contract. Je profiteert dan niet van eventuele prijsdalingen.

Wij raden iedereen aan om te kiezen voor een éénjarig contract met vaste tarieven. Op die manier kun je ieder jaar opnieuw een vergelijking maken, en ieder jaar opnieuw profiteren van een mooie welkomstkorting.

actietarieven budget ene

Welkomstkortingen en actietarieven bij Budget Energie

Om ieder jaar opnieuw gebruik te maken van de meest goedkope energie kun je het beste kiezen voor een energiecontract met actietarieven. Contracten met actietarieven worden vaak gecombineerd met welkomstkortingen. Deze welkomstkortingen ontvang je alleen via vergelijkingssites en ontvang je wanneer jouw contractjaar is afgelopen. Zit je contractjaar erop, maak dan opnieuw een vergelijking om opnieuw het meest voordelige energiecontract te kiezen.

Contactgegevens Budget Energie

Telefoon020 – 2055 555
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarMaandag t/m donderdag 8.30 – 19.00, Vrijdag 8.30 – 18:00
Websitehttp://www.budgetenergie.nl/

Ben je benieuwd welk actietarief Budget Energie jou op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Budget Energie

Budget Energie stelt dat de energierekening een stuk lager kan als de organisatie van de energieleverancier efficiënter wordt ingericht. De leverancier geeft weinig middelen uit aan marketing en andere extra’s. De dienstverlening wordt vooral online aangeboden. Budget Energie specialiseert zich in het snel en gemakkelijk online aanbieden van energiecontracten. Hierdoor blijven de kosten laag en kan energie goedkoop aan worden geboden.

Energiecontracten Budget Energie

Budget Energie biedt contracten aan met een variabel of vast tarief. Het contract met een variabel tarief is maandelijks opzegbaar. Het tarief kan gedurende het contract veranderen. De energieleverancier biedt ook contracten met een vast tarief aan. Deze kunnen een contractduur van 1 of 3 jaar hebben.

Bij een contract met een variabele energieprijs kunnen de tarieven veranderen. Deze worden tweemaal per jaar aangepast op basis van de marktprijzen. Budget Energie biedt deze contracten aan met de mogelijkheid de overeenkomst te allen tijde te kunnen opzeggen.

groen budget energie

Hoe duurzaam is Budget Energie?

Budget Energie staat garant voor 100% groene stroom. Budget Energie geeft in het stroometiket van 2015 aan dat 23% van de groene stroom afkomstig is van windenergie en 77% van zonne-energie. De windenergie van Budget Energie wordt voor 74% opgewekt door Nederlandse windmolens en voor 26% door Italiaanse windmolens. Daarnaast stimuleert Budget Energie consumenten om bewust met energie om te gaan. Dit kan door zelf energie op te wekken aan de hand van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Wanneer geldt het daltarief en het normaaltarief?

De tijden van het laag- en normaal tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je voor de daluren het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag. Wil je de huidige tarieven van Budget Energie bekijken? Vergelijk energie met onze energievergelijker. Je kunt de tarieven dan meteen vergelijken met andere aanbieders. Zo weet je zeker dat je de scherpste aanbieding vindt.


De slimme meter bij Budget Energie

variabele tarieven nuon
Vanaf 2012 zijn de netbeheerders begonnen met het plaatsen van slimme meters. Slimme meters zijn digitale meters die op afstand de meterstanden kunnen uitlezen. Je bent niet verplicht een slimme meter te nemen. Je mag weigeren of je mag aangeven dat jouw gegevens niet op afstand mogen worden uitgelezen. Een slimme meter houdt ook bij hoeveel energie wordt teruggeleverd door zonnepanelen.

Heb jij thuis al een slimme meter?

Als jouw meter na 1 januari 2012 is vervangen, dan heb je waarschijnlijk een slimme meter. Een ander herkenningspunt is dat de meter een aansluiting met telefoonstekker (RJ-11) heeft.

De slimme meter heeft enkele voordelen ten opzichte van de analoge meter:

  • Meterstanden worden niet meer geschat, de energierekening wordt nauwkeuriger;
  • Je hoeft de meterstanden niet meer door te geven, dit gaat automatisch;
  • Bij verhuizing zijn de precieze meterstanden bekend;
  • Via Mijn Budget houd je jouw (maandelijkse) energieverbruik bij;
  • De energie die je teruglevert wordt ook gemeten.

zonne energie budget energie

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Als je met zonnepanelen energie opwekt, is de opgewekte energie in eerste instantie voor jouw eigen huishouden. In de meeste gevallen verbruik je over een jaar genomen meer energie dan je opwekt met zonnepanelen. Je energiebehoefte wordt aangevuld door de energieleverancier. Overdag, als de zon schijnt, wekken zonnepanelen veel energie op. Mogelijk is dit meer dan jouw energiebehoefte op dat moment. De energie die je overhoudt, lever je via het net terug aan je energieleverancier. Deze energie wordt verrekend met de energie die je hebt afgenomen. Dit wordt salderen genoemd.

Heb jij een dubbele elektriciteitsmeter? Dan wordt de energie die tijdens de normaaluren is opgewekt verrekend met de verbruikte energie uit de normaaluren. Opgewekte energie uit de daluren wordt verrekend met verbruikte energie uit de daluren.

Wek je meer energie op dan je verbruikt?

Budget Energie saldeert tegen hetzelfde tarief dat je betaalt voor je energie. De daluren worden met daluren verrekend en de normaaluren met de normaaluren. Voor de energie die op jaarbasis boven het eigen verbruik wordt teruggeleverd, geldt de terugleververgoeding. Bij Budget Energie krijg je per teruggeleverde kWh het leveringstarief inclusief btw.

Gas- en stroomstoringen bij Budget Energie

Je hebt een gasstoring of stroomstoring en je bent klant van Budget Energie? Kijk eerst of je de enige in de omgeving bent zonder gas en/of stroom. Als jouw buren er ook last van hebben, is er sprake van een gas- of stroomstoring in jouw omgeving. Op gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Anders kun je bellen met het nationale storingsnummer, 0800-9009. Dit is een gratis nummer en het is altijd te bereiken. Ruik je gas? Dan wordt aangeraden om meteen het nationale storingsnummer te bellen.

Betalingen aan Budget Energie

Bij Budget Energie betaal je per automatische incasso. Doe je dat liever niet? Dan kun je de facturen ook zelf overmaken. Budget Energie brengt je dan wel administratiekosten van € 3,03 per maand in rekening.

Wat te doen bij verhuizing?

Bij een verhuizing kan je de verhuizing doorgeven aan de klantenservice van Budget Energie. Je kan hen bellen op 020 – 2055 555. Ook kan je op de website het contactformulier invullen om de verhuizing door te geven. Dit kan uiterlijk 14 werkdagen voor de sleuteloverdracht. Vergeet niet de meterstanden bij vertrek uit de oude woning en bij aankomst in de nieuwe woning goed te noteren.

Opzeggen contract bij Budget Energie

Als jij je contract wil opzeggen, kun je dit doorgeven aan Budget Energie. Het nummer is 0800 – 4334. Dit gesprek is kosteloos. Overigens, als je overstapt van energieleverancier hoef je vaak niet op te zeggen. Je nieuwe energieleverancier regelt je overstap.

Opzegtermijn Budget Energie

Houd goed in de gaten wat de opzegtermijn van je contract is. Wil je jouw contract voor het einde van de contractduur opzeggen? Budget Energie brengt je dan een opzegboete in rekening. Deze wordt bepaald aan de hand van uw resterende contractduur.

Resterende contractduurBoete
1 tot 18 maanden€ 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden€ 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden€ 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden€ 125,- per overeenkomst

Neemt Budget Energie je opzegboete over?

Als je voor het einde van je contractduur besluit over te stappen, neemt Budget Energie niet je opzegboete over. Als je via EasySwitch.nl een nieuw contract afsluit, ontvang je vaak wel een welkomstkorting.

Budget Energie aanbieding

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Budget Energie? In onze energievergelijker zie je de huidige energietarieven van de verschillende leveranciers. Vergelijk de tarieven van Budget Energie met andere energieleveranciers en vind het contract dat tegen de beste voorwaarden bij je verbruik past. Een nieuw contract via EasySwitch.nl levert je exclusieve actietarieven en unieke welkomstkortingen op.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Budget Energie?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Budget Energie de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Budget Energie. Budget Energie zorgt er vervolgens voor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Budget Energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Budget Energie tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2018
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
8,2
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,1 uit 10

Klantervaringen

10 November, 10:34 L Smidt Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed !
Ik raad Budget Energie aan.
03 November, 13:18 Groeneweg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon prima ervaring
Ik raad Budget Energie aan.
29 October, 10:27 W. van Baalen Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na contract afsluiting en voorschotberekening niets meer van budgetenergie vernomen. Verwacht, dat gezien de prijsschommelingen in de energie, dat ik op korte termijn een voorstel ontvang.
Ik raad Budget Energie af.
05 October, 06:07 K Krul Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Totaal geen problemen met de overstap en energie levering
Ik raad Budget Energie aan.
30 September, 13:15 L Zwaans Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Lang niet alle aanbieders staan in uw vergelijking ! Ook bij andere vergelijkingssites ontbreken er steeds. Dus op meerdere sites vergelijken levert alleen een goed beeld op.
Ik raad Budget Energie aan.
29 September, 07:23 H Hoek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het kan altijd beter
Ik raad Budget Energie af.
19 September, 09:23 F Broomans Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben heel tevreden, alles is soepel verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
12 September, 18:49 J Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probleemloze overstap en zeer goede en duidelijke verbruik gegevens elke maand
Ik raad Budget Energie aan.
01 September, 12:57 J Baas Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oversluiten gladjes verlopen. Overzichten helder.
Ik raad Budget Energie aan.
30 August, 12:45 J Boer Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voordelig en goed
Ik raad Budget Energie aan.
10 November, 10:34 L Smidt Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed !
Ik raad Budget Energie aan.
03 November, 13:18 Groeneweg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon prima ervaring
Ik raad Budget Energie aan.
29 October, 10:27 W. van Baalen Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na contract afsluiting en voorschotberekening niets meer van budgetenergie vernomen. Verwacht, dat gezien de prijsschommelingen in de energie, dat ik op korte termijn een voorstel ontvang.
Ik raad Budget Energie af.
05 October, 06:07 K Krul Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Totaal geen problemen met de overstap en energie levering
Ik raad Budget Energie aan.
30 September, 13:15 L Zwaans Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Lang niet alle aanbieders staan in uw vergelijking ! Ook bij andere vergelijkingssites ontbreken er steeds. Dus op meerdere sites vergelijken levert alleen een goed beeld op.
Ik raad Budget Energie aan.
29 September, 07:23 H Hoek Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het kan altijd beter
Ik raad Budget Energie af.
19 September, 09:23 F Broomans Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben heel tevreden, alles is soepel verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
12 September, 18:49 J Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probleemloze overstap en zeer goede en duidelijke verbruik gegevens elke maand
Ik raad Budget Energie aan.
01 September, 12:57 J Baas Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Oversluiten gladjes verlopen. Overzichten helder.
Ik raad Budget Energie aan.
30 August, 12:45 J Boer Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voordelig en goed
Ik raad Budget Energie aan.
29 August, 07:06 W Zundert Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Toen de goedkoopste voor ons
Ik raad Budget Energie aan.
27 August, 15:24 W Heurkens Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden.
Ik raad Budget Energie aan.
23 August, 07:03 J Hulshof Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geweldig geholpen met de overstap.
Ik raad Budget Energie aan.
19 August, 13:33 H. de Vries Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon goed
Ik raad Budget Energie aan.
19 August, 07:27 T Prak Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles heel vlot en zorgvuldig geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
08 August, 20:41 J Krul Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden met Easy switch en met Budget Energie
Ik raad Budget Energie aan.
07 August, 00:06 D Verburg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat u als bedrijf een goede indruk maakt. In de toekomst is de kans groot dat ik weer van uw diensten gebruik zal maken.
Ik raad Budget Energie aan.
31 July, 07:55 J Heerink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima energie leverancier.
Ik raad Budget Energie aan.
30 July, 08:34 O Zeitler Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vanaf begin soepel verlopen Afwikkeling weet ik nog niet
Ik raad Budget Energie aan.
29 July, 10:44 D Kappert Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De deal gaat niet door. Budget energie wil mij een contract geven tot en met 1 augustus 2019 en niet tot en met 31 juli. Hierdoor wordt er een extra termijn geïncasseerd terwijl ze daar geen recht op hebben want er wordt in die maand niets geleverd. Hulp van de klantenservice kwam er niet. Er werd aangegeven dat ik er niets van snapte en dat een jaar een termijn is van 1 augustus 2018 tot en met 1 augustus 2019. Ben intussen overgestapt naar Eneco, waar netjes tot en met 31 juli het contract loopt.
Ik raad Budget Energie af.
24 July, 09:20 P Berg Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nu toe doen ze precies wat we hebben afgesproken. Ik heb geen hulp online of klantenservice nodig gehad.
Ik raad Budget Energie aan.
03 July, 06:32 B Coldenhoff Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat er totaal geen problemen zijn geweest de rechter drie vragen zijn voor mij niet van toepassing
Ik raad Budget Energie aan.
27 June, 12:26 H Sulmann Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed
Ik raad Budget Energie aan.
23 June, 17:33 T Wal Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
oke
Ik raad Budget Energie aan.
22 June, 13:31 K Desmettre Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen ervaring met online hulp en klantenservice. Geen enkel probleem gehad met BudgetEnergie, maar wel meer betaald dan de vorige energieleverancier, en dit terwijl ondertussen vloer en dak werden geïsoleerd...
Ik raad Budget Energie aan.
25 May, 11:11 H.J.B. Noordink Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
om aan te geven dat ik erg tevreden ben
Ik raad Budget Energie aan.
16 May, 07:52 R.H. Werf Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijke richtlijnen goede prijs
Ik raad Budget Energie aan.
11 May, 07:18 J.P. Ligthart Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
stap ieder jaar over zit meestal om het jaar bij budgetenergie
Ik raad Budget Energie aan.
22 April, 10:39 H.W.L. Hommel Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op verzoek
Ik raad Budget Energie aan.
11 April, 07:23 J.A.M. Heppe Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beperkte informatie verbruik. Slechts 1 maal per 2 maanden. Klantenservice kan niet uitleggen waarom en wordt kortaf.
Ik raad Budget Energie af.
21 March, 07:04 J. Kleine Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snelle overstap Geen na werk Tevreden
Ik raad Budget Energie aan.
21 March, 05:58 R. Otten Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen gehad
Ik raad Budget Energie aan.
15 March, 18:53 F.A.J. Houben Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Inzicht in verbruik is erg beperkt. Je krijgt 1x in de 2 maanden een overzicht met je verbruik op de mail. Voor de rest niets. Buiten het beperkte inzicht in het verbruik niets op aan te merken.
Ik raad Budget Energie af.
13 March, 07:12 H. Sanders Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
n
Ik raad Budget Energie aan.
26 February, 14:38 J.A.C. Berg Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden
Ik raad Budget Energie aan.
07 February, 07:47 D. Streumer Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ter info
Ik raad Budget Energie aan.
04 February, 21:54 F.F. Poel Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles perfect geregeld!
Ik raad Budget Energie aan.
02 February, 08:23 M. Bellahssen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
als je een betalingsherinnering krijgt moeten ze niet de gemeente in de cc zetten
Ik raad Budget Energie af.
01 February, 10:57 H.L.M. Sturme Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
budget energie nergens voor nodig gehad alles is prima verlopen.
Ik raad Budget Energie aan.
10 November, 19:39 W.H.P. Buijs-Lukassen Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze beloven goedkoper. Idd. Ze vertellen alleen niet dat je bij de eindafrekening meer dan r00.00 euro moet bij betalen.
Ik raad Budget Energie af.
08 October, 10:22 A.E.M. Slosser Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
OVERSTAP VLEKKELOOS VERLOPEN
Ik raad Budget Energie aan.
25 September, 18:55 M. Scheuten Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles verliep vlekkeloos
Ik raad Budget Energie aan.
13 September, 08:44 T. Egberts Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het overstapproces is soepel verlopen. De contacten met Budgetenergie zijn prima en wordt door hen meegedacht.
Ik raad Budget Energie aan.
13 September, 07:44 D. Bos Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie daar om vragen
Ik raad Budget Energie aan.
11 September, 07:36 T.M.F. Schneider Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede energie leverancier.
Ik raad Budget Energie aan.
08 September, 14:33 J.P. Kipp Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Budgetenergie was de goedkoopste, geeft een fijn verbruiksoverzicht en advies om je maandbedrag aan te passen.
Ik raad Budget Energie aan.
04 September, 18:12 K.E. Goossen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede leverancier
Ik raad Budget Energie aan.
04 September, 15:58 F.N.A.M. Groot Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie er om vragen
Ik raad Budget Energie aan.
31 August, 13:13 G. Koning Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen probleem of klachten
Ik raad Budget Energie aan.
30 August, 09:26 A.J.P.M. Maagdenberg Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
verbeteren is altijd goed
Ik raad Budget Energie aan.
27 August, 20:14 H.M. Heij Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen aanvullend commentaar
Ik raad Budget Energie aan.
27 August, 19:31 J. Isterdael Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen echt onderscheid tov con collega\'s
Ik raad Budget Energie aan.
27 August, 07:39 C.J.F. Emden Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Doen wat ze moeten doen.
Ik raad Budget Energie aan.
25 August, 17:51 B. Minks Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima geregeld, snel accuraat en zonder zonder poespas.
Ik raad Budget Energie aan.
18 August, 14:36 J. Hoeven Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goedkoop
Ik raad Budget Energie aan.
18 August, 12:50 G.C.A. Woerdman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandbedrag conform opgave, overstappen eenvoudig, betaling conform, klantenservice hulvaardig en ook telefonisch goed bereikbaar
Ik raad Budget Energie aan.
12 August, 09:01 P.J.G. Schreurs Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nergens problemen mee gehad Stap volgende keer weer over naar goedkoopste leverancier
Ik raad Budget Energie aan.
30 July, 09:51 G.M.B. Oomen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat er om gevraagd werd
Ik raad Budget Energie aan.
24 July, 18:12 J.G. Jong Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles was goed, snel en simpel geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
24 July, 07:06 S.M. Oljans Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Je hebt weinig aan de gebruiksoverzichten omdat deze worden afgezet tegen het gebruik van een jaar terug. Toen zat ik nog bij Oxxio. Met de laatste 3 punten geen ervaring, maar dat kan ik niet aangeven. Vandaar 1 ster, betekent in dit geval: niet van toepassing
Ik raad Budget Energie aan.
17 July, 07:53 N.S.M. Jansen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat jullie er om vragen. Verder... stap ik elk jaar over via EasySwitch en dat is pas één keer goed mis gegaan. NUON maakte er een stevig zootje van en heeft eea afgekocht met excuses en bloemen. Die hadden 2 jaar geleden hun administratie ronduit slecht op orde. Ik hoed me voor een tweede maal NUON, zelfs bij betere prijzen en/of voorwaarden.
Ik raad Budget Energie aan.
17 July, 07:24 J.J.G. KLEIN Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik een mail kreeg
Ik raad Budget Energie aan.
13 July, 17:53 P.J. Ligthart Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima geregeld
Ik raad Budget Energie aan.
08 July, 16:05 D.W.J. SCHAPENDONK Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen ging probleemloos. Prijzen goed. Geen problemen gehad.
Ik raad Budget Energie aan.
02 July, 08:13 J. Koerts Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uit respect
Ik raad Budget Energie aan.
01 July, 10:41 J. Willemse Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima prijs, online check termijnbedrag en snelle aanpassing bedrag en groene energie.
Ik raad Budget Energie aan.
30 June, 07:34 H.K. Emmerloot Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik heb tot nu toe geen problemen ervaren, dus kan ik niet anders dan vijf sterren geven.
Ik raad Budget Energie aan.
27 June, 16:40 H.W. Gerrits Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandbedrag in aanbieding easy switch was 40 euro lager dan de maandbedrag bij aanmelding voorgestelde leverancier.
Ik raad Budget Energie af.
23 April, 16:20 PHW Timmermans Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik zeer tevreden ben!
Ik raad Budget Energie aan.
10 April, 08:47 J.A. Diender Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik kijk alleen maar naar de prijs en hoeveel tijd het mij kost. online hulp, klantenservice heb ik niet mee van doen gehad dus neutraal
Ik raad Budget Energie aan.
03 April, 09:19 B. Girija Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Kan niet beter!
Ik raad Budget Energie aan.
01 April, 12:43 J Koning Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat wij geen klachten hebben en tot dus ver alles prima geregeld is.
Ik raad Budget Energie aan.
24 March, 16:54 H.J.H. Peters Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Snel, gemakkelijk en duidelijk.
Ik raad Budget Energie aan.
23 March, 08:42 J Lankhorst Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen ondervonden tot nu toe
Ik raad Budget Energie aan.
20 March, 08:26 R. van Ooijen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat easyswitch dat vraagt
Ik raad Budget Energie aan.
20 March, 07:09 G.C.P. Dirks Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bekijk over maand aanbiedingen nieuwe kontakten.
Ik raad Budget Energie aan.
06 February, 10:24 P. Vries Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
naar aanleiding van uw verzoek
Ik raad Budget Energie aan.
05 February, 20:54 A. Jong Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede informatie.
Ik raad Budget Energie aan.
31 January, 11:41 J.E. Reeb Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed verlopen bij het over stappen. Verder geen problemen.
Ik raad Budget Energie aan.
17 January, 21:51 E.P.R. Meesters Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden.
Ik raad Budget Energie aan.
16 January, 09:36 M.M. Schut Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik van mening ben dat e.e.a. een goede hulptool is bij overstappen.
Ik raad Budget Energie aan.
15 January, 17:43 P. Westerink-Klein Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen klachten. Alles verliep zeer inzichtelijk en efficiënt
Ik raad Budget Energie aan.
13 January, 07:15 W.A.G. Abeling - van Elk Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Iedereen kan een lage energierekening gebruiken, dus goed zoeken en vergelijken is belangrijk. BudgetEnergie bood mij de beste deal.
Ik raad Budget Energie aan.
12 January, 13:26 M.F. Kamphuis Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Budget Energie aan.
10 January, 09:47 C. Bakker Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Budget Energie aan.
07 January, 09:02 G.T.G.M. Thijssen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik het goed vind
Ik raad Budget Energie aan.
05 January, 11:08 J.H.W.M. Schwarte Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel slecht bevallen.adressen door elkaar gehaald, zit nu met boeteclosule
Ik raad Budget Energie af.
28 December, 07:23 C.M.W. Game Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn ervaring,best tevreden,een misverstand met de slimme meter werd snel opgelost.
Ik raad Budget Energie aan.
28 December, 07:12 N. Visser Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden met het verloop van mijn overstap van Nuon naar Budget Energie.
Ik raad Budget Energie aan.
21 December, 13:10 J.M.S.G. Brouns Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik tevreden ben
Ik raad Budget Energie aan.
20 December, 19:13 S.H. Bosveld Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Volgens jullie berekening zou mijn voorschot ongeveer € 94, 00 zijn en nu is het ongeveer € 10,00 meer.
Ik raad Budget Energie aan.
20 December, 11:28 J. Dijkema Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
fijne klantenservice
Ik raad Budget Energie aan.
19 December, 10:23 D. Strikwerda Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Aanmeldproces duurt maar liefst 25 dagen. Hoewel ik op tijd was met overstappen kon het aanmeldproces toch niet op tijd worden gerealiseerd (zie mijn email aan u van 8 oktober en uw reactie daarop van 8 oktober). Dit heeft extra kosten tot gevolg gehad.
Ik raad Budget Energie af.
18 December, 08:35 A.J. Verkoyen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Door de geweldige service van Budget heb ik niet eens gemerkt dat ik over gestapt ben.
Ik raad Budget Energie aan.
14 December, 21:23 P. Ouwerkerk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstappen keurig geregeld en je wordt regelmatig op de hoogte gehouden
Ik raad Budget Energie aan.
13 December, 12:19 H.G. Keitz Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen beoordeling omdat ik via de consumentenbond een beter voorstel kreeg en naar van de bron ben overgestapt
Ik raad Budget Energie af.
13 December, 11:12 R. Wikselaar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat tot nu toe alles goed verloopt , maar voor een goede beoordeling is het nu nog te vroeg vind ik.
Ik raad Budget Energie aan.
11 December, 11:54 L. Olivier Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik wil de goedkoopste energie. Jammer datdeprijzenzijnvrijgegeven. Er zou een eerlijke vaste prijs in Nederland moeten zijn, zodat al dit gevogel nietmeernodig is.
Ik raad Budget Energie aan.
11 December, 09:54 A. Verburgt Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Transparant en snel voor een gunstige prijs.
Ik raad Budget Energie aan.
10 December, 11:02 J. Bax Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is vlekkeloss verlopen
Ik raad Budget Energie aan.
10 December, 08:33 T.C. Riddersma Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de sterretjes kun je niet aanpassen in deze enquete en dat past bij hoe ik Budget energie ervaar, Slinks en achterbaks. Spijt dat ik onbewust hier een jaar aan vast zit.
Ik raad Budget Energie af.
06 December, 14:43 H.J.M.H. Burhenne Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Budget Energie aan.
05 December, 11:23 A. Kremer Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat er werd op de site een lager maand bedrag werd aan geboden dan in werkelijkheid die is een stuk hoger 103 om 147 euro
Ik raad Budget Energie af.
04 December, 19:08 S. Dijkstra Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles duidelijk met aangeving via sms, mail en de website, eigen omgeving.
Ik raad Budget Energie aan.
04 December, 11:28 R.A. Dijk Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
alles is prima gegaan
Ik raad Budget Energie aan.
02 December, 07:50 J.W.M. Stroek Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima overstap, zonder problemen. Scherpe prijsstelling.
Ik raad Budget Energie aan.
30 November, 08:59 J.G. Friskus Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
enige onduidelijkheid over verschillen prijsopgaves via Easyswitch en Budgetenergie zelf. Wel telefonisch opgelost.
Ik raad Budget Energie aan.
27 November, 18:33 F. Blokzijl Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap ging goed en wij hebben tot nog toe geen kontact gehad.
Ik raad Budget Energie aan.
27 November, 11:54 J.H. Ummels Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Budget Energie aan.
27 November, 11:53 J.J. Riet Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed
Ik raad Budget Energie aan.

Veelgestelde vragen Budget Energie

Wanneer moet ik mijn eerste termijnbedrag betalen?

Dit hangt af van de startdatum van het contract en levering. Je krijgt ruim een week voor de start van de levering een e-mail van Budget Energie. In deze mail vind je de exacte datum waarop het termijnbedrag wordt afgeschreven.

Hoe wijzig ik mijn termijnbedrag?

Budget Energie bied je de mogelijkheid zelf het termijnbedrag te verlagen of te verhogen. Ga naar Mijn Budget, log in en klik op 'Wijzig Termijnbedrag'. Als je het termijnbedrag met meer dan 15% verlaagt, word je om een reden gevraagd. Binnen een week wordt jouw verzoek door Budget Energie afgehandeld.

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het termijnbedrag is het bedrag dat je iedere maand betaalt aan je energieleverancier voor je energieverbruik. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van het contractjaar verrekend met het termijnbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat jouw termijnbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat je termijnbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Ben je het niet eens met de hoogte van je maandelijkse termijnbedrag? Neem dan contact op met je energieleverancier. De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het termijnbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het termijnbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Budget Energie

Energieleverancier Budget Energie baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Budget Energie bekijkt wat jij, of de vorige bewoner(s) het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.

Huidige aanbiedingen van Budget Energie

Besparing

€ 78,86

Per jaar

€ 1707,26

Besparing

€ 0,00

Per jaar

€ 1797,74
Laatste update: 15-11-2018 02:28
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt