whatsapp
call-icon
6,6 uit 10
Wil je meer weten over energieleverancier Delta? Lees hier alle informatie over Delta: contactgegevens, tarieven, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energie op EasySwitch.nl en bekijk welk energieproduct het beste past bij jouw verbruik. 

Delta energie

Delta is een bedrijf dat zowel nationaal als internationaal op verschillende gebieden werkzaam is. Zo levert Delta naast energie ook andere diensten zoals internet, telefonie en milieudiensten. Delta streeft ernaar om hun klanten duurzame en innovatieve oplossingen te bieden. Wil jij weten of de energieproducten van Delta passen bij jouw wensen? Gebruik onze vergelijker en zie binnen een paar minuten of je met een energieproduct van Delta voordeliger uit bent.

 

Over Delta energie

Het internationale multi-utility bedrijf biedt energie aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf telt ruim 3000 medewerkers verspreid over de verschillende afdelingen. Met de Delta Comfort Wijzer probeert Delta haar klanten meer inzicht te geven in het energieverbruik en consumenten hier bewuster mee om te laten gaan.

 

Vergelijk Energie

 

Hoe duurzaam is Delta

De groene stroom van Delta heet ZeeuwsGroen en wordt in Nederland geproduceerd door wind en biomassa. Delta biedt de mogelijkheid om bij alle energiecontracten op ieder moment over te stappen van grijze naar groene stroom en vice versa. Aangezien deze groene stroom in Nederland wordt opgewekt, levert Delta een bijdrage aan de ontwikkeling naar een meer duurzame samenleving. De productie van grijze stroom is daarentegen niet duurzaam, waardoor Delta gemiddeld scoort op het gebied van duurzaamheid.

 

Delta energie tarieven

  • 1 Jaar vast per maand = Je bent een jaar verzekerd van vaste energieprijzen. Deze stijgen of dalen gedurende je contractduur niet.
  • 3 Jaar vast per maand = Je bent drie jaar verzekerd van vaste energieprijzen. Dit biedt zekerheid met een prijs die iets lager ligt dan bij het eenjarige contract.
  • 1 Jaar variabel = De prijzen variëren mee met de marktprijzen, hierdoor kun je profiteren van lage marktprijzen, maar betaal je meer bij hogere marktprijzen. Ieder half jaar heb je de mogelijkheid om de tarieven vast te zetten. Als de marktprijs op dat moment laag is, kun je de rest van je contracttijd profiteren van deze lage prijs.
  • 3 Jaar variabel = De energieprijzen volgen de markt en je kunt profiteren van lage prijzen of je betaalt extra bij hogere marktprijzen. Twee keer per jaar heb je de kans om over te stappen naar een vaste energieprijs op basis van de energietarieven van dat moment. Wanneer je overstapt naar vaste prijzen, blijven deze tarieven gelden tot het einde van je contract.

 

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

De prijs die je betaalt voor energie is deels afhankelijk van je tariefmeter. Als je een enkele meter hebt, betaal je altijd dezelfde prijs. Wanneer je een dubbele meter hebt, bestaat er een laag- en een normaal tarief. In de meeste provincies geldt dit lage tarief tussen 23:00 en 07:00, in sommige provincies begint het lage tarief al om 21:00 en duurt het tot 07:00. In de overige uren betaal je het normale tarief.

 

De slimme meter bij Delta

Dit is een digitale meter die de traditionele meter vervangt. De slimme meter meet jouw energie- en/of gasverbruik en is gekoppeld aan je persoonlijke pagina MijnDelta. Hier kun je de meterstanden aflezen en krijg je meer inzicht in je verbruik. Hierdoor kun je het maandelijkse bedrag nauwkeuriger afstemmen. De informatie die door de slimme meter wordt verzameld kan ook door Delta op afstand worden uitgelezen.

 

Slimme thermostaat van Delta

Naast de slimme meter heeft Delta ook de Delta Comfort Wijzer. Deze kan aangesloten worden op de slimme meter en geeft aan welke apparaten de meeste energie verbruiken. Door dit inzicht kun je besparen op je energierekening, wat kan oplopen tot wel 10% per jaar.

 

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Delta biedt een aantal pakketten voor zonnepanelen, waarmee je zelf energie kunt produceren. De energie die je opwekt zorgt voor een besparing op de energierekening. Op het moment dat je meer energie terug levert aan het net dan je zelf gebruikt, krijg je een vergoeding van Delta. Deze vergoeding staat gelijk aan de kale leveringsprijs. Dit is zonder energiebelasting, opslag duurzame energie en btw.

 

Contactgegevens Delta

Voor het beantwoorden van vragen over jouw contract of energielevering kun je contact opnemen met Delta. Dit kun je doen via onderstaande manieren:

Contactgegevens Delta
E-mail:klantenservice@delta.nl
Telefoon:0118 – 22 55 00
Bereikbaarheid:Ma t/m Vr van 8:00 tot 21:00 uur.
Za van 09:00 tot 13:00 uur.
Website:www.delta.nl

 

Gas- en stroomstoringen bij Delta

Als je een gas- of stroomstoring in huis hebt, kun je op www.gasenstroomstoringen.nl kijken of deze storing al bekend is en wat er aan de hand is. Je kunt ook het gratis Nationale Storingsnummer bellen, wat 24 uur per dag bereikbaar is op het nummer 0800-9009. Wanneer je een melding maakt van de storing, wordt er contact opgenomen met de netbeheerder, zodat zij jouw problemen kunnen oplossen.

 

Betalingen aan Delta

Maandelijks wordt een bedrag van je rekening afgeschreven door Delta: een automatisch incasso. Dit bedrag is een voorschot, aan het eind van het jaar wordt berekend hoeveel energie je daadwerkelijk hebt verbruikt. Dit voorschotbedrag wordt tegenwoordig het termijnbedrag genoemd. Is het termijn bedrag te laag of te hoog? Neem dan contact op met de klantenservice van Delta. Het is belangrijk dat jouw termijnbedrag gelijk is aan je maandelijkse verbruik, om kosten achteraf te voorkomen.

 

Wat te doen bij verhuizing

Wanneer je gaat verhuizen kun je je lopende energiecontract meenemen naar je nieuwe adres. Op jouw persoonlijke pagina ‘MijnDelta’ geef je het nieuwe adres door. Door dit op tijd door te geven, kan Delta de energie overstap naar het nieuwe adres regelen.

 

Opzeggen contract bij Delta

Als je een energiecontract hebt bij Delta en je wilt dit opzeggen, dan is het verstandig om eerst de einddatum van je contract te controleren. De opzegtermijn van Delta is 30 dagen. Bij een voortijdige beëindiging van het contract brengt Delta een opzegvergoeding van maximaal € 125,- per product in rekening. Een energiecontract opzeggen bij Delta kan telefonisch, schriftelijk of per e-mail.

 

Neemt Delta je opzegboete over

Als je overstapt naar Delta voordat het contract bij je vorige energieleverancier is afgelopen, dan zul je misschien een overstapboete moeten betalen. Delta neemt deze boete niet over. Je zult moeten wachten tot je huidige energiecontract helemaal is afgelopen.

 

Overstappen van energieleverancier

Als je op zoek bent naar een nieuwe energieleverancier of je wilt vergelijken of Delta de goedkoopste energieleverancier is voor jou, dan kun je jouw gegevens invullen in de energievergelijker. Aan de hand van jouw wensen wordt berekend welke energiemaatschappij de scherpste tarieven aanbiedt. Je kunt via de energievergelijker ook gemakkelijk overstappen. EasySwitch.nl zorgt ervoor dat jouw gegevens terecht komen bij Delta, en Delta zegt je oude energiecontract automatisch voor je op.

 

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Delta?

Ieder jaar veranderen de energieprijzen, waardoor het voordelig is om ieder jaar opnieuw van contract te wisselen. Door over te stappen kun je veel geld besparen. Op EasySwitch.nl kun je vergelijken welke energiecontracten voldoen aan jouw wensen en waar je de voordeligste tarieven betaalt. Als blijkt dat Delta voor jouw woning de beste keus is, stap je over naar Delta of Delta ZeeuwGroen. Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld hoef je niets meer te doen en wordt de overstap voor je geregeld. Delta zegt het energiecontract bij je oude energieleverancier op.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Delta. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

 

Vergelijk Energie

Delta Comfort tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2018
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
6,7
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
6,6 uit 10

Klantervaringen

11 February, 10:50 D Mous Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kan met geen mogelijkheid een account aanmaken voor mijn delta. 2x contact gehad met delta en ben hier niet verder meegekomen. Geeft steeds aan dat het e.mail adres al in gebruik is, na verschillende pogingen. Wacht nu op het betalingsbericht om mijn bedrag te kunnen herzien. Tot nu toe nog niets ontvangen.
Ik raad Delta energie af.
09 February, 11:07 J Plasmans Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Delta heeft bij mij de meterstand per 31-12-2017 niet opgevraagd omdat men er, ten onrechte, van uitging dat de standen uitgelezen konden worden. Ik heb daarom de standen telefonisch aan hen door moeten geven.
Ik raad Delta energie aan.
06 February, 12:50 J Katsman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben. Easyswitch website functioneerde een aantal malen slecht, maar met de snelle telefonische ondersteuning kwam het goed.
Ik raad Delta energie aan.
05 February, 08:01 A de Laat Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb helaas bij het onderdeel prijsinzichten 1 ster gegeven. Bij de easyswitch site kwam bij de vergelijking een heel ander maandbedrag uit. Delta diende een 1 e maandbedrag in van 37 euro meer per maand! Dus wie geeft geen juiste info ?
Ik raad Delta energie af.
18 January, 09:12 T Sande Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is uitstekend verlopen, snel en efficiënt.
Ik raad Delta energie aan.
17 January, 11:15 J Aarts Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
pas nadat ik gebeld had, terwijl de overstapdatum al voorbij was tel. de standen door kunnen geven. het maandbedrag aanzienlijk hoger dan bij easyswitch aangegeven
Ik raad Delta energie af.
04 January, 09:59 J van de Port Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog weinig ervaring met Delta, ben pas vanaf 1 januari 2018 overgestapt
Ik raad Delta energie aan.
02 January, 11:02 D Geerts Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Easy Switch heeft gevraagd een beoordeling te geven. Aan Delta Comfort hebben we nog geen betalingen gedaan; dus geen oordeel, we gaan ervan uit dat dit vlekkeloos gaat verlopen. De Klantenservice hebben we enkel nodig gehad vanwege het vergeten van mijn wachtwoord en gebruikersnaam; geen enkel probleem, via mail doorgekregen. Of Delta Comfort gebruik maakt van duurzame energie weten we (nog) niet; het voorstel uit prijsoverwegingen hebben we van Easy Switch gekregen. Tot nu toe hebben we nog geen probleem ervaren. Het doorgeven van meterstanden hebben we wel al aan Delta Comfort gedaan, maar vermoedelijk moet dat nog via Enexis worden geregeld; daar wachten we nog op
Ik raad Delta energie aan.
12 December, 19:36 R Renne Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik verbruik al jaren ongeveer €200 per maand (historische gegevens) en dan zet Delta het voorschot op €300 !!!! Na telefonisch contact correctie maar het duurde ruim 15 minuten voordat ze hieraan gehoor gaven.... Totaal onduidelijk waarom Delta dit doet. Schandalige gang van zaken wat mij betreft !!!
Ik raad Delta energie af.
02 December, 07:34 T Janssen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probleemloos overgestapt.
Ik raad Delta energie aan.
11 February, 10:50 D Mous Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik kan met geen mogelijkheid een account aanmaken voor mijn delta. 2x contact gehad met delta en ben hier niet verder meegekomen. Geeft steeds aan dat het e.mail adres al in gebruik is, na verschillende pogingen. Wacht nu op het betalingsbericht om mijn bedrag te kunnen herzien. Tot nu toe nog niets ontvangen.
Ik raad Delta energie af.
09 February, 11:07 J Plasmans Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Delta heeft bij mij de meterstand per 31-12-2017 niet opgevraagd omdat men er, ten onrechte, van uitging dat de standen uitgelezen konden worden. Ik heb daarom de standen telefonisch aan hen door moeten geven.
Ik raad Delta energie aan.
06 February, 12:50 J Katsman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben. Easyswitch website functioneerde een aantal malen slecht, maar met de snelle telefonische ondersteuning kwam het goed.
Ik raad Delta energie aan.
05 February, 08:01 A de Laat Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb helaas bij het onderdeel prijsinzichten 1 ster gegeven. Bij de easyswitch site kwam bij de vergelijking een heel ander maandbedrag uit. Delta diende een 1 e maandbedrag in van 37 euro meer per maand! Dus wie geeft geen juiste info ?
Ik raad Delta energie af.
18 January, 09:12 T Sande Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is uitstekend verlopen, snel en efficiënt.
Ik raad Delta energie aan.
17 January, 11:15 J Aarts Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
pas nadat ik gebeld had, terwijl de overstapdatum al voorbij was tel. de standen door kunnen geven. het maandbedrag aanzienlijk hoger dan bij easyswitch aangegeven
Ik raad Delta energie af.
04 January, 09:59 J van de Port Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog weinig ervaring met Delta, ben pas vanaf 1 januari 2018 overgestapt
Ik raad Delta energie aan.
02 January, 11:02 D Geerts Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Easy Switch heeft gevraagd een beoordeling te geven. Aan Delta Comfort hebben we nog geen betalingen gedaan; dus geen oordeel, we gaan ervan uit dat dit vlekkeloos gaat verlopen. De Klantenservice hebben we enkel nodig gehad vanwege het vergeten van mijn wachtwoord en gebruikersnaam; geen enkel probleem, via mail doorgekregen. Of Delta Comfort gebruik maakt van duurzame energie weten we (nog) niet; het voorstel uit prijsoverwegingen hebben we van Easy Switch gekregen. Tot nu toe hebben we nog geen probleem ervaren. Het doorgeven van meterstanden hebben we wel al aan Delta Comfort gedaan, maar vermoedelijk moet dat nog via Enexis worden geregeld; daar wachten we nog op
Ik raad Delta energie aan.
12 December, 19:36 R Renne Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik verbruik al jaren ongeveer €200 per maand (historische gegevens) en dan zet Delta het voorschot op €300 !!!! Na telefonisch contact correctie maar het duurde ruim 15 minuten voordat ze hieraan gehoor gaven.... Totaal onduidelijk waarom Delta dit doet. Schandalige gang van zaken wat mij betreft !!!
Ik raad Delta energie af.
02 December, 07:34 T Janssen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Probleemloos overgestapt.
Ik raad Delta energie aan.
21 January, 16:00 Wetering Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Delta kwam na een uitgebreide vergelijking naar voren als de goedkoopste maar ik betaal nu een derde meer dan bij mijn vorige leverancier. Dat lijkt me een fout van Easyswitch, maar Delta kan niet inzichtelijk maken waar de kosten hem in zitten en ook niet wat mijn verbruik precies is (pas als ik een jaarrekening heb en dat duurt nog een paar maanden). Heb inmiddels bij een andere leverancier alweer een aanvraag gedaan. Absoluut spijt van mijn overstap.
Ik raad Delta energie af.
05 January, 13:25 Walchren Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het totale jaar overzicht krijg ik pas na een jaar.
Ik raad Delta energie aan.
05 January, 09:28 Bisschop Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ze mijn geholpen hebben met laverancier
Ik raad Delta energie aan.
05 January, 08:09 Heeren Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden met hun diensten, en hun prijs.
Ik raad Delta energie aan.
05 January, 07:47 Wolff Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik wacht af wat de nieuwe aanbieding wordt
Ik raad Delta energie aan.
05 January, 06:03 Droogendijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede no-nonsense leverancier.
Ik raad Delta energie aan.
24 December, 00:08 Kaars Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot dusverre ( 3 maanden ) tevreden
Ik raad Delta energie aan.
23 December, 15:26 Janssen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en goedkope leverancier, waar je nog als mens en niet als nummer behandeld wordt.
Ik raad Delta energie aan.
15 September, 02:51 Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Delta energie aan.
15 September, 00:41 Jack Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg fijn die hoge welkomstpremie Correcte overstap verder geen problemen.
Ik raad Delta energie aan.
15 September, 22:31 joost Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
na vergelijken op easyswitch kwam delta er als goedkoopste optie naar boven dus had ik deze maar gekozen. na een tijdje zag ik dat een ander goedkoper was maar was de bedenktijd al voorbij. jammer
Ik raad Delta energie aan.
15 September, 20:21 Martine Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
hoe is het mogelijk... de online klantenservice van Delta is echt om te janken, geven geen duidelijk antwoorden
Ik raad Delta energie aan.

Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik het best mijn meterstanden doorgeven?

De meterstanden kun je op een aantal manieren doorgeven. Je krijgt van Delta een meterstandenkaart met een opnamekenmerk, waar je jaarlijks de meterstanden op noteert. Je kunt de meterstanden ook doorgeven via MijnDelta. Dit kan eenvoudig online. Houdt wel de meterstandenkaart bij de hand, want je hebt het opnamekenmerk ook online nodig.  

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je stroom en gas aan je energieleverancier. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van het contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat het voorschotbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat het voorschotbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen. 

Kan ik mijn maandbedrag wijzigen?

Energieleverancier Delta baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Delta bekijkt wat jij, of de vorige bewoners het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd. Dit is slechts een inschatting waardoor het mogelijk is dat je eigenlijk meer of minder gas of energie verbruikt. Je kunt het maandbedrag aanpassen op MijnDelta, een verlaging van het bedrag kan met maximaal 15%. Let op dat je het bedrag niet te laag zet, zodat je aan het eind van het jaar niets hoeft bij te betalen.  

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Delta Comfort

Energieleverancier Delta baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historische verbruik. Dat wil zeggen dat Delta bekijkt wat jij, of de vorige bewoners het afgelopen jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd.   

Huidige aanbiedingen van Delta Comfort

Besparing

€ 228,32

Per jaar

€ 1519,52

Besparing

€ 218,96

Per jaar

€ 1528,87

Besparing

€ 101,70

Per jaar

€ 1646,13
Laatste update: 25-02-2018 09:25
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020- 531 76 70.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt