Menu
whatsapp
call-icon
9,0 uit 10
Wil jij meer weten over de energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor je op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.   

Greenchoice

Greenchoice levert alleen groene stroom. De leverancier is in Rotterdam gevestigd en er werken ruim 200 werknemers. Meer dan 370.000 huishoudens zijn klant van Greenchoice. Het bedrijf is nog relatief klein en jong, maar de ambities zijn groot. Greenchoice zet zich in om de opwekking van energie volledig duurzaam te krijgen.

Tarieven Greenchoice

De actuele actietarieven van Greenchoice vind je in de energievergelijker. Je ziet ook meteen of Greenchoice een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Greenchoice twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. Je merkt hier alleen iets van als je een energiecontract hebt met variabele tarieven. Heb je een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit je met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Zijn de tarieven sterk gedaald, profiteer je hier niet van met een contract met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

 

Welkomstkortingen en actietarieven

 

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om hoog uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die je bij ons op de website vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van Greenchoice zelf.

Greenchoice energie vergelijken

 

Ben jij benieuwd welk actietarief Greenchoice je op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

 

Vergelijk Energie

 

Over Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 actief op de Nederlandse energiemarkt. Als energieleverancier onderscheiden zij zich door de nadruk te leggen op groene energie. Het doel is om duurzame energie te leveren. Energie opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Het liefst uit Nederland. Greenchoice stimuleert een bewuste omgang met energie.

 

Hoe duurzaam is Greenchoice?

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerde gas. De energie wordt uit duurzame, natuurlijke bronnen gewekt. Momenteel komt 70% uit Nederland. Greenchoice heeft als doel gesteld om in 2020 voor de volle 100% energie te leveren uit Nederland. De C02-uitstoot door gasverbruik wordt gecompenseerd met bos- en klimaatprojecten. Het Greenchoice Bosspaarplan is bijvoorbeeld zo’n project, waarin het herstel en de langdurige bescherming van de Amazone centraal staat.

 

Energiecontracten bij Greenchoice

Greenchoice werkt met drie verschillende energiecontracten:

 • Kortingsgarantie
 • 100% Nederlandse wind
 • 100% Nederlands groen

 

Bij alle tarieven is het gas 100% bosgecompenseerd. De kortingsgarantie werkt alleen met een variabel tarief. Greenchoice garandeert dat het tarief 0,25 procent lager zal zijn dan het tarief van de grootste leverancier in de regio. 100% Nederlandse wind en 100% Nederlands groen werken beide met een vast tarief. Bij 100% Nederlands Groen is het mogelijk tot 3 jaar een gegarandeerd vast tarief te nemen. Wil jij de huidige tarieven van Greenchoice bekijken? Je kunt energie vergelijken en tarieven inzien door onze vergelijker te gebruiken. Je kunt de tarieven meteen vergelijken met alle andere aanbieders.

 

Hoe wordt de groene stroom opgewekt?

Kortingsgarantie50% Nederlandse biomassa
40% Nederlandse windenergie
10% EU-windenergie
100% Nederlandse wind100% Nederlandse windenergie
100% Nederland groen65% Nederlandse biomassa
35% Nederlandse windenergie

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van je regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen. Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

 

De slimme thermostaat van Greenchoice

Greenchoice biedt geen slimme thermostaat aan. Het staat je natuurlijk wel vrij om zelf een slimme thermostaat aan te schaffen en te installeren in huis.

 

De slimme meter bij Greenchoice

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter de netbeheerder je verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Greenchoice:

 • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
 • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
 • Je kunt online je maandelijkse verbruik bekijken;
 • Dubbele tarieven kunnen worden gemeten.

 

De terugleveringvergoeding van zonnepanelen

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd. Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd. De teruggeleverde energie wordt apart van de jaarnota op een teruglevernota verrekend. Bij beide meters krijg je voor ieder kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief.

 

Je wekt meer energie op dan je verbruikt?

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan er wordt opgewekt met zonnepanelen. Als je per jaar toch meer produceert dan je verbruikt, krijg je voor de opgewekte stroom uitsluitend de kale stroomprijs en btw vergoed. Er wordt geen netto energiebelasting uitgekeerd.
Heb jij een digitale meter? Voor deze klanten maakt Greenchoice een uitzondering. Klanten met een digitale meter die meer stroom produceren dan ze verbruiken, krijgen voor de eerste 1000 kWh de netto teruglevering inclusief de energiebelasting vergoed. Dit geldt per nota en per jaar.

 

Contactgegevens Greenchoice

E-mailvragen@greenchoice.nl
Telefoon010 – 478 23 26
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarWerkdagen 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Websitehttp://www.greenchoice.nl/

Gas- en stroomstoringen bij Greenchoice

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of je de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij je buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

 

Betalingen aan Greenchoice

Bij Greenchoice wordt de verschuldigde bedrag maandelijks via een automatische incasso van je rekening afgeboekt. Dit gebeurt altijd rond de 6e van de maand. Rond de 10e van de maand vindt de verrekening van de jaarnota plaats. Lukt de incasso de eerste keer niet? Dan wordt het rond de 16e en de 26e nogmaals geprobeerd. Is het bedrag na deze drie pogingen nog steeds niet van je rekening af te boeken? Dan ontvang je een herinneringsbrief.

 

Wat te doen bij verhuizing?

De verhuizing kun je op meerdere manieren aan Greenchoice doorgeven. Via je internetdossier, ‘Mijn dossier’, kun je de verhuizing doorgeven. Het is ook mogelijk de verhuizing telefonisch of via de mail door te geven. Telefonisch is Greenchoice op 010 – 478 23 26 te bereiken. Mails stuur je naar vragen@greenchoice.nl.

 

Opzeggen contract bij Greenchoice

Als je jouw contract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Greenchoice. Het nummer is 010 – 478 23 26. Je betaalt het lokale tarief.

 

Opzegtermijn Greenchoice

Wil je jouw contract voortijdig opzeggen? Doorgaans brengt de energieleverancier een opzegvergoeding (anders gezegd: een opzegboete) in rekening. Greenchoice brengt geen opzegvergoeding in rekening bij het vroegtijdig beëindigen van je contract. Het contract met Greenchoice kun je kosteloos opzeggen. De opzegtermijn bedraagt 30 dagen.

 

Neemt Greenchoice je opzegboete over?

In geen geval neemt Greenchoice je opzegboete over. Omdat Greenchoice zelf geen opzegvergoeding in rekening brengt, vergoeden zij deze ook niet voor je als je vroegtijdig overstapt.

 

Greenchoice aanbieding

Spreekt energieleverancier Greenchoice je aan en zou je graag een contract bij de leverancier af willen sluiten? In onze vergelijker bekijk je de actuele welkomstkortingen en actietarieven van Greenchoice. Houd de opzegtermijn van je huidige leverancier in de gaten: Stap je te vroeg over, dan krijg je te maken met een opzegboete. De meeste energiecontracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het contract. Dit betekent dat als je een éénjarig contract hebt afgesloten, je deze in de 11e maand van je contract pas op kunt zeggen.

 

Overstappen van energieleverancier

Je zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Greenchoice? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

 

 

Wat doet EasySwitch en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Greenchoice de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Greenchoice. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Greenchoice. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

 

Vergelijk Energie

Greenchoice tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2017
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
8,7
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
9,0 uit 10

Klantervaringen

27 May, 07:24 JA Teunissen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb alles met 5 sterren beoordeeld omdat ze alles waarmaken geen leugens geen gezeur afspraak is afspraak
Ik raad Greenchoice aan.
26 May, 17:41 J. Boven Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
jammer dat men de vaste klanten niets kunnen aan bieden WBT korting
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 19:46 M. Hooplot Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik betere ervaring heb kunnen opdoen in vergelijking met eerdere leveranciers
Ik raad Greenchoice aan.
24 May, 11:47 Y.W. Cho Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
great everything just great
Ik raad Greenchoice aan.
22 May, 11:40 J.J.F. Burgt Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ging zonder problemen
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 17:35 C.J.M. Jong Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed geregeld .
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 08:00 E.C. Chris Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 07:11 W. Vastrick Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een bedrijf wat de klant vooruit informeert ipv achteraf. Duidelijke taal gebruikt en qua prijzen aan de goede kant van de middenmoot zit
Ik raad Greenchoice aan.
10 May, 21:18 R.A. Leeuwen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Algemene indruk tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
07 May, 19:39 C.H. Gravemaker Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
is een prima jaar geweest, nu weer opzoek naar een ander. Helaas nu niet goedkoper dan vorig jaar
Ik raad Greenchoice aan.
27 May, 07:24 JA Teunissen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb alles met 5 sterren beoordeeld omdat ze alles waarmaken geen leugens geen gezeur afspraak is afspraak
Ik raad Greenchoice aan.
26 May, 17:41 J. Boven Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
jammer dat men de vaste klanten niets kunnen aan bieden WBT korting
Ik raad Greenchoice aan.
25 May, 19:46 M. Hooplot Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik betere ervaring heb kunnen opdoen in vergelijking met eerdere leveranciers
Ik raad Greenchoice aan.
24 May, 11:47 Y.W. Cho Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
great everything just great
Ik raad Greenchoice aan.
22 May, 11:40 J.J.F. Burgt Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ging zonder problemen
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 17:35 C.J.M. Jong Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed geregeld .
Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 08:00 E.C. Chris Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Greenchoice aan.
19 May, 07:11 W. Vastrick Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een bedrijf wat de klant vooruit informeert ipv achteraf. Duidelijke taal gebruikt en qua prijzen aan de goede kant van de middenmoot zit
Ik raad Greenchoice aan.
10 May, 21:18 R.A. Leeuwen Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Algemene indruk tevreden.
Ik raad Greenchoice aan.
07 May, 19:39 C.H. Gravemaker Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
is een prima jaar geweest, nu weer opzoek naar een ander. Helaas nu niet goedkoper dan vorig jaar
Ik raad Greenchoice aan.
07 May, 19:12 W.J.J. Schadewijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zonder meer: erg goed.
Ik raad Greenchoice aan.
04 May, 08:48 D.J.S. Roeland Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op uw verzoek.
Ik raad Greenchoice aan.
04 May, 07:50 M. Hagestein Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
28 April, 11:37 F Blansjaar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nergens iets op aan te merken. Het is nu nog wachten op de eindafrekening. ..als deze tegenvalt zou dat nog een minpunt kunnen worden. So far so good
Ik raad Greenchoice aan.
21 April, 10:53 P.M.H.J. Mertens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen klachten
Ik raad Greenchoice aan.
19 April, 14:07 T Kapoen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
volledig zonder problemen overgestapt en geen onduidelijkheden achteraf
Ik raad Greenchoice aan.
15 April, 07:29 G.L.J. Stemfooort Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gehele goede service
Ik raad Greenchoice aan.
14 April, 17:18 A.T.P. Luijten Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer tevreden, maar alleen jammer dat nieuwe klanten een scherpere prijs word aangeboden, die niet geld voor al bestaande klanten.
Ik raad Greenchoice aan.
07 April, 14:10 R. Kliphuis Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Dit is eigenlijk niet te beoordelen. Dat is bij iedere leverancier ongeveer hetzelfde.
Ik raad Greenchoice aan.
07 April, 09:58 P.J. Drost Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alleen de aanbieding na een jaar contract is beneden peil, dus stap ik tzt [juni] weer over .
Ik raad Greenchoice af.
06 April, 07:14 M. Nuijts Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit problemen, per maand opzeggen en ieder jaar een nieuw actietarief.
Ik raad Greenchoice aan.
05 April, 18:06 Trijs Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uitstekende klantenservice! Goede online tool met veel mogelijkheden en overstap destijds was snel, transparant en tijdig geregeld. Niet meteen hoge administratieve boete als je 1x vergeet te betalen, redelijkheid en samen dingen oplossen is nog wat waard hier. Ik ben er zeer tevreden mee. Jammer dat Easyswitch geen aanbieding heeft voor trouwe klanten die na vergelijking op zelfde leverancier uitkomen.
Ik raad Greenchoice aan.
05 April, 14:11 P.F. Michel Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heel erg tevreden en een leuke hanteerbare overzichtelijke app om je eigen gebruikskosten in te zien incl. tips om te besparen!
Ik raad Greenchoice aan.
04 April, 15:33 R Dongeren Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uitstekende service zonder gedoe.
Ik raad Greenchoice aan.
04 April, 07:04 C.W.H. Voorham Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Klantenservice helpt je goed
Ik raad Greenchoice aan.
03 April, 09:53 R. Sturmans Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voordelig en om de 2 maanden een verbruiksoverzicht
Ik raad Greenchoice aan.
02 April, 10:57 C. Oussoren Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het zo is. Met klantenservice hebben we niet echt ta maken gehad. En of ze echt duurzaam leveren dat weten we niet.
Ik raad Greenchoice aan.
29 March, 07:53 K.A. Slijkhuis Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na bij diverse energiemaatschappijen klant te zijn geweest, kan ik stellen dat Greenchoice met kop en schouders boven de rest uitstijgt.
Ik raad Greenchoice aan.
28 March, 08:07 J. Meijde Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nvt
Ik raad Greenchoice aan.
27 March, 15:07 K.M. Grunsven Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
betaling ligt aan mijzelf. Ik heb kennelijk een contract voor 10 maanden afgesloten. Vind ik niet fijn. Nu mis ik 2 goedkopere maanden in mijn jaarafsluiting. Er valt ook niet over te praten.
Ik raad Greenchoice af.
21 March, 15:08 S. Osietsky Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen idee ik ben nog niet terug gebeld.
Ik raad Greenchoice af.
18 March, 09:33 J.E.K. Willems Vrijens Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nergens klachten over, zodoende.
Ik raad Greenchoice aan.
16 March, 08:17 P.J.G. Lansman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben zeer tevreden over alle onderdelen.
Ik raad Greenchoice aan.
14 March, 07:31 J.J.A. Engelenburg Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Om Greenchoice een goede beoordeling te kunnen geven
Ik raad Greenchoice aan.
10 February, 10:26 M.H.A. Alwicher Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima dienst
Ik raad Greenchoice aan.
09 February, 07:46 J. Versloot Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Al jarenlang naar grote tevredenheid klant van Greenchoice. Transparante overzichten, duidelijke app met info. Concurrerende prijzen
Ik raad Greenchoice aan.
07 February, 13:24 J. Driel Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Na het aanvragen en bevestigen,belde ze van Greenchaice nog twee keer of ik wilde verlengen.Twee keer een prijsoverzicht gekregen met prijzen voor gas en elektra. Nu op het overzicht nog weer andere prijzen. Niet overzichtelijk.
Ik raad Greenchoice af.
06 February, 09:42 J.B.R. Peters Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerder bij Green Choice aangesloten naar volle tevredenheid.
Ik raad Greenchoice aan.
05 February, 11:24 W.H.P. Colle Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik 100% tevreden ben.
Ik raad Greenchoice aan.
05 February, 10:20 V.C.M. Dort-olgers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed en goedkoop
Ik raad Greenchoice aan.
04 February, 09:08 G.M. Kuin Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tot nog toe allemaal uistekend.
Ik raad Greenchoice aan.
03 February, 10:18 P. Karsten Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Dit is onze eerste overstap,en deze is soepel verlopen. Goede info,mooie prijzen.
Ik raad Greenchoice aan.
03 February, 07:59 G.H. Terpstra Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik blij ben met mijn nieuwe leverancier.
Ik raad Greenchoice aan.
02 February, 07:25 T.A. Remmerswaal Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en mobiele energieleverancier welke met de tijd mee gaat.
Ik raad Greenchoice aan.
31 January, 15:26 G. Marra Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
is my first provider and to me is the best
Ik raad Greenchoice aan.
30 January, 07:10 M.J. Zwart Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Groene en scherp geprijsde leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
28 January, 15:40 F.J. Vleeshouwers Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede beoordeling is niet mogelijk omdat ik pas drie weken klant ben
Ik raad Greenchoice aan.
28 January, 10:26 R.A.G.M. Van Gurp Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon duidelijk en transparant
Ik raad Greenchoice aan.
28 January, 09:22 R.V.J. Janssen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen flauwe kul met instap kortingen. Gewoon een nette prijs het hele contract door.
Ik raad Greenchoice aan.
28 January, 08:00 W.E.M.T. Slegers Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nog geen ervaring met Green choice , dus kan nog geen goeie mening geven
Ik raad Greenchoice aan.
27 January, 13:49 A.A.B. Donsen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het is nog jong om nu al een afgerond oordeel te geven.
Ik raad Greenchoice aan.
27 January, 08:14 J.G. Toussaint Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de overstap soepel en zonder problemen is verlopen. Hoe Greenchoice in de praktijk bevalt moet ik nog ervaren daar ik net ben overgestapt.
Ik raad Greenchoice aan.
26 January, 16:46 M.J. Valk Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg tevreden over Greenchoice!
Ik raad Greenchoice aan.
26 January, 08:21 H. Bruins Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen problemen gehad. Klantenservice en online hulp kan ik daarom niet goed beoordelen.
Ik raad Greenchoice aan.
24 January, 18:12 N.E.G.G. Westerveld Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tot nu toe zeer tevreden ben over Greenchoice. Heb geen spookrekeningen gekregen of andere ongemakken zoals veelal op internet is te lezen.
Ik raad Greenchoice aan.
22 January, 17:39 C.A. Winter Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Greenchoice doet het goed.
Ik raad Greenchoice aan.
21 January, 08:37 J. Holstege Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Onze overstap naar Greenchoice is goed verlopen. Het scheelt ons 38 euro per maand met onze oude energieleverancier, dus overstappen heeft zeker zin. Wij hebben voor Greenchoice gekozen omdat ze een actietarief aanboden, zonder welkomstbonussen, wat het voor ons zeer overzichtelijk maakte om tarieven te vergelijken en maandbedrag te bepalen. Ze hebben ons wel 10 euro per maand hoger geschat als wat op de vergelijkingssite was aangegeven, maar dan nog zijn wij 38 euro per maand goedkoper uit. Zelfs groene stroom en gas. Dus tot nu toe zijn wij zeer tevreden en hopen dan ook dat de jaarafrekening goed uitpakt. Ook de inlogsite om je gegevens in te zien vinden wij zeer overzichtelijk.
Ik raad Greenchoice aan.
21 January, 08:06 H.H. Hundscheid Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles correct geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
19 January, 09:45 W.E.C.Q.M. Smits van Oyen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niks op aan te merken...
Ik raad Greenchoice aan.
19 January, 09:03 L.G. Coldeweijer Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat jullie dit vroegen
Ik raad Greenchoice aan.
17 January, 07:31 J.S.C. Eikelboom Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een leverancier waar wij heel erg tevreden over zijn.
Ik raad Greenchoice aan.
15 January, 17:24 R.P.H. Slenders Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima prijs/kwaliteit en service voor groene energie.
Ik raad Greenchoice aan.
14 January, 13:40 W.M.L. Lepsi Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
soepel verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
11 January, 19:04 A.P. Witlox Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
-
Ik raad Greenchoice aan.
08 January, 07:24 J. Meijer Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is soepel verlopen. Geen hobbels tijdens de overstap.
Ik raad Greenchoice aan.
01 January, 14:22 MARTENS Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima transparant en goede bereikbaarheid.
Ik raad Greenchoice aan.
01 January, 09:20 FK Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
al jaren Greenchoice, een keer een jaartje weg geweest maar vooral duurzaamheid, klantenservice, makkelijk overzicht zonder poespas. Simpel, betrouwbaar, duurzaam
Ik raad Greenchoice aan.
31 December, 15:08 S. Jong Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een helder portaal, goede helpdesk en scherpe prijzen.
Ik raad Greenchoice aan.
30 December, 09:16 J.A Hout Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima geregeld verloopt alles vlot.
Ik raad Greenchoice aan.
22 December, 23:14 G.N. Kop Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
--
Ik raad Greenchoice aan.
20 December, 08:22 A.E.M. Vink Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ging goed behalve op de meterstanden doorgeven dan ging niet soepel . Moest een inlogcode hebben en die had ik niet.
Ik raad Greenchoice aan.
20 December, 08:14 M.J.E.M. Tuijp Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Dit is mijn ervaring al de afgelopen jaren. Het enoge nadeel is dat ik steeds moet overstappen (tussentijds) om weer gebruik te maken van aanbiedingen
Ik raad Greenchoice aan.
19 December, 12:03 J.S. Meerwijck Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben al langer klant bij Greenchoice en dit betreft een verlenging. Prima geregeld!
Ik raad Greenchoice aan.
19 December, 10:08 D.F. Hornman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Greenchoice aan.
19 December, 08:03 L.A.M. Reinhard Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben al eerder klant geweest bij Greenchoice. Communicatie is prima en op \"mijn greenchoice\" of de app kun je makkelijk alle gegevens vinden en zo nodig wijzigen. ??
Ik raad Greenchoice aan.
17 December, 08:35 G.H.G. Stallenberg Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles rondom overstap e.d. Is perfect verlopen. Ook service na overstap is geweldig!
Ik raad Greenchoice aan.
14 December, 14:28 S. Hopman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben tevreden en minder geld kwijt
Ik raad Greenchoice aan.
12 December, 14:33 R.L. Steinlechner Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jonge klantenservice maar erg kundig en beleefd. ga zo door
Ik raad Greenchoice aan.
12 December, 13:22 F. Klasens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon een fijne leverancier die goed bezig is met duurzaamheid
Ik raad Greenchoice aan.
12 December, 06:54 D.W. Verbeeke Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles netjes geregeld, en goede informatie. Ook nadat je bent overgestapt krijg je via de mail alle info van wanneer wat gaat gebeuren.
Ik raad Greenchoice aan.
11 December, 10:35 F.A.G. Verblakt Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voorheen ook reeds enkele jaren tot volle tevredenheid klant geweest van Greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
10 December, 21:40 L. Gol Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
klantenservice nog geen ervaring mee, rest goed geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
10 December, 12:30 R.A.C. Hillebrand Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed
Ik raad Greenchoice aan.
10 December, 10:47 F. Swart Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik al jaren tevreden over jullie ben.
Ik raad Greenchoice aan.
07 December, 15:38 J.A.M. Geest Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb er echt nog geen idee van. Pas sinds een week of wat krijg ik stroom via deze leverancier maar ik heb nog geen afrekening gezien of contact gehad. Over maand of twee drie graag nog eens vragen. dit komt echt te vroeg.
Ik raad Greenchoice aan.
07 December, 12:01 A.P. Sloof Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe alles prima geregeld en super voordelig ;-)
Ik raad Greenchoice aan.
07 December, 09:29 I Vredeveld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Greenchoice aan.
05 December, 10:45 J.M. Vergouwen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Al eerder klant geweest, Zeer tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
02 December, 11:59 J.G. Vastenburg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is simpel... ik wil groene stroom en een betrouwbare leverancier. Greenchoice levert dat. Daarom heen doen ze nog veel meer. Projecten met collectiviteitskorting.. helemaal goed. En een duidelijke prijsopbouw. What you see is what you get.
Ik raad Greenchoice aan.
29 November, 18:18 M.M.J. Kleinherenbrink Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg op afstand allemaal, gevoel dat je bij verlenging van je contract echt te duur uit bent.
Ik raad Greenchoice aan.
29 November, 09:00 T. Hobma Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb ooit eerder al eens zaken met GC gedaan. Ze doen alles vlot, correct en helder.
Ik raad Greenchoice aan.
28 November, 14:55 J.K. Matze Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap is soepel verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
28 November, 07:37 J.B. Verberne Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
1. In het switchprices is niet opgemerkt dat de slimme gasmeter niet op afstand uitleesbaar was (te grote afstand tot de slimme elektriciteitsmeter). Na attendering van de klantenservice kwam die in eerste instantie met een verkeerd antwoord. 2. Voorschot is niet direct aan te passen.
Ik raad Greenchoice aan.
27 November, 11:14 A.H. Lelij Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Slecht bedrijf voor bestaande klanten heeft men geen aandacht meer.
Ik raad Greenchoice af.
25 November, 14:54 M.H.H. Hudepohl Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
enkele zaken zijn nog niet te beoordelen vanwege de recente overstap
Ik raad Greenchoice aan.
23 November, 15:49 R.F.M. Deutekom Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Erg tevreden over Greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
23 November, 09:05 S. Benoist Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Voorlopig ;) Net overgestapt, dus: weet pas zeker na een jaar hoe mijn beoordeling is.
Ik raad Greenchoice aan.
18 November, 19:26 J.P. Kuit Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik bij greenchoice een borg moet betalen om van hun energie te krijgen. Als ik dan vraag waarom krijg ik geen antwoordt maar word ik verwezen naar een bedrijf die dat voor hun onderzoekt. Ik geef aan dat ik geen schulden enz. heb maar toch ben niet welkom. Geen enkele andere energie leverancier vraagt aan mij een borg. Verder heb ik al 40 jaar energie van allerlei bedrijven nog nooit betalings problemen gehad erg vreemd dus de houding van greenchoice. Dus mij advies ga niet met ze in zee want ze vertrouwen je niet en luisteren ook niet naar de klant.
Ik raad Greenchoice af.
18 November, 10:03 L.G.M. Boerrigter Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen problemen , gaat er soepel
Ik raad Greenchoice aan.
17 November, 09:26 L.J. Erwich Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
probleemloos overgestapt
Ik raad Greenchoice aan.
16 November, 22:11 J. Kampman Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap ging super! De greenchoice app werkt bij mij niet, kan niet inloggen.
Ik raad Greenchoice aan.
14 November, 22:33 N. Bergsma Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima energieleverancier! En milieubewust, heel belangrijk!
Ik raad Greenchoice aan.
13 November, 10:50 P.P.M. Berendsen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vanaf het moment van beslissen om over te stappen is alles soepel en perfect verlopen; eerlijk gezegd heb ik er niets van gemerkt!
Ik raad Greenchoice aan.
12 November, 16:48 H.G.U. Scholte Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen zonder problemen verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
11 November, 08:59 E.J.C. Geerse Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Veel geld besparen makkelijk overstappen alles goed geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
10 November, 18:21 J.J. Jonker Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eenvoudig omdat jullie dat graag willen.
Ik raad Greenchoice aan.
09 November, 20:51 G.P.H. Dekker Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Groene stroom is duurzaam en beter.
Ik raad Greenchoice aan.
09 November, 12:28 T.C. van Eick Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
x
Ik raad Greenchoice aan.
08 November, 10:56 K.W. Hofland Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik gewoon tevreden ben!
Ik raad Greenchoice aan.
07 November, 12:25 A. Lamkharrat Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nooit wat van hun vernomen dus is er geen overplaatsing.
Ik raad Greenchoice af.

Veelgestelde vragen over Greenchoice

 

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het bedrag dat je iedere maand betaalt voor je energie wordt ook wel het termijnbedrag genoemd. Dit bedrag is óf gebaseerd op een schatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik óf op het historisch energieverbruik in jouw woning. Aan het eind van het contractjaar worden de daadwerkelijke kosten verrekend met het bedrag dat je al betaald hebt. Was het termijnbedrag te hoog, krijg je geld terug, was het te laag, moet je aan het eind van je contract bijbetalen. 

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Klopt het termijnbedrag niet volgens jou? De meeste energieleveranciers bieden je de mogelijkheid dit maandbedrag aan te passen. Je maandelijkse bedrag verhogen kan altijd, naar beneden stellen kan vaak maar met enkele procenten. Dit om te voorkomen dat je aan het eind van je contract een hoge rekening ontvangt.  

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Greenchoice?

Energieleverancier Greenchoice baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historisch verbruik. Dit betekent dat Greenchoice kijkt naar het energieverbruik in huis over het afgelopen jaar. Ben je met één of meerdere huisgenoten meer of minder dan vorig jaar? Via jouw persoonlijke omgeving op de website van Greenchoice kun je het maandbedrag altijd aanpassen. 

Wat wordt mijn energietarief na afloop van de contractduur?

Voordat je huidige contract bij Greenchoice afloopt, krijg je een nieuw voorstel toegestuurd. Als je hier niet op reageert, word je huidige tarief omgezet naar het variabele tarief met Kortingsgarantie. Greenchoice zal dan altijd 0,25 eurocent per kWh stroom en m3 gas onder het variabele tarief van de regioleverancier blijven.  

Is er een Greenchoice app? Wat kan ik daarmee?

Met de app van Greenchoice krijg je inzicht in je verbruik. Je kunt ook veel energiezaken zelf regelen. Enkele functies:
 • Doorgeven van de meterstanden;
 • Inzicht in energieverbruik per jaar, maand, week of dag;
 • Maandelijks termijnbedrag bekijken en wijzigen;
 • Je verbruik vergelijken met de rest van Nederland;
 • Bespaartips ontvangen voor je eigen huishouden.
 

Wat is bosgecompenseerd gas?

Voor Greenchoice zijn er drie pijlers voor een duurzamer energiegebruik. De eerste twee pijlers zijn efficiënter gebruik van stroom en kiezen voor duurzaam opgewekte energie. De derde pijler is het compenseren van het verbruik dat niet duurzaam is opgewekt. Dit noemen ze bij Greenchoice bosgecompenseerd gas. Bij het gebruik van gas komt C02 vrij. Dit wordt gecompenseerd door te investeren in verschillende bosprojecten. Greenchoice steunt nu zes bosprojecten. De projecten worden uitgekozen als er een goede mix is tussen een impact op de C02-uitstoot, de biodiversiteit en de lokale bevolking.  
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk energie

Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020- 531 76 70.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt