Menu
logo-energie-greenchoice
9,0 uit 10
Wilt u graag meer weten over energieleverancier Greenchoice? Wij hebben zoveel mogelijk informatie over de leverancier voor u op een rijtje gezet: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Meteen de actietarieven en welkomstkortingen van Greenchoice bekijken kan natuurlijk ook. Maak daarvoor gebruik van onze energievergelijker.    

Greenchoice

Greenchoice levert alleen groene stroom. De leverancier is in Rotterdam gevestigd en er werken ruim 200 werknemers. Meer dan 370.000 huishoudens zijn klant van Greenchoice. Het bedrijf is nog relatief klein en jong, maar de ambities zijn groot. Greenchoice zet zich in om de opwekking van energie volledig duurzaam te krijgen.

 

 

 

Tarieven Greenchoice

De actuele actietarieven van Greenchoice vindt u in de energievergelijker. U ziet ook meteen of Greenchoice een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Greenchoice twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. U merkt hier alleen iets van als u een energiecontract heeft met variabele tarieven. Heeft u een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaalt u gedurende de looptijd van uw contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit u met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Zijn de tarieven sterk gedaald, profiteert u hier niet van met een contract met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

 

Welkomstkortingen en actietarieven

 

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvangt u welkomstkortingen en sluit u energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom alleen via EasySwitch.nl? Omdat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Om hoog uit te komen uit de vergelijker, moet een leverancier een aantrekkelijk actietarief bieden. De acties die u bij ons op de website vindt, zal u dan ook niet tegenkomen op de website van Greenchoice zelf.

Greenchoice energie vergelijken

 

Bent u benieuwd welk actietarief Greenchoice u op dit moment kan bieden? Maak dan meteen vergelijking. Vul uw gegevens in en bekijk het overzicht.

 

Vergelijk Energie

 

Over Greenchoice

Greenchoice is sinds 2001 actief op de Nederlandse energiemarkt. Als energieleverancier onderscheiden zij zich door de nadruk die ze leggen op groene energie. Het doel is om duurzame energie te leveren. Energie opgewekt uit zon, wind, water en biomassa. Het liefst uit Nederland. Greenchoice stimuleert een bewuste omgang met energie.

 

Hoe duurzaam is Greenchoice?

Greenchoice levert uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerde gas. De energie wordt uit duurzame, natuurlijke bronnen gewekt. Momenteel komt 70% uit Nederland. Greenchoice heeft als doel gesteld om in 2020 voor de volle 100% energie te leveren uit Nederland. De C02-uitstoot door gasverbruik wordt gecompenseerd met bos- en klimaatprojecten. Het Greenchoice Bosspaarplan is bijvoorbeeld zo’n project, waarin het herstel en de langdurige bescherming van de Amazone centraal staat.

 

Energiecontracten bij Greenchoice

Greenchoice werkt met drie verschillende energiecontracten:

 • Kortingsgarantie
 • 100% Nederlandse wind
 • 100% Nederlands groen

 

Bij alle tarieven is het gas 100% bosgecompenseerd. De kortingsgarantie werkt alleen met een variabel tarief. Greenchoice garandeert dat het tarief 0,25 procent lager zal zijn dan het tarief van de grootste leverancier in de regio. 100% Nederlandse wind en 100% Nederlands groen werken beide met een vast tarief. Bij 100% Nederlands Groen is het mogelijk tot 3 jaar een gegarandeerd vast tarief te nemen. Wilt u de huidige tarieven van Greenchoice bekijken? U kunt energie vergelijken en tarieven inzien door onze vergelijker te gebruiken. U kunt de tarieven meteen vergelijken met alle andere aanbieders.

 

Hoe wordt de groene stroom opgewekt?

Kortingsgarantie 50% Nederlandse biomassa
40% Nederlandse windenergie
10% EU-windenergie
100% Nederlandse wind 100% Nederlandse windenergie
100% Nederland groen 65% Nederlandse biomassa
35% Nederlandse windenergie

Wanneer geldt het daltarief en normaaltarief?

De tijden van het lage en normale tarief zijn afhankelijk van uw regio. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaalt u het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen. Op de volgende feestdagen betaalt u het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

 

De slimme thermostaat van Greenchoice

Greenchoice biedt geen slimme thermostaat aan. Het staat u natuurlijk wel vrij om zelf een slimme thermostaat aan te schaffen en te installeren in uw huis.

 

De slimme meter bij Greenchoice

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meters wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter uw netbeheerder uw verbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan de energieleverancier. De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Greenchoice:

 • U hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
 • Als u energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
 • U kunt online uw maandelijkse verbruik bekijken;
 • Dubbele tarieven kunnen worden gemeten.

 

De terugleveringvergoeding van zonnepanelen

Als u een analoge meter heeft, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die u teruglevert wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd. Als u een digitale meter heeft, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd. De teruggeleverde energie wordt apart van de jaarnota op een teruglevernota verrekend. Bij beide meters krijgt u voor ieder kWh die u zelf opwekt een besparing die gelijk is aan uw volledige energietarief.

 

U wekt meer energie op dan u verbruikt?

Over het algemeen wordt er per huishouden meer energie verbruikt dan wordt opgewekt met zonnepanelen. Als u per jaar toch meer produceert dan u verbruikt, krijgt u voor de opgewekte stroom uitsluitend de kale stroomprijs en btw vergoed. Er wordt geen netto energiebelasting uitgekeerd.
Hebt u een digitale meter? Voor deze klanten maakt Greenchoice een uitzondering. Klanten met een digitale meter die meer stroom produceren dan ze verbruiken, krijgen voor de eerste 1000 kWh de netto teruglevering inclusief de energiebelasting vergoed. Dit geldt per nota en per jaar.

 

Contactgegevens Greenchoice

E-mail vragen@greenchoice.nl
Telefoon 010 – 478 23 26
Kosten Lokaal tarief
Bereikbaar Werkdagen 8.30 – 17.30
Zaterdag 8.30 – 16.00
Website http://www.greenchoice.nl/

Gas- en stroomstoringen bij Greenchoice

Wat te doen bij een gas- of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of u de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij uw buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kunt u heel snel zien wat er aan de hand is. Als u niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kunt u ook bellen naar het nationale storingsnummer. 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

 

Betalingen aan Greenchoice

Bij Greenchoice wordt de verschuldigde bedrag maandelijks via een automatische incasso van uw rekening afgeboekt. Dit gebeurt altijd rond de 6e van de maand. Rond de 10e van de maand vindt de verrekening van de jaarnota plaats. Lukt de incasso de eerste keer niet? Dan wordt het rond de 16e en de 26e nogmaals geprobeerd. Is het bedrag na deze drie pogingen nog steeds niet van uw rekening af te boeken? Dan ontvangt u een herinneringsbrief.

 

Wat te doen bij verhuizing?

De verhuizing kunt u op meerdere manieren aan Greenchoice doorgeven. Via uw internetdossier, Mijn dossier, kunt u de verhuizing doorgeven. Het is ook mogelijk de verhuizing telefonisch of via de mail door te geven. Telefonisch is Greechoice op 010 – 478 23 26 te bereiken. Mails stuurt u naar vragen@greenchoice.nl.

 

Opzeggen contract bij Greenchoice

Als u uw contract wilt opzeggen, kunt u dit doorgeven aan de klantenservice van Greenchoice. Het nummer is 010 – 478 23 26. U betaalt het lokale tarief.

 

Opzegtermijn Greenchoice

Wilt u uw contract voortijdig opzeggen? Doorgaans brengt de energieleverancier een opzegvergoeding (anders gezegd: een opzegboete) in rekening. Greenchoice brengt geen opzegvergoeding in rekening bij het vroegtijdig beëindigen van uw contract. Het contract met Greenchoice kunt u kosteloos opzeggen. De opzegtermijn bedraagt 30 dagen.

 

Neemt Greenchoice uw opzegboete over?

In geen geval neemt Greenchoice uw opzegboete over. Omdat Greenchoice zelf geen opzegvergoeding in rekening brengt, vergoeden zij deze ook niet voor u als u vroegtijdig overstapt.

 

Greenchoice aanbieding

Spreekt energieleverancier Greenchoice u aan en zou u graag een contract bij de leverancier af willen sluiten? In onze vergelijker bekijkt u de actuele welkomstkortingen en actietarieven van Greenchoice. Houd de opzegtermijn van uw huidige leverancier in de gaten: Stapt u te vroeg over, dan krijgt u te maken met een opzegboete. De meeste energiecontracten hebben een opzegtermijn van 30 dagen voor het einde van het contract. Dit betekent dat als u een éénjarig contract heeft afgesloten, u deze in de 11e maand van uw contract pas op kunt zeggen.

 

Overstappen van energieleverancier

U zoekt een nieuwe energieleverancier en overweegt een overstap naar Greenchoice? Maak gebruik van onze energievergelijker. U krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

 

Energie vergelijken in vier stappen

 

Wat doet EasySwitch en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt u bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kunt u kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Greenchoice de goedkoopste energieleverancier is, dan kunt u via EasySwitch.nl overstappen. Zodra u de overstap compleet maakt, wordt u aangemeld bij Greenchoice. Zij zorgen ervoor dat uw oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stapt u makkelijk en snel over en hoeft u zelf niets te doen.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kunt u terecht op de website van Greenchoice. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

 

Vergelijk Energie

Greenchoice tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2016
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
8,7
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
9,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
9,0 uit 10

Klantervaringen

24 September, 10:41 F.G.M. Klesman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik al gauw 600 euro bespaar op een jaar .
Ik raad Greenchoice aan.
23 September, 11:16 M.G.M. Meijer Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is gemaakt op basis van prijsverschillen met vorige leverancier.
Ik raad Greenchoice aan.
23 September, 06:10 F.L.M. Rijckevorsel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben nu overgestapt van energieflex naar green choice ivm de prijs en omdat energieflex aan het einde van de looptijd niet de beloofde €120.00 welkomst bonus heeft gestort
Ik raad Greenchoice aan.
21 September, 08:29 R. Fortuin Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen kun jebij iedereen, maar Greenchoice doet ook aan nazorg.
Ik raad Greenchoice aan.
21 September, 08:12 W. Creutzburg Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede afhandeling en informatie
Ik raad Greenchoice aan.
20 September, 18:51 H.M.A. Hoof Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles supergoed geregeld en een duidelijke \"eigen\" pagina op de website.
Ik raad Greenchoice aan.
20 September, 16:42 T.B.A. Barendtszen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen enkele klacht
Ik raad Greenchoice aan.
20 September, 11:57 J.S. Ramlal Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik shop elk jaar,ik weet niet of greenchoice volgend jaar ook weer laag zit met de tarieven
Ik raad Greenchoice aan.
20 September, 09:14 GJ Vaandering Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
19 September, 17:59 W.E.H. Beckers Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er was eerst een twijfel over de meterstand, maar na een mailtje hierover werd ik keurig terug gebeld en het probleem is opgelost.
Ik raad Greenchoice aan.
24 September, 10:41 F.G.M. Klesman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik al gauw 600 euro bespaar op een jaar .
Ik raad Greenchoice aan.
23 September, 11:16 M.G.M. Meijer Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is gemaakt op basis van prijsverschillen met vorige leverancier.
Ik raad Greenchoice aan.
23 September, 06:10 F.L.M. Rijckevorsel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben nu overgestapt van energieflex naar green choice ivm de prijs en omdat energieflex aan het einde van de looptijd niet de beloofde €120.00 welkomst bonus heeft gestort
Ik raad Greenchoice aan.
21 September, 08:29 R. Fortuin Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstappen kun jebij iedereen, maar Greenchoice doet ook aan nazorg.
Ik raad Greenchoice aan.
21 September, 08:12 W. Creutzburg Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede afhandeling en informatie
Ik raad Greenchoice aan.
20 September, 18:51 H.M.A. Hoof Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles supergoed geregeld en een duidelijke \"eigen\" pagina op de website.
Ik raad Greenchoice aan.
20 September, 16:42 T.B.A. Barendtszen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen enkele klacht
Ik raad Greenchoice aan.
20 September, 11:57 J.S. Ramlal Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik shop elk jaar,ik weet niet of greenchoice volgend jaar ook weer laag zit met de tarieven
Ik raad Greenchoice aan.
20 September, 09:14 GJ Vaandering Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
19 September, 17:59 W.E.H. Beckers Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Er was eerst een twijfel over de meterstand, maar na een mailtje hierover werd ik keurig terug gebeld en het probleem is opgelost.
Ik raad Greenchoice aan.
19 September, 15:34 J. Hoogstraaten Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Houd ik voor mijzelf
Ik raad Greenchoice aan.
19 September, 14:58 A. Dijk Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces duurt bij Green Choise tussen de 6 en 8 weken waardoor ik bij mijn vorige leverancier nog na de jaarafrekening nog weer 8 dagen variabel tarief moest afrekenen met een nieuw maand-voorschot en daarna weer teruggave, Omslachtig gedoe.!!! Overstapproces zou toch in maximaal 30 dagen afgewerkt kunnen worden door de 14 dagen bedenktijd te laten vervallen als vooraf al zeker bent van je keuze.
Ik raad Greenchoice aan.
19 September, 12:30 J.H. Leeuw Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goed prijs verhouding ten opzichte van oude aanbieder en groen
Ik raad Greenchoice aan.
19 September, 10:15 W.P. Boshuizen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het hele proces is soepel en duidelijk verlopen
Ik raad Greenchoice aan.
19 September, 09:18 F.J. Pelt Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Over een halfjaar kan ik een duidelijker beeld vormen
Ik raad Greenchoice aan.
18 September, 11:35 P.J. Bourgraaf Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goeie leverancier
Ik raad Greenchoice aan.
16 September, 10:09 A.G. Bouwman Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik zeer tevreden ben.
Ik raad Greenchoice aan.
14 September, 03:13 D.M. Loon Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed
Ik raad Greenchoice aan.
13 September, 17:14 T. Geertsma Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weinig reden tot klagen. Alles verloopt naar wens
Ik raad Greenchoice aan.
13 September, 16:44 C. Drunen Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Lagere prijs en een instapkorting
Ik raad Greenchoice aan.
12 September, 07:40 C. Mulder Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Greenchoice aan.
10 September, 09:28 T.F.P.M. Wilms Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gaat soepel met Greenchoise.
Ik raad Greenchoice aan.
10 September, 08:04 TAAG Stevens Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bepaling voorschot in twee stappen, erg vreemd en het lijkt aan de hoge kant
Ik raad Greenchoice af.
08 September, 19:30 J.G.J. Adriaans-Levels Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat mijn overstap prima verlopen is.
Ik raad Greenchoice aan.
06 September, 09:52 G G M Schaaf-oerlemans Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat wij tevreden zijn
Ik raad Greenchoice aan.
05 September, 17:02 J.L. Pruis Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Fijne leverancier; snelle en begrijpelijk communicatie. Met oog voor het milieu. Komen met goede adviezen om energie te besparen
Ik raad Greenchoice aan.
04 September, 08:43 F.A.C.M. Thomas Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Extreem groen bij konkurrerende prijsstelling
Ik raad Greenchoice aan.
03 September, 11:57 J.G. Saag-Sylva Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevredenheid
Ik raad Greenchoice aan.
02 September, 09:35 M.J. Ooms Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Perfecte online tools.
Ik raad Greenchoice aan.
01 September, 13:26 V.L.J. Baro Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces goed gelopen. Prijs en levering okay. Omtrent de duurzaamheid heb ik op dit moment geen volledig beeld.
Ik raad Greenchoice aan.
30 August, 08:16 J.J.L. Lourens Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles bij overstap perfect geregeld en een aanzienlijk lagere prijs per maand
Ik raad Greenchoice aan.
29 August, 07:36 J.F. Vereecken Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Wij zijn tot op de dag van vandaag uiterst tevreden met onze energieleverancier Greenchoice, geen problemen met het terugleveren van energie welke correct en goed controleerbaar op de nota is te zien.
Ik raad Greenchoice aan.
28 August, 07:01 G. Govers Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Groene energie
Ik raad Greenchoice aan.
25 August, 07:30 A.C.M. Hondius-Schuttenhelm Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben heel tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
22 August, 16:42 V.B.C. Engelsman Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede overgang en nog geen probleem gehad
Ik raad Greenchoice aan.
22 August, 07:58 J. Hartman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
nu zijn wij een maand klant, het is nog te vroeg om een oordeel te geven
Ik raad Greenchoice aan.
21 August, 07:44 J Verhoeven Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen, gewoon netjes overgestapt.
Ik raad Greenchoice aan.
18 August, 20:03 T.A.J. Denissen-Reiniers Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede prijs
Ik raad Greenchoice aan.
18 August, 05:29 M Bosman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben al jaren een tevreden klant!
Ik raad Greenchoice aan.
14 August, 10:03 W.H.P. Colle Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed in vergelijking met andere leveranciers.
Ik raad Greenchoice aan.
13 August, 12:13 A. Krijtenberg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
dit is hoe ik het ervaar gewoon prima.
Ik raad Greenchoice aan.
13 August, 07:09 N Doorn Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gewoon precies wat je wilt, een van de goedkoopste en groenste
Ik raad Greenchoice aan.
12 August, 08:22 R.G. Koorn Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot op heden ben ik zeer tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
07 August, 10:33 P.G. Boogaart Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles prima geregeld
Ik raad Greenchoice aan.
06 August, 10:39 D.M. Coumou Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
zie boven
Ik raad Greenchoice aan.
06 August, 09:32 O.B. Gosman Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Met Online hulp en Klantenservice heb ik geen contact gehad. Daarom een voldoende. De overstap ging probleemloos en GC is een goede groene goedkope leverancier. Maar na een jaar verlengen, dat hangt af van de prijs in de categorie zo groen mogelijke energie.
Ik raad Greenchoice aan.
06 August, 09:30 A. JANSSEN Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat u het mij vroeg
Ik raad Greenchoice aan.
05 August, 09:44 W. Beekink van Kouwenhoven Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstapproces laag beoordeeld omdat het nogal wat voeten in de aarde had voor de doorgegeven tellerstanden werden geaccepteerd. Wantrouwen sloeg wel erg door.
Ik raad Greenchoice aan.
03 August, 14:16 S. Prins Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden met de service en het ideale vind ik dat je maandelijks kan opzeggen.
Ik raad Greenchoice aan.
03 August, 10:54 A.W. Mastrigt Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Heb alleen maar positieve ervaringen.
Ik raad Greenchoice aan.
01 August, 15:44 T.R.M.L. Spijkers-Souren Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik het goed geregeld vind
Ik raad Greenchoice aan.
01 August, 10:00 J. Nuijts Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nooit problemen, ieder jaar het actietarief. En overstappen op actietarief gaat prima via Easyswitch.
Ik raad Greenchoice aan.
30 July, 08:06 F.W.B.M. Aerts-Loonen Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb sinds 2 maanden een abonnement bij green choice. de overstap is zonder problemen gegaan. Verder heb ik nog geen ervaring met eventuele problemen en hulp hierbij van greenchoice. Daarom daar 1 ster want ik kon niet niets invullen.
Ik raad Greenchoice aan.
29 July, 13:27 B. Amsterdam Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zeer fijne en klantvriendelijke club!
Ik raad Greenchoice aan.
25 July, 18:49 C.F. Bouwman Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vanwege eerdere ervaringen met Greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
25 July, 15:38 D.G.L. Overdijkink Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden!
Ik raad Greenchoice aan.
25 July, 14:45 L.J.M. Gend Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het precies zo verliep als van tevoren was gezegd.
Ik raad Greenchoice aan.
23 July, 19:02 P.J. Rijsbergen Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb nooit gebruik hoeven maken van online hulp of klantenservice
Ik raad Greenchoice aan.
21 July, 14:14 W Roessel Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze hadden me te laag ingeschat mbt het termijnbedrag
Ik raad Greenchoice aan.
19 July, 11:17 H.H.J. Theunissen Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Perfect !!!!
Ik raad Greenchoice aan.
18 July, 07:29 E.M.O. Deschryver Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Onze beslissing om over te stappen was zeker en vast de goeie , hun prijs ligt veel lager dan onze vorige leverancier en bij vragen word er heel vlug gereageerd op een heel vriendelijke manier
Ik raad Greenchoice aan.
17 July, 09:02 A.J. Poel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Green Choice is een goede, betrouwbare energieleverancier.
Ik raad Greenchoice aan.
13 July, 18:28 C.A.J. Hommersom Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goed en duidelijke uitleg en maandelijks opzegbaar.
Ik raad Greenchoice aan.
12 July, 20:48 F.J.A.M. Evers Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen
Ik raad Greenchoice aan.
11 July, 05:43 R. Brussel Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Fijn bedrijf, goede service.
Ik raad Greenchoice aan.
09 July, 15:03 T.H. Jong Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede service en lage prijzen
Ik raad Greenchoice aan.
06 July, 11:12 L. Likkel Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima
Ik raad Greenchoice aan.
05 July, 17:58 J.A.M. Vrolijk Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima
Ik raad Greenchoice aan.
01 July, 19:49 J.O. Roth Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles ging super, ben erg tevreden over alles van Greenchoice, al jaren. Alleen het \'overstapproces\' van Greenchoice naar Greenchoice (maar dan iets goedkoper via deze site ;)) had een klein hiaat. Er was een mailtje nodig van mijn kant om te vragen of alles nu goed was gegaan, er miste namelijk een definitieve bevestiging van de kant van Greenchoice. Echter was dat snel weer opgelost nav mijn mailtje. Daarnaast altijd goed contact met de klantenservice die mijn incidentele vragen naar bevrediging en vlot beantwoordden. Zeker aan te raden, een fijn bedrijf :)
Ik raad Greenchoice aan.
01 July, 07:29 H.C.J. Ven Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben uiterst tevreden hoe alles verlopen is en hoe het nu loopt.
Ik raad Greenchoice aan.
30 June, 08:06 GPLE Dooren Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede serviceses
Ik raad Greenchoice aan.
29 June, 18:33 A. Nieuwenhuizen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Lijkt vlot te verlopen.
Ik raad Greenchoice aan.
29 June, 18:30 C.L.G. Paanakker Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verhouding duurzaamheid/prijs
Ik raad Greenchoice aan.
29 June, 11:57 F.W.J. Postma Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Positieve benadering door Greenchoice. Helder en overzichtelijk.
Ik raad Greenchoice aan.
28 June, 11:41 Denster Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helemaal goed! Met een slimme meter heb je een app om je verbuikt te zien. Goeie bewuste keus!
Ik raad Greenchoice aan.
28 June, 06:48 P.G.C. Hennen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Super tevreden 1 jaar klant
Ik raad Greenchoice aan.
27 June, 16:56 B.H. Mombarg Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
heb nog geen ervaring met greenchoice
Ik raad Greenchoice aan.
27 June, 11:21 M.J. KOK Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot op heden geen klachten. Kan pas na een jaar een goede beoordeling geven.
Ik raad Greenchoice aan.
27 June, 08:18 H. Leeuw Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alleen groene energie.
Ik raad Greenchoice aan.
27 June, 07:05 J. Top Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
27 June, 06:45 PSC Krou Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Duidelijk en direct en groen natuurlijk.
Ik raad Greenchoice aan.
26 June, 14:51 R. Macey Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid

Ik raad Greenchoice aan.
26 June, 12:07 I. Badal Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Vooralsnog geen op- en aanmerkingen
Ik raad Greenchoice aan.
26 June, 09:15 C.D. Prozee Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben blij met greenchoice. Groene stroom van eigen bodem en scherpe tarieven zonder rare fratsen en kortingen die je uiteindelijk zelf betaald.
Ik raad Greenchoice aan.
24 June, 11:05 SHL Helmig Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
.
Ik raad Greenchoice aan.
22 June, 08:28 H.W. Brouns Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ter info
Ik raad Greenchoice aan.
22 June, 04:23 U.O. Fräser Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Het is allemaal vanaf het begin goed gegaan.
Ik raad Greenchoice aan.
21 June, 11:11 H. Hollaar Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voorlopig probleemloos overgestapt. geruisloze administratieve overgang.
Ik raad Greenchoice aan.
20 June, 08:35 H. Draaijer Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ja prima
Ik raad Greenchoice aan.
20 June, 07:23 M.A. De Wendt-Teeuwen Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik zit net bij ze en heb dus nog geen oordeel. Vandaar de 3 sterren. Volgend jaar als ik ervaring mt ze heb ]misschien meer sterren. U vraagt dit echt veel te vroeg want er is nog geeneens contact geweest tussen ons.
Ik raad Greenchoice aan.
18 June, 10:24 A.H. Kasteren Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jarenlange tevredenheid.
Ik raad Greenchoice aan.
18 June, 08:24 A. Moggre Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik ben niet tevreden; ik heb 4 adressen opgegeven en kan niet in 1 keer inloggen op alle adressen voor de factuur; ook btw facturen krijg ik niet ook al vraag ik daarnaar ik heb deze nodig voor de administrtie zodat ik nu veel duurder uit ben omsdat ik de btw niet kan verrekenen. Zeer klantonvriendelijk
Ik raad Greenchoice af.
14 June, 07:49 R. Efferen Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben naar greenchoice gegaan dat hij met stroom en gas goedkoper is dan bij eneco. wij gingen op vakantie en hebben de meterstanden een week eerder door gegeven aan Chreenohoice .wij kregen netjes een aanzichtkaart terug met hartelijk dank voor het doorgeven van de meterstanden en een fijne vakantie toegewenst SERVICE .41jaar bij ENECO gezeten .In2015 de gasprijzen niet verlaagd had een variabel contract. In 2016 bij de afrekening ook geen prijs verlaging .Nog op gebeld hielp niet. Slechte service. Hoognodig om op te stappen.
Ik raad Greenchoice aan.
13 June, 07:44 B.H.M. Lavrijsen Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gedeeltelijk tevreden
Ik raad Greenchoice aan.
11 June, 10:35 K.J.A.M. Rietveld Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe prima keuze.
Ik raad Greenchoice aan.
10 June, 08:41 T.H.E.M. Houben Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De eerste ervaringen met GreenChoice zijn prima.
Ik raad Greenchoice aan.
10 June, 07:19 P.A. Lettelay Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De overstap was goed geregeld. Bovendien was de energieprijs heel aantrekkelijk.
Ik raad Greenchoice aan.
07 June, 11:31 D.A.J. Schreurs Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot op heden is alles prima verlopen het kon niet beter
Ik raad Greenchoice aan.
07 June, 08:12 R. Stuut Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prima energieleverancier met een scherpe prijsstelling en volledig \'groen\'. Overstap was makkelijk en Greenchoice heeft alles netjes geregeld.
Ik raad Greenchoice aan.
06 June, 18:37 A.G.A. Comajta Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Over betaling nog geen info, overstappen ging geweldig en ook hun site is top en vooral duidelijk
Ik raad Greenchoice aan.
06 June, 07:37 K.N.D. Berkhout Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat dit mijn mening is?
Ik raad Greenchoice af.
04 June, 12:53 L.A. Bolijn Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nog toe alleen maar als uitstekend ervaren!
Ik raad Greenchoice aan.
03 June, 19:22 M.H.W. Ven Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is goed geregeld.
Ik raad Greenchoice aan.
03 June, 14:27 A. Vries Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zonder problemen alles goed geregeld met de overstap
Ik raad Greenchoice aan.
31 May, 08:11 D. Dam Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik tevreden ben over de manier waarop ik geholpen ben nav een vraag die ik ze telefonisch heb gesteld.
Ik raad Greenchoice aan.
30 May, 19:14 H.W.A. Selman Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede ervaring. Contract is correct , scherpe prijs, groene energie zonder boete clausule bij overstappen binnen een jaaar. Overstap verliep vlekkeloos.
Ik raad Greenchoice aan.
28 May, 20:39 J.H.J. Wikkerink Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Helder, redelijk goedkoop en de app geeft veel inzicht. Super!
Ik raad Greenchoice aan.
27 May, 11:08 C. Schalk Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijsinzicht : via Easy-switch verkregen. Online hulp : tot op heden goed (0 x contact) Betaling : volgt nog = automatisch. Klantenservice := tot op heden goed = 1 x Overstapproces : Heel makkelijk via easy-switch Duurzaamheid : Interesseert me weinig , prijs staat voorop. Als ik geen keuze wil maken bij een onderdeel dan moet dat kunnen . Het verzenden wordt NIET geaccepteerd als ik niet 1 of 2 \"sterren\" aanklik. Dit geeft een verkeerd beeld . Maak er een keuze NVT bij.
Ik raad Greenchoice aan.
27 May, 08:34 C. Kostelijk Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik dit zo heb ervaren.
Ik raad Greenchoice aan.
23 May, 18:52 G. Visschers Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Eerlijke leverancier met een goede prijs
Ik raad Greenchoice aan.

Veelgestelde vragen over Greenchoice

 

Hoe wordt het termijnbedrag bepaald?

Het bedrag dat u iedere maand betaalt voor uw energie wordt ook wel het termijnbedrag genoemd. Dit bedrag is of gebaseerd op een schatting van uw gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in uw woning. Aan het eind van uw contractjaar worden de daadwerkelijke kosten verrekend met het bedrag dat u al betaald heeft. Was het termijnbedrag te hoog, krijgt u geld terug, was het te laag, moet u aan het eind van uw contract bijbetalen.  

Kan ik het termijnbedrag aan laten passen?

Klopt het termijnbedrag niet volgens u? De meeste energieleveranciers bieden u de mogelijkheid dit maandbedrag aan te passen. Uw maandelijkse bedrag verhogen kan altijd, naar beneden stellen kan vaak maar met enkele procenten. Dit om te voorkomen dat u aan het eind van uw contract een hoge rekening ontvangt.  

Hoe zit het met het termijnbedrag bij Greenchoice?

Energieleverancier Greenchoice baseert de berekening voor het termijnbedrag op het historisch verbruik. Dit betekent dat Greenchoice kijkt naar het energieverbruik in uw huis over het afgelopen jaar. Bent u met een of meerdere huisgenoten meer of minder dan vorig jaar? Via uw persoonlijke omgeving op de website van Greenchoice kunt u het maandbedrag altijd aanpassen.  

Wat wordt mijn energietarief na afloop van de contractduur?

Voordat uw huidige contract bij Greenchoice afloopt, krijgt u een nieuw voorstel toegestuurd. Als u hier niet op reageert, wordt uw huidige tarief omgezet naar het variabele tarief met Kortingsgarantie. Greenchoice zal dan altijd 0,25 eurocent per kWh stroom en m3 gas onder het variabele tarief van de regioleverancier blijven.  

Is er een Greenchoice app? Wat kan ik ermee?

Met de app van Greenchoice krijgt u inzicht in uw verbruik. U kunt ook veel energiezaken zelf regelen. Enkele functies:
 • Doorgeven van de meterstanden;
 • Inzicht in energieverbruik per jaar, maand, week of dag;
 • Maandelijks termijnbedrag bekijken en wijzigen;
 • Uw verbruik vergelijken met de rest van Nederland;
 • Bespaartips voor uw eigen huishouden.
 

Wat is bosgecompenseerd gas?

Voor Greenchoice zijn er drie pijlers voor een duurzamer energiegebruik. De eerste twee pijlers zijn efficiënter gebruik van stroom en kiezen voor duurzaam opgewekte energie. De derde pijler is het compenseren van het verbruik dat niet duurzaam is opgewekt. Dit noemen ze bij Greenchoice bosgecompenseerd gas. Bij het gebruik van gas komt C02 vrij. Dit wordt gecompenseerd door te investeren in verschillende bosprojecten. Greenchoice steunt nu zes bosprojecten. De projecten worden uitgekozen als er een goede mix is tussen een impact op de C02-uitstoot, de biodiversiteit en de lokale bevolking.  
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk energie

We hebben meerdere resultaten gevonden, kies hieronder je exacte adres
Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Stroom (normaal)
Stroom (dal)
Gas

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Zojuist overgestapt