Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
7,2 uit 10
Ben jij op zoek naar meer informatie over Nuon? Je vindt hier alle informatie over Nuon: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.

Nuon

Nuon is één van de grootste energieleveranciers in Nederland. De leverancier heeft ongeveer 4200 werknemers in dienst. Zo’n twee miljoen Nederlanders zijn klant van Nuon. Het energiebedrijf produceert en levert elektriciteit, energiegerelateerde producten, gas, warmte en koude. In 2009 is Nuon door Vattenfall overgenomen.

Tarieven Nuon

De actuele tarieven van Nuon vind je altijd in onze energievergelijker. Je ziet hier ook meteen of Nuon momenteel een welkomstkorting aanbiedt. Net zoals bij andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Nuon twee keer per jaar. Dit gebeurt in de maanden januari en juli.

Je merkt alleen iets van wisselende tarieven wanneer je een variabel energiecontract hebt; een variabel energiecontract heb je wanneer je al jaren bij dezelfde energieleverancier zit, maar je contract al is verlopen (er is dan sprake van een stilzwijgende verlenging).

Wij raden je aan voor een actiecontract te kiezen. Dit zijn contracten met lage tarieven die gedurende de looptijd van je contract vastliggen. Deze actiecontracten worden door veel energieleveranciers gecombineerd met hoge welkomstkortingen.

actietarieven nuon

Welkomstkortingen en actietarieven bij Nuon

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl vind je actiecontracten en ontvang je welkomstkortingen. Dit komt omdat energieleveranciers graag nieuwe klanten verwelkomen. Energieleveranciers bieden daarom op vergelijkingswebsites contracten met aantrekkelijke actietarieven. De acties die je op EasySwitch.nl ziet, kom je niet tegen op de website van Nuon zelf.

Benieuwd naar de actuele actietarieven van Nuon? Maak de vergelijking, vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Nuon energie

Sinds 1 juli 2009 is Nuon onderdeel van het internationale energieconcern Vattenfall. De activiteiten op de Nederlandse energiemarkt worden uitgevoerd door N.V. Nuon Energy en de dochterondernemingen. Op de Nederlandse energiemarkt opereert het bedrijf onder de naam Nuon.

Vattenfall is één van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent in Europa. De organisatie van Vattenfall is in twee delen gesplitst. Een Scandinavische eenheid en een Europese eenheid. De Europese eenheid opereert in Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Vattenfall is een Zweeds staatsbedrijf.

groen nuon

Hoe duurzaam is Nuon energie?

Nuon levert groene en grijze stroom. Nuon heeft als ambitie om volledig op groene stroom over te stappen en investeert daarom fors om binnen één generatie volledig vrij van grijze stroom te zijn.

Nuon stelt dat er op dit moment nog niet genoeg duurzame energie wordt opgewekt om iedereen in Nederland van stroom te voorzien. Het energiebedrijf investeert in duurzame projecten, waardoor ze nu al -samen met Vattenfall- voor zo’n 2 miljoen huishoudens windenergie opwekken.

Energiecontracten van Nuon

De contracten van Nuon zijn met een vast of variabel tarief. Contracten worden met een vast tarief voor 1 of 3 jaar afgesloten. Mocht je je contract na deze periode niet opzeggen, wordt het contract verlengd voor onbepaalde tijd met een variabele prijs. Het contract voor onbepaalde tijd kan je maandelijks opzeggen.

Wij adviseren energiecontracten met vaste tarieven en een looptijd van één jaar. Op deze manier kun je goed vergelijken en de beste prijs op jaarbasis kiezen. Je komt dan niet voor financiële verrassingen te staan. Vergelijk energie en bekijk de huidige tarieven door onze energievergelijker te gebruiken. Vergelijk de tarieven van Nuon meteen met alle andere aanbieders.

variabele tarieven nuon

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

De tijden van het lage- en normale tarief zijn verschillend per regio. Deze worden niet bepaald door de energieleverancier, maar door de netbeheerder. In Noord-Brabant en Limburg geldt tussen 7.00 en 21.00 uur op werkdagen het normaaltarief. In de rest van Nederland geldt het normaaltarief op werkdagen tussen 7.00 en 23.00 uur. Buiten deze tijden om betaal je het laagtarief. Dat is dus ‘s nachts, in het weekend en op feestdagen.

Op de volgende feestdagen betaal je het laagtarief: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag.

Vergelijk Energie


De slimme meter bij Nuon

De slimme meter is een digitale energiemeter. Net als bij de oudere meter wordt het verbruik van elektriciteit en gas gemeten. Het verschil is dat met de slimme meter je netbeheerder je energieverbruik op afstand kan uitlezen. Het is dus niet meer nodig om zelf de meterstanden door te geven aan je energieleverancier. Tussen 2015 en 2020 bieden de netbeheerders alle huishoudens in Nederland een slimme meter aan. Dit gaat per wijk. Je krijgt vanzelf bericht wanneer het jouw beurt is.

De netbeheerder leest je meterstanden uit in de volgende gevallen:

  • Elke twee maanden. Je ontvangt een verbruikskostenoverzicht;
  • Bij de jaarafrekening;
  • Bij een verhuizing;
  • Wanneer je nieuwe klant wordt.

De slimme meter vereenvoudigt het meten van het energieverbruik voor de consument.

Enkele voordelen van een slimme meter bij Nuon:

  • Je hoeft zelf geen meterstanden meer door te geven;
  • Als je energie teruglevert, wordt dit ook gemeten;
  • Je kunt online met de Mijn Nuon App je maandelijkse verbruik bekijken.

zonne energie nuon

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Als je met zonnepanelen duurzame stroom opwekt, vul je de rest van jouw stroombehoefte aan met stroom van een energieleverancier. Als je te veel stroom produceert, gaat de stroom boven de eigen behoefte het elektriciteitsnet in. De geleverde stroom wordt verrekend met de afgenomen stroom. Dit heet salderen.

Hoe wordt dit gemeten?

Als je een analoge meter hebt, draait de meter zelf vooruit of achteruit naarmate er energie wordt verbruikt of opgewekt. De energie die je teruglevert wordt dus al van het verbruik afgetrokken. Dit verbruik wordt niet apart gespecificeerd. Als je een digitale meter hebt, worden de levering en teruglevering apart geregistreerd.

Bij beide meters krijg je voor iedere kWh die je zelf opwekt een besparing die gelijk is aan het volledige energietarief. Dit is de kale leveringstarief volgens het contract, inclusief energiebelasting, btw en opslag duurzame energie.

Wek je meer energie op dan je verbruikt?

Meestal verbruikt een huishouden meer stroom dan met zonnepanelen wordt opgewekt. Het kan voorkomen dat je op jaarbasis meer stroom teruglevert dan je hebt afgenomen. De energieleverancier moet je een vergoeding betalen voor deze stroom. Bij Nuon krijg je een vast tarief per kWh.

Contactgegevens Nuon

Telefoon0900 – 0808
Kosten De gebruikelijke belkosten
BereikbaarWerkdagen 8.00 – 18.00 uur
Websitehttp://www.nuon.nl/

contract nuon

Gas- en stroomstoringen bij Nuon energie

Wat te doen bij een gas- en/of stroomstoring? Probeer eerst te achterhalen of jij de enige in de buurt bent zonder gas of stroom. Bel bijvoorbeeld bij de buren aan. Op de website gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is.

Als je niet in de gelegenheid bent deze website te bereiken, kun je ook bellen naar het nationale storingsnummer. Het nummer is 0800-9009. Dit gratis nummer is altijd bereikbaar. Bij een gaslucht wordt geadviseerd meteen te bellen.

Opzeggen contract bij Nuon

Als je een energiecontract wilt opzeggen, kun je dit doorgeven aan de klantenservice van Nuon. Overigens hoef je jouw contract niet op te zeggen als je overstapt, je nieuwe energieleverancier zegt dan het contract voor je op. Het nummer is 0900 – 0808. Je betaalt de gebruikelijke belkosten voor het gesprek.

Opzegtermijn en boetes Nuon

Houd je opzegtermijn goed in de gaten als je gaat opzeggen. Wil je een energiecontract voortijdig opzeggen? Nuon brengt dan een boete in rekening. Afhankelijk van de resterende contractduur wordt de boete bepaald.

Resterende contractduurBoete
1 tot 18 maanden€ 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden€ 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden€ 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden€ 125,- per overeenkomst

Neemt Nuon je opzegboete over?

Onder bepaalde voorwaarden neemt Nuon jouw opzegboete over. Het kan bij de voorwaarden van een actiebod van Nuon worden afgesproken dat zij de opzegkosten van je vorige leverancier voor je vergoeden. Welk bedrag ze vergoeden, staat in de voorwaarden van het product dat je gekozen hebt. Je ontvangt de vergoeding als korting op je energie. De korting wordt op de jaarrekening verrekend.

Overstappen van energieleverancier

Zoek je een nieuwe energieleverancier en overweeg je een overstap naar Nuon? Maak gebruik van onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Nuon?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Nuon de goedkoopste energieleverancier is, dan kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, wordt je aangemeld bij Nuon. Nuon zorgt ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Hoe gaat Nuon met je privacy om?

Op https://www.nuon.nl/service/contact/privacy/ kun je lezen hoe Nuon met je persoonsgegevens omgaat.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Nuon. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Nuon tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2018
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarieven


Beoordeling klantervaringen
7,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
7,2 uit 10

Klantervaringen

12 December, 21:29 G Schip Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en heldere communicatie, duidelijke website.
Ik raad Nuon aan.
11 December, 18:30 S Wisselink Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs m.b.v. Easyswitch prima inzichtelijk gekregen. Vervolgens overgestapt naar Nuon. Maandbedrag is met 30% verhoogd. Op basis waarvan? Niet aan te passen, klantonvriendelijk. Ik had een bestaand account (enkele jaren geleden). Na ontvangst contract, niets meer van Nuon vernomen. Na een mail van Easyswitch (inventarisatie overdracht) toch maar eens contact met Nuon opgenomen. Omdat er nog een oud account was, diende ik daar op in te loggen. Betrof een oud e-mailadres etc. Voelt niet als een warm welkom van een nieuwe klant. Ben benieuwd naar de reactie van Nuon ;-)
Ik raad Nuon af.
11 December, 13:31 J Alferink Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
niet alle vragen kan ik op dit moment beantwoorden na 11 dagen is het nog afwachten op dit moment is nuon met de instap premie niet de duurste
Ik raad Nuon aan.
07 December, 08:28 C Duffhues Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles naar wens.
Ik raad Nuon aan.
03 December, 11:27 D Dijkema Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik met Nuon altijd goeie ervaring heb.
Ik raad Nuon aan.
26 November, 13:54 L Haar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goedkoopste aanbieding
Ik raad Nuon aan.
26 November, 09:37 W van der Honing Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
problemen na overstap energieflex/nuon
Ik raad Nuon aan.
24 November, 12:01 J Jager Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In het verleden lang NUON gehad maar nu zijn ze één van de goedkoopsten. Voor verlengers hebben ze iets extra aangepast, bonus....
Ik raad Nuon aan.
24 November, 10:32 J Hofstee Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben overgestapt van Energiedirect naar Nuon. Een jaaroverzicht van Energiedirect wil ik graag inzien, dit is nog niet gelukt! Van het kostenoverzicht van Nuon wil ik graag kunnen lezen wat mijn (geschatte) verbruikskosten van gas en elektra zijn. Er wordt alleen over vaste leveringskosten gesproken. Voor mij is het overzicht niet duidelijk genoeg.
Ik raad Nuon af.
24 November, 09:29 P Geurts Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mooie instapkorting
Ik raad Nuon aan.
12 December, 21:29 G Schip Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en heldere communicatie, duidelijke website.
Ik raad Nuon aan.
11 December, 18:30 S Wisselink Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs m.b.v. Easyswitch prima inzichtelijk gekregen. Vervolgens overgestapt naar Nuon. Maandbedrag is met 30% verhoogd. Op basis waarvan? Niet aan te passen, klantonvriendelijk. Ik had een bestaand account (enkele jaren geleden). Na ontvangst contract, niets meer van Nuon vernomen. Na een mail van Easyswitch (inventarisatie overdracht) toch maar eens contact met Nuon opgenomen. Omdat er nog een oud account was, diende ik daar op in te loggen. Betrof een oud e-mailadres etc. Voelt niet als een warm welkom van een nieuwe klant. Ben benieuwd naar de reactie van Nuon ;-)
Ik raad Nuon af.
11 December, 13:31 J Alferink Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
niet alle vragen kan ik op dit moment beantwoorden na 11 dagen is het nog afwachten op dit moment is nuon met de instap premie niet de duurste
Ik raad Nuon aan.
07 December, 08:28 C Duffhues Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles naar wens.
Ik raad Nuon aan.
03 December, 11:27 D Dijkema Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat ik met Nuon altijd goeie ervaring heb.
Ik raad Nuon aan.
26 November, 13:54 L Haar Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goedkoopste aanbieding
Ik raad Nuon aan.
26 November, 09:37 W van der Honing Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
problemen na overstap energieflex/nuon
Ik raad Nuon aan.
24 November, 12:01 J Jager Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In het verleden lang NUON gehad maar nu zijn ze één van de goedkoopsten. Voor verlengers hebben ze iets extra aangepast, bonus....
Ik raad Nuon aan.
24 November, 10:32 J Hofstee Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben overgestapt van Energiedirect naar Nuon. Een jaaroverzicht van Energiedirect wil ik graag inzien, dit is nog niet gelukt! Van het kostenoverzicht van Nuon wil ik graag kunnen lezen wat mijn (geschatte) verbruikskosten van gas en elektra zijn. Er wordt alleen over vaste leveringskosten gesproken. Voor mij is het overzicht niet duidelijk genoeg.
Ik raad Nuon af.
24 November, 09:29 P Geurts Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mooie instapkorting
Ik raad Nuon aan.
20 November, 20:47 S Keijser Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ik weet eigenlijk niet waarom ik nu moet beoordelen , ik heb helemaal geen contact gehad. Het gehele proces van overstappen verliep volledig via internet. Meterstanden werden automatisch doorgegeven.
Ik raad Nuon aan.
20 November, 16:14 J Pol Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs is mijn motivatie
Ik raad Nuon aan.
19 November, 18:35 I Schoonen Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb niets van Nuon gehoord, heel vreemd....
Ik raad Nuon af.
19 November, 10:08 E Dijken Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap zonder problemen en juiste info van Nuon
Ik raad Nuon aan.
18 November, 13:31 R Mussert Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik had verwacht op de datum van de overstap een berichtje te krijge n. Dus niet!!
Ik raad Nuon af.
18 November, 07:53 J Hendrikse Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Is niet van toepassing zijn pas op 1 november begonnen met Nuon. Kan dus geen oordeel geven.Misschien is het een beter idee om dit te sturen als je 3 maanden klant bent. Met vriendelijke groet, J.Hendrikse
Ik raad Nuon af.
16 November, 17:26 W Kocks Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat wij tevreden zijn
Ik raad Nuon aan.
14 November, 09:27 R de Boer Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In sept. ben ik via EAsy Switch overgestapt naar NUON. Bij NUON moest ik €106,00 betalen voor de door mij verwachte verbruiken,hierbij€205,00 cahsback! …..Maar NUON telt dit bedrag bij de €106,00 op en betaal ik €124,00 inde maand en krijg ik op het eind van het jaar mijn eigen geld terug! Een smerige constructie(dan druk ik mij nog netjes uit)Ik had beter bij mijn vorige leverancier kunnen blijven. Mvg. R. de Boer
Ik raad Nuon af.
13 November, 08:51 J Kemna Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Dat levering door Nuon was gestart kreeg ik pas 10 dagen later na startdatum een mail van ze...En betaaldatum weet ik nog niet..online was nog oude account van 2jaar geleden en kon ik mee inloggen..
Ik raad Nuon af.
13 November, 07:10 M Houtzager Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Jammer dat je in de app niet per dag je gebruik en kosten kan zien
Ik raad Nuon aan.
12 November, 07:19 P Noordam Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overgang is goed gegaan
Ik raad Nuon aan.
11 November, 12:39 A Haan Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
voorschot wel erg veel omhoog gegaan
Ik raad Nuon aan.
09 November, 17:23 M Piron Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Goede en duidelijke app. In algemeen goede ervaring
Ik raad Nuon aan.
08 November, 07:17 G Jeuring Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Al vakervover gestapt naar NUON, en altijd zonder problemen
Ik raad Nuon aan.
06 November, 18:53 P Kruunenberg Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nuon was te laat met de overstap. Nuon bepaald eenzijdig een onzinnig termijn bedrag.
Ik raad Nuon af.
06 November, 18:29 J Wehkamp Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Was gewoon goed
Ik raad Nuon aan.
30 October, 08:29 J Hanenberg Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
het is perfect
Ik raad Nuon aan.
29 October, 16:02 M Pol Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de overstap was een drama. de nuon kijkt alleen naar de regeltjes en heeft verder lak aan de gebruiker.
Ik raad Nuon af.
28 October, 16:06 H Sulmann Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ja
Ik raad Nuon aan.
28 October, 13:56 J Mulder Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Betaling en online hulp weet ik nog niet het moet nog ingaan.
Ik raad Nuon aan.
27 October, 08:23 A Achteren Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat er om gevraagd wordt.
Ik raad Nuon aan.
25 October, 11:43 J Laan-Frederiks Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
omdat ik tevreden ben
Ik raad Nuon aan.
24 October, 07:39 J Breman Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat het een stomme vraag is. Het contract begint pas op 1 november.
Ik raad Nuon aan.
28 September, 07:55 A Kerkmeer Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
duidelijk contract voor 1 jaar.
Ik raad Nuon af.
05 September, 19:19 G Dekens Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen zorg gehad en overstap gaat super
Ik raad Nuon aan.
05 September, 12:18 H Raad Beoordeling: 9,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik word altijd prima geholpen door de mensen van Easy Switch.
Ik raad Nuon aan.
25 August, 07:02 R Droste Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen problemen gehad bij de overstap. Geen contact gehad met de klantenservice. Nuon was de goedkoopste bij het vergelijken.
Ik raad Nuon aan.
24 August, 10:27 O Goeman Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
om aan te geven dat overstappen eenvoudig is en kan en dat het loont
Ik raad Nuon aan.
23 August, 14:15 P HAARSMA Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
dan kunnen anderen hier ook hun voordeel mee doen
Ik raad Nuon aan.
20 August, 18:04 G Foppen Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Inzicht geven
Ik raad Nuon aan.
20 August, 13:05 J Mebius Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen
Ik raad Nuon aan.
20 August, 08:52 C Wagemakers Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Weet nog heel weinig over NUON-levering op dit moment
Ik raad Nuon af.
16 August, 07:53 G de Vrij Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap is prima verlopen. Ik kende NUON al als betrouwbare leverancier.
Ik raad Nuon aan.
16 August, 07:32 B Rekker Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Zonder problemen verlopen
Ik raad Nuon aan.
28 July, 09:47 B Dekker Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden over alle aspecten
Ik raad Nuon aan.
27 July, 10:37 S Honders Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
We kijken regelmatig naar de prijzen van de energie en kiezen voor ons dan de beste qua kosten, duurzaamheid en service
Ik raad Nuon aan.
23 July, 17:45 M Ocak Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik voel mij klant bij nuon
Ik raad Nuon aan.
15 July, 07:51 R Oord Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
In de eerste mail na afsluiten wordt vermeld dat Nuon 1 maand voor beëindigen van de huidige leverancier automatisch de overstap regelt. Daarna niks meer vernomen van Nuon. Toen huidige contract binnen de maand van beëindigen zat zelf nog een keer contact opgenomen met Nuon. Erg onduidelijk verhaal zou er op neer komen dat ze binnen 2 a 3 dagen voordat contract afloopt het contract op zouden zeggen. Daarna ook niks meer vernomen van Nuon. Uiteindelijk wel eindafrekening gehad van mijn oude leverancier, maar niks geen communicatie van Nuon. Dit moet volgens mij veel beter kunnen
Ik raad Nuon aan.
14 July, 12:48 A Folkertsma Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gewoon goed geregeld bij Nuon
Ik raad Nuon aan.
09 July, 08:58 P Schmidt Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb geen last gehad van de overstap, dat is altijd goed.
Ik raad Nuon aan.
08 July, 07:59 B Koelman Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben zeer tevreden met de overstap
Ik raad Nuon aan.
07 July, 21:51 A.van Ark Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze zijn al jaren een van de beste en goede leveransier
Ik raad Nuon aan.
06 July, 07:40 J Eliens Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandbedrag 108,00 euro afgesproken maar erwordt 125,00 euro berekend. Dit is zonder kennis geving veranderd.
Ik raad Nuon af.
05 July, 18:01 W.C. de Koff Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De start bij NUON was iets vreemd. Ik kon geen mijn Mijn NUON aanmaken via mijn e-mailadres omdat ik een berichtje kreeg dat deze al bestond. Enkele jaren geleden waren wij ook klant bij NUON. Na wijziging wachtwoord kon ik in MIJN NUON. Ik zag echter mijn oude klantnummer en oud adres als correspondentieadres. Hierover contact gehad met NUON klantenservice. Ze gaven me aan dat ik me had aan moeten melden met mijn oude klantnummer. Ik zei dat die vlieger niet opgaat omdat ik me via jullie hebt aangemeld,en dan loopt de rest vanzelf... Trouwens, wie meldt zich na een paar jaar aan met zijn toenmalig klantnummer? Actiepuntje voor NUON of misschien kunnen jullie er ook wat mee.
Ik raad Nuon aan.
02 July, 10:44 I BOER Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
snel en goed geen problemen , ook niet in het verleden
Ik raad Nuon aan.
01 July, 08:09 H Valentijn Beoordeling: 6,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
vind t alleen raar dat ik contract voor n jaar heb wat maar 11 maanden duurt, ook al maakt dit verder niks uit , een jaar heeft bij mij 12 maanden en geen 11 maanden
Ik raad Nuon af.
27 June, 10:43 A Cordewener Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
erg korte tijd
Ik raad Nuon aan.
22 June, 13:17 H Daanen Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap zonder problemen verlopen.
Ik raad Nuon aan.
18 June, 09:33 A Breebaart Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Geen hulp nodig alles wijst zich vanzelf.
Ik raad Nuon aan.
16 June, 11:56 T Hegeman Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Op jullie verzoek
Ik raad Nuon aan.
11 June, 18:52 G Denneboom Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
de klantenservice van NUON is zeer slecht. Zeer moeilijk om contact mee te krijgen. Gemaakte afspraken worden geen bevestigingen per mail gestuurd en krijg geen reactie waarom niet.
Ik raad Nuon af.
08 June, 18:28 H Lenting Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap ging probleemloos.
Ik raad Nuon aan.
03 June, 08:51 L L.van Beek-Nieuwenhuis Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nuon is een betrouwbare leverancier alleen over deprijzen mogen ze nog wel iets duidelijker en transparanter zijn
Ik raad Nuon aan.
23 May, 12:01 A Willems Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ons voorschot werd vastgesteld op ?120,- terwijl we toch al jaren, ook in het verleden als klant van Nuon minimaal ?250- betaalden. Na telefonisch contact werd aangegeven dit voor de eerste betaling te veranderen. Dit gebeurde echter niet: onze eerste betaling was toch nog steeds ?120,-
Ik raad Nuon aan.
23 May, 07:36 L Hartogs Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Een eenvoudige manier om over te stappen met goede uitleg!
Ik raad Nuon aan.
22 May, 17:15 H Lemmens Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben heel tevreden alleen dat mijn verbruik niet werkt vind ik balen Dit was voor mij ook een item om over te stappen
Ik raad Nuon aan.
22 May, 13:43 A Meulen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
overstap verliep prima
Ik raad Nuon aan.
18 May, 19:33 R Koster-Mok Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben net een maand overgestapt dus nog geen beoordeling over klantenservice etc.
Ik raad Nuon aan.
13 May, 16:22 M Leegwater Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ze zouden mijn maandbedrag gelijk aanpassen. Heb daarvan bewijs doordat ik de chat naar mij toe heb laten mailen. Maar nee hoor. Niet gebeurd. Dat irriteert mij mateloos. Ook omdat het maandbedrag dat ze zelf hebben berekend veel te hoog is voor wat ik gebruik.
Ik raad Nuon af.
01 May, 14:34 P Schmeitz Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verwachting goed maar nog te weinig ervaring met Nuon.
Ik raad Nuon aan.
21 April, 10:51 J Stellingwerf Beoordeling: 7,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is soepel verlopen
Ik raad Nuon af.
16 April, 07:39 S Mook Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog geen negatieve ervaringmeegemaakt
Ik raad Nuon aan.
13 April, 14:49 H Evers Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
geen idee
Ik raad Nuon aan.
12 April, 10:07 H Vroegh Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat easy switch hier om gevraagd heeft .Prijs en Welkomspremie waren heel aantrekkelijk.
Ik raad Nuon aan.
09 April, 07:06 C Govaarts Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Prijs
Ik raad Nuon aan.
03 April, 07:17 J Haar Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat easyswitch er om vraagt
Ik raad Nuon aan.
26 March, 19:59 G Bosch Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maanden geen online omgeving Mijn Nuon kunnen benaderen. Pas toen het contract al liep pas gegevens in kunnen zien. Slechte informatieverstrekking over de datum waarop de omgeving beschikbaar zou zijn.
Ik raad Nuon aan.
25 March, 13:32 J Meijer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
dat is mijn mening
Ik raad Nuon aan.
24 March, 07:18 J Gommeren Beoordeling: 9,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat bv Energie direct en Budget Energie behoorlijke knoeiers zijn.
Ik raad Nuon aan.
22 March, 12:33 S Van der Bij Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Was gewoon goed
Ik raad Nuon aan.
21 March, 17:37 R Kremer Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
prima overstap gemaakt , geen problemen ondervonden!
Ik raad Nuon aan.
20 March, 10:05 H Cock Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
goede ervaring met overgang
Ik raad Nuon aan.
20 March, 09:22 A Nederlof Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Had een maandbedrag gekregen maar bleek later meer te zijn?
Ik raad Nuon aan.
19 March, 13:00 H Hofstede Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Naar tevredenheid!
Ik raad Nuon aan.
16 March, 07:32 T Corbeek Beoordeling: 4,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Overstap was waardeloos. Rommelig chaotisch en zeer klantonvriendelijk. Nooit meer zo\'n overstap.
Ik raad Nuon af.
15 March, 21:35 G Kuin Beoordeling: 8,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddeld goed maar het kan groener.
Ik raad Nuon aan.
15 March, 07:24 Murk Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Maandtarief in ongewijzigd ondanks dat nuon aanzienlijk goedkoper leek in de vergelijking. Teleurstellend.
Ik raad Nuon af.
13 March, 07:31 J Claassen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik ben tevreden over Nuon
Ik raad Nuon aan.
08 March, 07:18 P Overbeeke Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij overstappen is een prijs berekend van ?225, eerste voorschotnota bedroeg ?282!!!!!!
Ik raad Nuon af.
05 March, 17:08 P Burgers Beoordeling: 7,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Tevreden, alleen qua duurzaamheid heb ik niet zo\'n beeld en mis ik uitstraling.
Ik raad Nuon aan.
05 March, 08:35 J Nieuwkerk Beoordeling: 2,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Door nuon ging onze overstap helemaal fout ,maanden ellende gehad
Ik raad Nuon af.
02 March, 14:43 J Munster Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
ben eigenlijk niet tevreden over de bedragen die nu geincasseerd worden maar krijg maar geen respons op mijn mail\'s
Ik raad Nuon af.
02 March, 07:52 W Boogaard Beoordeling: 3,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb direct aangeven bij Nuon dat ik niet wilde overstappen en mij puur aan het oriënteren was. Nuon belt, mailt en sms\'t mij tot op vandaag.. Ik heb diverse malen telefonisch contact gehad met de klanten service en elke keer werd er beloofd mij uit te schrijven, helaas is dat nog steeds niet gebeurd. Ik heb zelfs aangeven dat ik op basis van de privacy wetgeving wens te worden \"vergeten\" en ik heb dus gevraagd al mijn gegevens te verwijderen. Ook daar hebben ze mee in gestemd alleen tot op heden is dat nog steeds niet gebeurd. Ik betreur dit ten zeerste en vind dit erg klant onvriendelijk.
Ik raad Nuon af.
01 March, 07:44 M Hordijk Beoordeling: 4,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij de overstap zijn veel dingen fout gegaan. Slechte bereikbaarheid en niet reageren op e-mails. Uiteindelijk is alles wel opgelost.
Ik raad Nuon af.
26 February, 14:39 T Bouwman Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Verliep moeizaam
Ik raad Nuon af.
26 February, 09:48 H Kok Beoordeling: 5,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
onduidelijk in het aangeven van de gebruikshoeveelheden en het te betalen maandbedrag, tot 3 x gevraagd om een duidelijke omschrijving die maar niet komt. Er schijnt een vreemde historie te zijn over het appartement wat wij vorig jaar hebben gekocht. Veel gebeld en gemaild met \\Nuon die steeds weer toezeggen e.e.a aan te passen maar Nuon wijzigd dus helemaal niets en dat is erg storend . Heel erg klant onvriendelijk
Ik raad Nuon af.
25 February, 10:29 L Linger Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat de overstap soepel verloopt Nuon zorgt ook voor direct contact met de vermelding dat de overstap geregeld wordt.
Ik raad Nuon aan.
25 February, 09:17 J van Damme Beoordeling: 7,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nog weinig ervaring. Tot nu toe tevreden.
Ik raad Nuon aan.
24 February, 09:37 L Groenewegen Beoordeling: 8,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Nuon had veel problemen, waarschijnlijk door veel aanmeldingen, met het digitaal systeem. Heeft lang geduurd voordat ik Mijn Nuon kon activeren en mijn maanbedrag kon aanpassen.
Ik raad Nuon aan.
24 February, 08:31 W Peursum Beoordeling: 4,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Moeizaam overstappen , veel telefoontjes mijnerzijds, online hulp ( inzicht account ) niet te raadplegen ,te hoog maandbedrag vastgesteld t.o.v. vorige energieleverancier
Ik raad Nuon af.
23 February, 09:23 E Beijering Beoordeling: 3,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ben in december overgestapt. Kan nog steeds geen documenten inzien via mijn Nuon Probeer al aantal weken een account aan te maken maar krijg steeds een melding data het waarschijnlijk nog een week duurt voor ik mijn eigen account kan aanmaken
Ik raad Nuon af.
23 February, 07:39 D Os Beoordeling: 10,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Mijn start bij NUON geeft een goed en betrouwbaar gevoel
Ik raad Nuon aan.
23 February, 07:31 A Molenberg Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Uiteindelijk betaal ik toch meer dan ik betaalde bij vorige leverancier door extra belasting die mij eerst niet verteld is. Dus ja, eigenlijk was ik liever gebleven.
Ik raad Nuon af.
22 February, 16:56 J Schoonhoven Beoordeling: 8,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
gevraagd door Easuswitch
Ik raad Nuon aan.
22 February, 04:49 J Jurgens Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
De verbruiks app van oxxio is beter en makkelijker en overzichtelijker dan nuon
Ik raad Nuon aan.
20 February, 10:39 E Belaert Beoordeling: 6,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Ik heb diverse malen met Nuon en Essent contact moeten opnemen omdat ik het idee had dat zij langs elkaar heen werkten en Essent niet op de hoogte was van mijn overstap. De verrekening was me ook niet helemaal duidelijk.
Ik raad Nuon aan.
19 February, 17:27 N.L. Mookhoek Beoordeling: 5,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Omdat dit gevraagd wordt! Overigens, ben ik tevreden omdat transparantie de boventoon viert! Online hulp en Klantenservice is voor mij niet van toepassing geweest. Duurzaamheid, ik wil gewoon de laagste prijs. Dus kernenergie heeft absoluut mijn voorkeur, maar dan zal de energiebelasting veel hoger worden gezien de lagere inkomsten voor de staat. Het maakt dus absoluut niets uit of je nou groene stroom of op welke manier geproduceerde stroom koopt!!
Ik raad Nuon aan.
19 February, 16:33 L Schoonbeek Beoordeling: 6,6
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Bij easy switch kwam er een bedrag uit van ?182 bij Nuon, terwijl we op een maandbedrag van ?235 zijn gezet. Heb de standen ook nog ruim genomen. Weet wel dat we het bedrag kunnen aanpassen. Toch vind ik het niet helemaal eerlijk omdat je toch kijkt naar het goedkoopste bedrag, uiteindelijk valt deze hoger uit, niet correct van jullie. Volgend jaar niet weer bij easy switch.
Ik raad Nuon aan.
19 February, 12:19 J Meulendijks Beoordeling: 5,0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
van 1 januari maken ze gewoon 2januari .en van 1jaar contract maken ze gewoon nog geen 11 maanden. Met heel heel veel moeite heb ik dat kunnen veranderen.
Ik raad Nuon af.
18 February, 12:28 P Ligtvoet Beoordeling: 9,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Alles is prima verlopen
Ik raad Nuon aan.

Veelgestelde vragen over Nuon

Hoe wordt de prijs van Nuon Stadswarmte bepaald?

De prijs van stadswarmte staat onder toezicht van de overheid. De volledige prijs zou hetzelfde moeten zijn als verwarming door gas. Het vastrecht is bij stadsverwarming wel hoger dan bij stroom en gas. Dit wordt gecompenseerd door de besparing op de kosten van onderhoud en vervanging van een cv-ketel. Een cv-ketel is namelijk niet nodig.

Ik heb Nuon Stadswarmte. Kan ik overstappen?

Met stadsverwarming wordt jouw huis en tapwater verwarmd door restwarmte, deze warmte komt meestal van industriële activiteiten. Omdat de aanleg van stadsverwarming een dure investering is voor energieleveranciers, krijgen zij een monopolie op de levering. Heb jij stadsverwarming van Nuon? Dan kun je helaas niet overstappen van warmteleverancier. Je kunt natuurlijk wel overstappen van energieleverancier voor stroom.

Hoe stap ik over naar het enkeltarief?

Je betaalt nu een dubbeltarief en wilt graag naar het enkeltarief? Dat is mogelijk. Overstappen naar het enkeltarief is bij Nuon kosteloos. Dit kun je simpel zelf veranderen door in te loggen in je online omgeving op de website van Nuon. Daar geef je aan naar het enkeltarief te willen overstappen. Je dubbele meter hoef je niet te vervangen.

Hoe wordt het voorschotbedrag bepaald?

Het voorschotbedrag, ook wel het termijnbedrag genoemd, is het bedrag dat je iedere maand betaalt voor stroom en gas aan je energieleverancier. Dit bedrag kan gebaseerd zijn op een inschatting van je gemiddelde maandelijkse energieverbruik of op het historisch energieverbruik in jouw woning. De kosten die je daadwerkelijk hebt gemaakt worden aan het eind van je contractjaar verrekend met het voorschotbedrag dat je maandelijks hebt betaald. Het kan zijn dat het voorschotbedrag hoger lag dan de werkelijke verbruikskosten, en je veel geld terug krijgt van je energieleverancier, maar het kan ook zijn dat het voorschotbedrag laag lag en je aan het eind van het jaar moet bijbetalen.

Kan ik het voorschotbedrag aan laten passen?

Ben jij het niet eens met de hoogte van je maandelijkse voorschotbedrag? De meeste energieleveranciers bieden de mogelijkheid om het voorschotbedrag via de persoonlijke online omgeving aan te passen. Het voorschotbedrag omhoog aanpassen kan altijd, omlaag kan vaak maar met een paar procent. Dit uit voorzorg dat klanten geen hoge rekening krijgen aan het eind van het jaar.

Hoe zit het met het voorschotbedrag bij Nuon?

Nuon baseert de berekening voor het voorschotbedrag op het historisch verbruik in jouw woning van de laatste vijf jaar. Dat wil zeggen dat Nuon bekijkt wat jij, of de vorige bewoners de afgelopen vijf jaar aan energie hebben verbruikt en hierop wordt vervolgens het termijnbedrag gebaseerd. Via je persoonlijke omgeving in ‘Mijn Nuon’ op de website van Nuon kun je dit bedrag zelf aanpassen.

Huidige aanbiedingen van Nuon

Besparing

€ 202,42

Per jaar

€ 1733,68

Besparing

€ 169,54

Per jaar

€ 1766,57

Besparing

€ 134,70

Per jaar

€ 1801,40
Laatste update: 15-12-2018 18:20
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}

Type aansluiting


Zonnepanelen

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Je huidige leverancier

Offerte op maat

Met het door jouw ingevulde verbruik kom je in aanmerking voor een offerte op maat met speciale tarieven. Als je het onderstaande formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Vul jouw bedrijfsnaam in

Vul je KVK nummer in
Vul een geldig KVK nummer in
Vul je geslacht in

Vul je initialen in
Initialen mogen alleen letters zijn

Vul je achternaam in

Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig telefoonnummer in

Vul je e-mailadres in
Vul een geldig e-mailadres in

Verzenden
Bedankt voor het aanvragen van de aangepaste offerte, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt