whatsapp
call-icon
0 uit 10
Op zoek naar meer informatie over Windunie? Hier lees je alles wat je wilt en moet weten over de energieleverancier Windunie: contactgegevens, beoordelingen, idealen en meer. Vergelijk energie op EasySwitch.nl om te zien welk energieproduct het beste bij jouw verbruik past.

Windunie

Windunie is een coöperatie van windmolenaars en windmolenparken. De coöperatie vertegenwoordigt 20% van alle windenergie die in Nederland wordt geproduceerd. Windunie is de grootste producent en ontwikkelaar van windenergie in Nederland en is daarmee een belangrijke speler op de Nederlandse energiemarkt geworden. Het hoofdkantoor van de coöperatie is in Utrecht gevestigd.

 

Over Windunie

Windunie zet zich actief in voor de ontwikkeling van windenergieprojecten en de exploitatie en onderhoud van windmolens. Daarnaast vertegenwoordigt de coöperatie de producenten van windenergie bij het verhandelen van de opgewekte stroom. Windunie onderscheidt zich door windenergie te leveren die voor 100% in Nederland is opgewekt.

 

De idealen van Windunie

Een doelstelling van Windunie is het verduurzamen van de samenleving. Windturbine-eigenaren werken samen als coöperatie. Dit geeft hen een sterkere positie op de markt en bevordert de lokale economie. Daarnaast biedt Windunie de molenaars ondersteunende diensten bij het ontwikkelen van de windmolen. Denk aan het beheer en onderhoud van de molen, maar ook het verkopen van de opgewekte stroom.

 

Hoe duurzaam is Windunie?

De leden van Windunie produceren 100% groene stroom. Alle energie wordt opgewekt met windmolens. Daarnaast wordt alle stroom in Nederland opgewekt. Als consument kun je niet direct stroom afnemen van Windunie. Dit doe je via Greenchoice.

 

Windunie en Greenchoice

Windunie ondersteunt lokale ondernemers bij de ontwikkeling van windenergie. De windmolenaars houden de controle in eigen hand. Momenteel verkoopt een deel van de leden in een gezamenlijke pool windstroom aan Greenchoice. Greenchoice biedt de duurzame stroom weer aan consumenten aan. Je vindt dit product onder de naam ‘100% Nederlandse wind’ in onze energievergelijker.

 

Contactgegevens Windunie

Neem jij als consument stroom af van Windunie? Je bent dan klant van Greenchoice. Je vindt de contactgegevens van Greenchoice hieronder.

E-mailvragen@greenchoice.nl
Telefoon010 – 478 23 26
Kosten Lokaal tarief
BereikbaarWerkdagen 8.30 – 17.30

Zaterdag 8.30 – 16.00

Websitehttp://www.greenchoice.nl/

 

Overstappen van energieleverancier

Ben jij op zoek naar een nieuwe energieleverancier en overweeg je een overstap naar 100% Nederlandse wind van Greenchoice? Energie vergelijken doe je via onze energievergelijker. Je krijgt een overzicht van meerdere energieleveranciers en hun tarieven. Vergelijk verschillende mogelijkheden en vind de energieleverancier met de beste voorwaarden tegen de scherpste prijs.

 

Wat doet EasySwitch en wat doet Greenchoice?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft voor jouw situatie. Wanneer het blijkt dat Greenchoice voor jou de beste energieleverancier is, kun je via EasySwitch.nl een nieuw contract afsluiten of overstappen. Je wordt dan bij Greenchoice aangemeld. Loopt een oud contract bij een andere energieleverancier af? Greenchoice zorgt ervoor dat dit wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Windunie tarieven vergelijken

Energietarieven energieleveranciers 2018
Greenchoice tarieven | Energie Direct tarieven | Westland Energie tarieven | Dong Energie tarieven | Oxxio tarieven | Nederlandse Energie Maatschappij tarieven | Anode Energie | Cogas Energie | RENDO energie | RWE tarieven | Nuon tarieven | Main Energie tarieven | Delta Energie | Eneco tarieven | Essent tarieven | Eon tarieven | Innova Energie tarievenWindunie energielabel

Energielabel
Kolen 0%
Aardgas 0%
Kern 0%
Overig 0%
Wind 100%
Zon 0%
Water 0%
Biomassa 0%

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

leeg

Huidige aanbiedingen van Windunie

Laatste update: 25-02-2018 21:26
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.
Er is iets fout gegaan
{{::errorText}}

Vergelijk leveranciers

{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Jouw jaarverbruik {{mini_verbruik}}

Personen in huishouden
{{mini_verbruik}}
Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vul alsjeblieft je verwachte jaaropbrengst in

Helaas is het door jou ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor jou een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice op: 020- 531 76 70.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Zojuist overgestapt