Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

MKB energie

Slimme ondernemers in het MKB zorgen dat ze niet te veel betalen voor energie. MKB energie is de eenvoudigste kostenpost om op te besparen. Zoek je de goedkoopste aanbieder van MKB energie? Energie vergelijken doe je eenvoudig op EasySwitch.nl, met onze vergelijker van energie voor MKB.

Hoe werkt energie vergelijken voor het MKB?

EasySwitch.nl heeft een handige energievergelijker MKB ontwikkeld. Geef aan voor wat voor een bedrijfspand u MKB energie wilt aanvragen en wij tonen de beste energiedeals voor jouw situatie. Heb jij je energierekening bij de hand? Vul dan je huidige energieverbruik in de energievergelijker MKB in. Het best passende/goedkoopste contract voor MKB energie sluit u direct online af.

alert-img Oeps!
{{::errorText}}

Vergelijk energieleveranciers

Jaarverbruik schatten
{{mini_verbruik}}
stroom icon kWh
gas icon m3
Stroom (dal)
{{addresscheck.errorMessage}}
Je huidige leverancier

Helaas is het door uw ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen

Waarom MKB energie vergelijken op EasySwitch.nl?

Zelf energie MKB vergelijken kost veel tijd en uitzoekwerk. Voordeel van onze vergelijker is bovendien dat niet alleen naar tarieven gekeken wordt, maar ook naar vastrecht en welkomstkortingen. Je vergelijkt bij ons totaalbedragen. Leuke extra: aanbieders van MKB energie willen graag hoog in de vergelijker uitkomen. Zij pakken via ons vaak uit met extra kortingen, die je niet direct bij de leverancier krijgt.

MKB of particulier energiecontract?

Ben jij ZZP’er en werk je thuis? Dan ben je niet verplicht aangewezen op energie MKB. Je kunt dan ook een particulier energiecontract afsluiten als dat voordeliger is. Heeft jouw bedrijfspand een zakelijke vergunning? Bent je ingeschreven bij de Kamer van koophandel? Dan moet je MKB-energie vergelijken.

Aandachtspunten energie vergelijken MKB

Wil je energie MKB vergelijken? Let dan extra goed op de voorwaarden. Deze zijn bij energie voor MKB vaak strenger dan energie voor particulieren. Voor particuliere energie gelden er namelijk beschermende voorwaarden waar leveranciers zich aan moeten houden. De goedkoopste aanbieder van energie voor MKB is natuurlijk aantrekkelijk, maar je moet zich wel kunnen vinden in de voorwaarden.

Verschillen particuliere en mkb energie

Als je wilt overstappen en een particulier energiecontract afsluit, heb je recht op 14 dagen bedenktijd. Leveranciers zijn hiertoe niet verplicht bij MKB energie. De meeste leveranciers geven gelukkig ook zakelijke kleinverbruikers een bedenktijd. Een ander verschil tussen particuliere en mkb energie is de hoogte van de opzegvergoeding. Deze is bij particuliere gebruikers lager dan bij zakelijke gebruikers. Tot slot kan het bij zakelijke contracten voorkomen dat de opzegtermijn langer is dan 1 maand. Let hierop als je wilt overstappen.

Overstappen naar mkb energie

Als MKB-onderneming ben je afhankelijk van jouw energie. Als je overstapt wil je niet zonder energie komen te zitten. Je loopt hiervoor geen risico. Overstappen is slechts een administratief proces. Er hoeft niets gewijzigd te worden aan je aansluitingen. Wel zo prettig om te weten.

Kleinzakelijk of grootzakelijk?

Begin je met energie vergelijken MKB? Onze zakelijke energievergelijker ziet aan de hand van jouw verbruik of je behoort tot MKB energie of grootzakelijke energie.

  • MKB energie –
  • Grootzakelijk – 100.000 kWh < en 170.000 m3 <

Een voordelig contract voor MKB energie kun je direct in onze vergelijker afsluiten. Heb je een grootzakelijk energieverbruik? Dan krijg je vrijblijvend enkele offertes thuisgestuurd en kun je op je gemak de voorwaarden doornemen.

Vergelijk energie »

Laatste nieuws

Energie

Vattenfall neemt energieleverancier Delta over

Het Zweedse moederbedrijf van Nuon, Vattenfall, heeft energieleverancier Delta overgenomen. Dit werd gisteren bekendgemaakt. Ondanks de overname, blijft Delta...

Lees meer
Energie

Vragen en antwoorden m.b.t. de overname van EnergieFlex door Innova Energie

Onlangs is bekend geworden dat Innova Energie de klanten van EnergieFlex overneemt. Dit houdt in dat Innova Energie vanaf 1 november je nieuwe...

Lees meer
Energie

Pas op: valse telefonische werving en deur tot deur verkoop uit naam van Easyswitch.nl

Sinds kort worden consumenten uit naam van Easyswitch.nl benaderd voor een nieuw energiecontract. Het gaat hierbij om deur tot deur en telefonische verkoop....

Lees meer