Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

EasySwitch.nl neemt Overstappen.nl over

EasySwitch.nl neemt per direct de vergelijkingssite Overstappen.nl over. En dat is een goed bericht voor iedereen die nog meer wil besparen op vaste lasten. Met deze bundeling van de krachten wordt ons aanbod groter, waardoor de collectieve aanbiedingen nog beter worden.

Vergelijken is besparen

De websites EasySwitch.nl en Overstappen.nl blijven beide bestaan. Het doel is dat we samen binnen 2 jaar een top-2 speler worden in de vergelijkingsbranche. Voor het vergelijken van al uw verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Vergelijk energie, internet, auto-, zorg-, reis- en inboedelverzekeringen en u bespaart veel geld.

Persbericht EasySwitch.nl & Overstappen.nl

Meer informatie over de overname en de meest gestelde vragen leest u terug in het persbericht

Jeroen Bosscha

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: