Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
prepaid

Update: Deze blog is niet meer actueel. Sinds medio 2017 is EnergieFlex gestopt met het aanbieden van prepaid energie.

EnergieFlex is een nieuwe energieleverancier die vanaf 17 maart prepaid energie wil leveren aan huishoudens en kleine bedrijven. De nieuwkomer op de energiemarkt heeft van de Autoriteit Consument en Markt een leveringsvergunning gekregen.

Over prepaid energie

Klanten hebben voor prepaid een slimme energiemeter nodig. Deze wordt gratis verstrekt door EnergieFlex. Het idee van prepaid energie is dat de klant voor een bepaald bedrag aan gas en/of licht koopt. Als het tegoed bijna op is, wordt EnergieFlex hier via de slimme meter van op de hoogte gesteld. De klant krijgt dan bericht en kan weer een nieuw tegoed aan energie inkopen. Ook automatisch opladen is mogelijk.

Voordelen prepaid energie

Via prepaid energie krijgt de klant meer grip op zijn energieverbruik en energiekosten. Bijbetalen bij de jaarafrekening behoort tot de verleden tijd. Prepaid energie is niet geheel nieuw in Nederland. In 2007 introduceerde Eneco al prepaid energie via de slimme meter. Klanten konden ‘Telmi Energietegoed’ inkopen. In 2012 is Eneco gestopt met deze dienst.

Energieleveranciers vergelijken

Prepaid energie biedt voordelen. Wil je nagaan of prepaid energie voor jou een gunstig product is? Vergelijk dan energie van EnergieFlex met andere energieleveranciers. Op EasySwitch.nl vind je eenvoudig de aanbieding met de goedkoopste energie van dit moment.

Raounak

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: