Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
salderen

Energieleverancier Pure Energie heeft sinds deze maand de hoogste terugleververgoeding van het land, volgens de leverancier zelf. De teruglevering bedraagt 12 cent per kilowattuur, exclusief BTW.

Salderen

Mensen met zonnepanelen krijgen te maken met het terugleveren van stroom aan het net als hun zonnepanelen meer stroom opwekken dan dat er verbruikt wordt. Dit heet salderen. Voor elke kilowattuur die door klanten van Pure Energie wordt teruggeleverd aan het net krijgt de klant 12 cent vergoed, tot een maximum van 1500 kilowattuur.

‘Huishoudens die met zonnepanelen meer stroom opwekken dan ze zelf verbruiken, ontvangen voor de teruggeleverde groene stroom het beste aanbod’, aldus Pure Energie.

Contract afsluiten

Heb je zelf zonnepanelen en ben je enthousiast (geworden) over Pure Energie? Via onze vergelijker kun je gemakkelijk en snel een energiecontract afsluiten waarmee je niet alleen profiteert van de beste prijzen, maar ook van de hoge terugleververgoeding van Pure Energie!

Yentl Vork

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: