Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Ben je op zoek naar informatie over Caplare Energy? Alle informatie over Caplare Energy vind je hier terug: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energie op EasySwitch.nl om te zien welk energieproduct het beste bij jouw verbruik past.

Tot 2006 was Caplare Energy een kleine speler op de Nederlandse energiemarkt. Deze energieleverancier onderscheidde zich door 100% groene stroom te leveren tegen concurrerende prijzen. Het in Rijswijk gevestigde bedrijf is in 2006 door MAIN Energie overgenomen.

 

Over Caplare Energy – Overgenomen door MAIN Energie

Caplare Energy was een korte tijd actief op de Nederlandse energiemarkt tot het in 2006 is overgenomen door de Streamline Holding. Deze holding was medeaandeelhouder van MAIN Energie. De werkzaamheden en diensten van Caplare Energy worden door MAIN Energie voortgezet.

 

Vergelijk Energie

 

 

Caplare Energy – Energie uit waterkracht

Tot de overname leverde Caplare Energy 100% groene stroom. Deze werd volledig opgewekt uit waterkracht. De werkzaamheden zijn nu overgenomen door MAIN Energie. Deze levert ook 100% groene stoom uit verschillende bronnen. De energie wordt voornamelijk opgewekt uit Scandinavische waterkracht, aangevuld met energie uit biomassa en windkracht.

 

Contactgegevens MAIN Energie / Caplare Energy

Telefoon 088 – 08 09 000
Kosten Lokaal tarief
Bereikbaar Werkdagen 08.00 – 17.00
Website http://www.mainenergie.nl/

 

Gas- en stroomstoringen bij Caplare Energy

Je hebt een gasstoring of stroomstoring en je bent klant van Caplare Energy? Kijk eerst of je de enige in de omgeving bent zonder gas of stroom. Als jouw buren er ook last van hebben, is er sprake van een gas- of stroomstoring in je omgeving. Op gasenstroomstoringen.nl kun je heel snel zien wat er aan de hand is. Anders kun je bellen met het nationale storingsnummer, 0800-9009. Dit is een gratis nummer en het is altijd te bereiken. Ruik je gas? Dan wordt aangeraden om meteen met het nationale storingsnummer te bellen.

 

Opzeggen contract bij Caplare Energy

Heb je nog een oud contract van Caplare Energy? Dan dien je dit op te zeggen bij MAIN Energie. Het nummer is 088 – 08 09 000. Je betaalt het lokale tarief. Als je van plan bent over te stappen van energieleverancier hoef je overigens niet op te zeggen. De nieuwe energieleverancier doet dit voor jou.

 

Opzegtermijn Caplare Energy

Houd rekening met je opzegtermijn. MAIN Energie houdt de contractvoorwaarden van Caplare Energy in stand. Een contract met Caplare Energy is enkele jaren oud, dus naar alle waarschijnlijkheid is je contractduur verlopen en kun je per direct opzeggen. Verder gelden de voorwaarden van MAIN Energie. Als je voor het einde van de contractduur opzegt, wordt een opzegboete in rekening gebracht. Deze wordt berekend aan de hand van de resterende contractduur.

Resterende contractduur Boete
1 tot 18 maanden € 50,- per overeenkomst
18 tot 24 maanden € 75,- per overeenkomst
24 tot 30 maanden € 100,- per overeenkomst
Meer dan 30 maanden € 125,- per overeenkomst

 

Energie vergelijken »

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Main Energie. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

Veelgestelde vragen over Caplare Energy

 

Wat gebeurt er met mijn bestaande contract bij Caplare Energy?

MAIN Energie heeft de werkzaamheden van Caplare Energy overgenomen. Je contract met Caplare Energy blijft dus in stand. Mocht je vragen hebben over je contract, neem dan contact op met MAIN Energie.

Wat verandert er nu mijn contract via MAIN Energie loopt?

Je energie wordt door MAIN Energie geleverd. Alle communicatie en facturatie loopt via MAIN Energie. Verder verandert er weinig. Jouw contract wordt in stand gehouden door MAIN Energie.

Ik verhuis binnenkort. Waar geef ik een adreswijziging door?

Verhuizingen en andere wijzigingen kun je voortaan doorgeven aan MAIN Energie. Het telefoonnummer is 088 - 08 09 000. Dit nummer is tussen 08.00 en 17.00 op werkdagen bereikbaar. Je betaalt het lokale tarief.

Kan ik Caplare Energy nog wel bereiken met vragen?

Dit is niet meer mogelijk. Vanaf 2006 is MAIN Energie jouw aanspreekpunt voor vragen en informatie.

Mijn contract met Caplare Energy loopt binnenkort af of is inmiddels afgelopen. Wat gebeurt er met mijn contract?

Je contract wordt omgezet naar een contract met variabel tarief voor onbepaalde tijd. Je kunt per direct je contract opzeggen. Je dient wel rekening te houden met de opzegtermijn.

Ben ik vrij om te overstappen nu Caplare Energy niet meer mijn energieleverancier is?

Het is inmiddels lang geleden sinds Caplare Energy door MAIN Energie is overgenomen. Dus waarschijnlijk is de contractduur reeds verlopen. Dit betekent dat je nu een contract voor bepaalde tijd hebt. Dit contract kun je per direct opzeggen, als je rekening houdt met de opzegtermijn.
0

Contactgegevens

Ben je op zoek naar informatie over Caplare Energy? Alle informatie over Caplare Energy vind je hier terug: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk energie op EasySwitch.nl om te zien welk energieproduct het beste bij jouw verbruik past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt