Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Ben jij op zoek naar meer informatie over Pure Energie Zakelijk? Je vindt hier alle informatie over Pure Energie Zakelijk: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.

Pure Energie Zakelijk levert energie aan het MKB, ZZP’ers en grootzakelijke bedrijven. Alle energie die deze energieleverancier verkoopt is zelf opgewekt, door windmolens en zonnepanelen.

Tarieven Pure Energie Zakelijk

De actuele actietarieven van Pure Energie Zakelijk vind je in de EasySwitch.nl energievergelijker. Je ziet ook direct of Pure Energie Zakelijk een welkomstkorting biedt. Net als bij alle andere energieleveranciers, veranderen de tarieven van Pure Energie Zakelijk twee keer per jaar. Deze verandering vindt plaats op 1 januari en 1 juli. Je merkt hier alleen iets van als je een energiecontract hebt met variabele tarieven.

Heb je een energiecontract met vaste tarieven afgesloten, dan betaal je gedurende de looptijd van je contract de prijs zoals deze aan het begin is vastgesteld. Zit je met vaste tarieven dan helemaal goed? Nee. Als de tarieven flink zijn gedaald, profiteer je daar niet van als je een contract hebt met vaste tarieven. Wij raden daarom iedereen aan om ieder jaar opnieuw een nieuwe vergelijking te maken. Kies ieder jaar opnieuw voor een éénjarig energiecontract en profiteer jaarlijks van een mooie welkomstkorting.

actietarieven pure Energie zakelijk

Welkomstkortingen en actietarieven bij Pure Energie Zakelijk

Alleen via vergelijkingswebsites zoals EasySwitch.nl ontvang je welkomstkortingen en sluit je energiecontracten af tegen actietarieven. Waarom kan dit alleen via EasySwitch.nl? Dat komt doordat energieleveranciers graag klanten willen winnen. Een leverancier moet een aantrekkelijk actietarief kunnen bieden om een hoge positie binnen de vergelijker te krijgen. De acties die je op EasySwitch.nl vindt, zal je dan ook niet tegenkomen op de website van Pure Energie Zakelijk zelf.

Benieuwd naar de actuele actietarieven van Pure Energie Zakelijk? Maak de vergelijking, vul je gegevens in en bekijk het overzicht.

Vergelijk Energie


Over Pure Energie Zakelijk

Pure Energie Zakelijk levert energie aan het MKB, ZZP’ers en grootzakelijk. De energie komt voort uit duurzame Nederlandse wind- zonne-energieprojecten.

Pure Energie Zakelijk

Hoe duurzaam is Pure Energie Zakelijk?

Pure Energie Zakelijk levert groene Nederlandse energie. Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat Pure Energie Zakelijk op zakelijk gebied de groenste energieleverancier is.

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

Je betaalt de daltarieven tussen 23:00 en 07:00. In de provincies Limburg en Noord-Brabant gelden de daltarieven tussen 21:00 en 07:00. In de weekenden en op nationale feestdagen geldt het daltarief de hele dag. Tijdens de overige uren betaal je het normaaltarief.

[/row]

Vergelijk Energie


Contactgegevens Pure Energie Zakelijk

Telefoon 088 – 10 13 000
E-mail zakelijk@pure-energie.nl
Bereikbaar Werkdagen 08.30 – 17.00 uur
Website https://pure-energie.nl/zakelijk/

contract pure energie zakelijk

Betalingen aan Pure Energie Zakelijk

De betaling aan Pure Energie Zakelijk vindt plaats op de 25e van de maand. Je kunt betalen aan de hand van automatisch incasso of per factuur. Je kunt dit wijzigen via de klantenservice.

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen, kun je dit op twee manieren doorgeven. Je kunt het zelf doorgeven via je zakelijke online omgeving, maar je kunt ook contact opnemen met de klantenservice.

Contract opzeggen Pure Energie Zakelijk

Je kunt je energiecontract altijd opzeggen via de klantenservice. Wanneer je dit vroegtijdig doet, kun je een opzegboete krijgen. Deze opzegboete is afhankelijk van de resterende looptijd van je contract.

Opzegtermijn

Wanneer je je energiecontract bij Pure Energie Zakelijk opzegt, moet je rekening houden met een opzegtermijn van 30 dagen.

Neemt Pure Energie Zakelijk je opzegboete over?

Nee, Pure Energie Zakelijk betaalt je opzegboete niet, tenzij anders is vermeld in de voorwaarden.

Pure Energie Zakelijk aanbieding

Wil je graag een zakelijk energiecontract afsluiten bij Pure Energie Zakelijk? Je kunt de actuele aanbiedingen en welkomstkorting van Pure Energie Zakelijk bekijken in onze vergelijker.

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Pure Energie Zakelijk?

EasySwitch.nl helpt je bij het vergelijken van verschillende energieleveranciers. Met de energievergelijker kun je kijken welke energieleverancier de scherpste tarieven aanbiedt. Wanneer het blijkt dat Pure Energie Zakelijk de goedkoopste energieleverancier is, kun je via EasySwitch.nl overstappen. Zodra je de overstap compleet maakt, word je aangemeld bij Pure Energie Zakelijk. Zij zorgen ervoor dat je oude energiecontract wordt opgezegd. Op deze manier stap je makkelijk en snel over en hoef je zelf niets te doen.

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Pure Energie Zakelijk. Vergelijk de energietarieven met die van andere leveranciers via de energievergelijker.

Vergelijk Energie

Beoordeling klantervaringen
3,3
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
3,3 uit 10

Klantervaringen

16 August, 06:43 P. Hegger Beoordeling: 3,4
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Niet motiverend!
Ik raad Pure Energie Zakelijk af.
3,3

Contactgegevens

Adres
Hengelosestraat 569
7521AG, Enschede
Telefoonnummer
088 -1013000
Website
Ben jij op zoek naar meer informatie over Pure Energie Zakelijk? Je vindt hier alle informatie over Pure Energie Zakelijk: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Op EasySwitch.nl energie vergelijk je alle energieleveranciers en vind je de beste deal voor jouw verbruik.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt