Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Ben jij op zoek naar meer informatie over zakelijke energie van Qwint? Alle informatie over Qwint Zakelijk vind je hier: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk zakelijke energie op EasySwitch.nl om het energieproduct te vinden dat bij jouw verbruik past.

Qwint Zakelijk is een volledig Nederlandse energieleverancier. Het bedrijf staat voor 100% groene energie en persoonlijke aandacht voor de klant. Qwint streeft naar een hoge klanttevredenheid. Er wordt energie geleverd aan consumenten en zakelijke klanten. Klein- en grootzakelijke klanten kunnen bij Qwint terecht. De energieleverancier is gevestigd in Hengelo.

 

Over Qwint Zakelijk

Qwint levert aan consumenten en zakelijke klanten groene stroom en gas. Het bedrijf heeft een ervaren klantenservice en streeft ernaar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Qwint Zakelijk levert energie aan MKB’ers en het grootbedrijf. Ook voor bouwstroom kun je bij Qwint Zakelijk terecht. Op projectbasis kan een tijdelijke energieaansluiting worden geregeld voor (grote) bouwprojecten.

Wanneer kies je voor zakelijke energie?

Je bent ZZP’er en twijfelt of je zakelijke energie aan zal vragen? Als ZZP’er is het niet altijd noodzakelijk om een zakelijk energiecontract aan te vragen. Het kan in sommige gevallen zelfs onvoordelig zijn om dit te doen. Als je veel vanuit huis werkt, ben je waarschijnlijk een kleinverbruiker. Een consumentencontract kan in dit geval voordeliger zijn.

 

Hoe duurzaam is Qwint Zakelijk?

Qwint biedt consumenten en zakelijke klanten 100 procent groene stroom uit duurzame bronnen. Voor 95 procent wordt de stroom uit waterkracht opgewekt, de overige 5 procent komt uit windenergie.

 

Tarieven van Qwint Zakelijk

Als MKB’er kun je kiezen uit een contract met vaste of variabele tarieven. Het contract met variabele tarieven is voor onbepaalde tijd. Dit betekent dat je ten alle tijden je overeenkomst kunt opzeggen. Het energietarief kan tijdens de contractduur veranderen. Ook biedt Qwint Zakelijk de mogelijkheid om een contract met vaste tarieven te sluiten. Deze contracten hebben een duur van 1, 2 of 3 jaar. Het tarief blijft gedurende de contractduur vast. Overigens, bij contracten met een variabel tarief blijven de tarieven gedurende de eerste 12 maanden vast.

 

Wanneer geldt het laag- en normaaltarief?

Heb jij een dubbele of slimme meter? Dan kun je gebruikmaken van een contract met laag- en normaaltarief. Je betaalt dan in de avonduren, in het weekend en op feestdagen een lager tarief. De daluren worden door de netbeheerder bepaald. Op de volgende tijdstippen geldt het laagtarief of daltarief:

  • Maandag tot en met vrijdag van 23:00 tot 7:00 uur (Brabant en Limburg: 21:00 tot 7:00);
  • Weekend: vrijdag 23:00 tot maandag 7:00 uur;
  • Officiële feestdagen: Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag, Koninginnedag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag.

 

Slimme thermostaat van Qwint Zakelijk

Energieleverancier Qwint Zakelijk biedt geen slimme thermostaat aan.

 

De slimme meter bij Qwint Zakelijk

De slimme meter is een nieuwe generatie energiemeter. Het is een digitale meter. Alle analoge meters zullen worden vervangen door een slimme meter. Deze meters houden het verbruik van gas en elektriciteit in jouw huishouden of bedrijf bij. Het grote verschil ten opzichte van de oude meters is dat de nieuwe meters automatisch de meterstanden kunnen doorgeven. Je hoeft dus zelf niet meer de meterstanden door te geven aan je energieleverancier. Bovendien biedt de slimme meter de mogelijkheid om zelf je verbruik bij te houden. Zo wordt het makkelijker om energie te besparen.

 

De terugleververgoeding van zonnepanelen

Heb jij zonnepanelen? In de regel verbruik je meer energie dan je opwekt met zonnepanelen. Op bepaalde momenten van de dag, bijvoorbeeld op hele zonnige dagen, kan het voorkomen dat je meer energie opwekt dan je verbruikt. Deze energie lever je terug aan het elektriciteitsnet. De energie die je teruglevert wordt verrekend met de energie die je verbruikt. Dit wordt ‘salderen’ genoemd.

 

Wek jij meer energie op dan je vebruikt?

Het kan voorkomen dat je uiteindelijk meer energie teruglevert aan het net dan je daadwerkelijk nodig hebt. De stroom die wordt verrekend met het eigen verbruik wordt gesaldeerd. Voor het verbruik daarboven ontvang je een terugleververgoeding. Bij Qwint Zakelijk is deze onbeperkt. Het maakt niet uit of je netto elektriciteit afneemt of teruglevert. Bij Qwint Zakelijk is de terugleververgoeding gelijk aan het leveringstarief.

 

Contactgegevens Qwint Zakelijk

E-mail info@qwint.nl
Telefoon 074 – 250 06 08
Kosten Lokaal tarief
Bereikbaarheid Werkdagen 8:30 – 17:00 uur
Website http://qwint.nl/qwint-zakelijk

 

Gas- en stroomstoringen bij Qwint Zakelijk

Zit je zonder gas of stroom? Meld deze storing dan direct bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom. Dit nummer is 24 uur per dag te bereiken op: 0800 – 9009. Als je bij dit nummer een melding doet, wordt de storing direct doorgegeven aan de lokale netbeheerder voor gas en/of stroom. Je netbeheerder zal je zo snel mogelijk helpen. Je kunt ook kijken op gasenstroomstoringen.nl voor een actueel overzicht van gas- en stroomstoringen.

 

Betalingen aan Qwint Zakelijk

Afhankelijk van jouw aansluiting en gasverbruik, verschilt de wijze van betaling bij Qwint Zakelijk. Verbruik je minder dan 170.000 m3 gas en je aansluiting is maximaal driemaal 8 Ampère, dan ben je een kleinzakelijke klant. Je betaalt een vast bedrag per maand en ontvangt jaarlijks een afrekening. Bij een verbruik boven de 170.000 m3 en een aansluiting van meer dan driemaal 8 Ampère ben je een grootzakelijke klant. Je meterstand wordt dan maandelijks geregistreerd en je ontvangt maandelijks een afrekening.

 

Wat te doen bij verhuizing

Als je gaat verhuizen, kun je in de meeste gevallen gewoon klant blijven bij Qwint Zakelijk. Probeer dit tijdig aan te geven. Houd voor de zekerheid rekening met een termijn van vier weken. Je kunt de verhuizing doorgeven aan de klantenservice. Het telefoonnummer is 074 – 250 06 08. Je betaalt het lokale tarief.

 

Opzeggen contract bij Qwint Zakelijk

Heb je een contract met variabel tarief? Dan kun je ten alle tijden je contract opzeggen. Houd rekening met een maand opzegtermijn. Ook als je een contract voor bepaalde tijd hebt, kun je jouw contract aan het einde van de contractduur opzeggen. Doe dit ook een maand van tevoren.

 

Opzegboete Qwint Zakelijk

Heb je een contract voor bepaalde tijd? Als je jouw contract eerder wil opzeggen, moet je er rekening mee houden dat Qwint Zakelijk je een opzegboete in rekening kan brengen. Bekijk goed je contract en algemene voorwaarden voordat je besluit je contract vroegtijdig te beëindigen.

 

Overstappen van energieleverancier

Ben jij een kleinverbruiker? Wij raden je aan een contract met vaste tarieven voor een jaar te nemen. Zo houd je de controle over je uitgaven aan energie en blijf je besparen door regelmatig over te stappen van energieleverancier. Bij zakelijke klanten zijn contracten vaak complexer. Neem dus goed de voorwaarden van je contract door en wees extra scherp op de resterende contractduur.

 

Wat doet EasySwitch.nl en wat doet Qwint Zakelijk?

EasySwitch.nl vergelijkt de verschillende zakelijke energiecontracten en toont je de meest voordelige resultaten. Je ziet binnen enkele stappen de kosten van andere energieleveranciers en wat je per jaar kunt besparen.

 

Let op: voor de exacte voorwaarden van de energiecontracten kun je terecht op de website van Qwint Zakelijk. Vergelijk de energietarieven met de tarieven van andere energieleveranciers via de zakelijke energievergelijker.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Adres
Demmersweg 122
7556BN, Hengelo
Telefoonnummer
074-2500608
Website
Ben jij op zoek naar meer informatie over zakelijke energie van Qwint? Alle informatie over Qwint Zakelijk vind je hier: tarieven, contactgegevens, beoordelingen, veelgestelde vragen en meer. Vergelijk zakelijke energie op EasySwitch.nl om het energieproduct te vinden dat bij jouw verbruik past.

Vergelijk leveranciers

Zojuist overgestapt