Internet TV bellen pakketten vergelijken

Maak een 100% onafhankelijke vergelijking van de volledige markt. Kies de deal die het best past bij je situatie en profiteer direct van je besparing.

Vergelijk internet, telefonie en tv

internet-bellen-tv-aanbieders

Beoordeling van klanten

Onze klanten geven de vergelijking van EasySwitch.nl op Trustpilot een:

Internet TV bellen pakketten vergelijken

Veel internet tv bellen aanbiedingen op deze website zijn exclusieve instapkortingen en zijn alleen beschikbaar op deze website. Vergelijk alle providers en vind eenvoudig het goedkoopste pakket!

[esos-chat]

Hoe werkt het vergelijken van internet bellen tv?

Wilt u voordeliger internet, bellen en tv? Op Easyswitch.nl vergelijkt u het beste pakket naar uw wensen en behoeften. U hoeft niet langer meer zelf te surfen naar alle aanbieders om zo een voordelige keuze te maken. Easyswitch.nl vergelijkt voor u alle pakketten op uw adres. U kunt voor diverse pakketten op onze website terecht. Wilt u een alles-in-één-pakket of een twee-in-één pakket? Via EasySwitch.nl bepaalt u zelf voor welk pakket u kiest. Daarnaast profiteert u van unieke acties en kortingen waardoor het internet, bellen en tv pakket voordeliger is dan rechtstreeks bij de aanbieder. En dat is mooi meegenomen toch?

De feiten op een rij:

 • Wij zijn onafhankelijk en vergelijken alle providers
 • Uit NIPO onderzoek blijkt dat per jaar gemiddeld €250 bespaard kan worden op internet, tv en vaste telefonie.
 • Wij tonen alleen totaalprijzen. Klik op de prijs van een product voor gedetailleerde informatie.
 • Overstappen is erg eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag vlekkeloos verloopt.
 • U kunt ook een geheel nieuwe aanvraag doen. Het hoeft geen overstap te zijn.

internet bellen tv vergelijken

Internet bellen tv voor een vaste maandprijs bij één provider.

Op Easyswitch.nl vergelijkt u alle providers en tonen wij u de beste alles in-één-pakketten die op uw adres beschikbaar zijn. Steeds meer mensen kiezen voor een alles-in-één-pakket. Het is een populair pakket omdat het vaak veel voordeliger is dan drie losse diensten bij verschillende aanbieders. Daarnaast heeft zo’n pakket veel gemak. Alles staat overzichtelijk op één factuur en het fijne is dat er één aanspreekpunt is. Mocht er wat mis gaan, of u wilt het pakket opzeggen dan is dit ook vele malen makkelijker bij één aanbieder. Alle producten in uw pakket hebben namelijk dezelfde looptijd. Omdat alle diensten bij één provider zijn ondergebracht ontvangt u een pakketdeal. En dat is natuurlijk mooi meegenomen. Naast dat de pakketten een stuk voordeliger zijn en gemak bieden heeft u binnen deze pakketten verschillende opties. Wilt u bijvoorbeeld extra tv zenders, interactieve tv of een snellere internetverbinding? U kunt uw specifieke wensen opgeven in de filters. Zo sluit u een pakket af naar uw wensen en behoeften.

Internet bellen tv vergelijken

Als u via Easyswitch.nl bestelt bent u goedkoper uit dan rechtstreeks bij de aanbieder. Als u bij Easyswitch.nl een pakket afsluit kunnen wij  u unieke acties en kortingen op het maandbedrag geven. Via Easyswitch.nl kunt u eenvoudig vergelijken op verschillende alles-in-1 pakketten:

 • Internet
 • Bellen
 • Televisie

Internet
Vergelijk internet op download en upload snelheid. U kunt zelf kiezen welke aansluiting u wilt. Afhankelijk van uw postcode heeft u de keuze uit ADSL, kabel of glasvezel internet. Glasvezel en kabel internet is in het algemeen sneller dan ADSL. Mailen en surfen kan bij elk abonnement zonder problemen.

Glasvezel internet
Glasvezel heeft de eigenschap dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. Bij elk internet abonnement krijgt u er gratis een WiFi modem bij, zodat u draadloos kunt internetten op uw tablet, laptop en mobiele telefoon.

Bellen
De prijzen en kenmerken van speciale pakketten zoals ‘onbeperkt bellen’ en de optie voor nummerbehoud bekijken is belangrijk. Bekijk of u bij onbeperkt bellen bijvoorbeeld gratis naar (alle) vaste en mobiele nummers kunt bellen en eventueel ook naar buitenlandse telefoonnummers. De meeste telefonie providers hebben verschillende tarieven voor bellen naar vaste en mobiele telefoons, bellen naar het buitenland en bellen naar mensen die abonnee zijn bij dezelfde provider.

Televisie
Het aanbod van (HD-) tv-zenders verschilt per provider en per abonnement. Net als de opties voor interactie tv en extra zenderpakketten. Televisie kijken kan via de kabel, via internet (ADSL, glasvezel) en via Digitenne. Voor interactieve tv (met Programma Gemist en Video on Demand) bent u genoodzaakt om de kabel of internet aansluiting te kiezen. Digitale tv via internet heeft redelijk veel bandbreedte nodig, dus heeft u een snelle internetverbinding nodig. Vaak krijgt u één gratis decoder/ontvanger per abonnement, waarmee u dus op één televisie digitale tv kunt kijken. Om digitale televisie te kijken op meer tv’s heeft u extra digitale ontvangers nodig die de providers aanbieden voor uiteenlopende prijzen.

Goedkoop internet en tv

Steeds meer mensen maken geen gebruik meer van de vaste telefoonaansluiting. Het is daarom tegenwoordig ook mogelijk om internet en tv als twee-in-één-pakket te kiezen. Een pakket zonder vaste telefoon wordt vaak iets goedkoper berekend dan een alles-in-één-pakket. De internet en tv pakketten kunnen uiteraard ook op uw specifieke wensen en behoeften worden aangepast. Dus wilt u meer tv- zenders of interactieve televisie? Of heeft u liever meer zenders in uw pakket en een snellere internetverbinding? U kunt het aangeven in de filters van onze vergelijker. Bijna alle providers bieden naast internet, bellen en tv ook een pakket voor alleen internet en televisie. Als u op Easyswitch.nl overstapt betaalt u nooit teveel. Doordat aanbieders op onze site speciale kortingen of acties bieden bent u altijd voordeliger uit dan rechtstreeks bij de aanbieder. Hieronder ziet u het overzicht met de verschillende aanbieders in onze vergelijker.

 internet tv

Welke providers worden er vergeleken?

In onze vergelijker vindt u snel en eenvoudig alles-in-1 tv internet en (bellen) abonnementen van:

 • KPN
 • Online.nl
 • Stipte
 • Tele2
 • Telfort
 • XS4ALL
 • UPC
 • Vodafone
 • Ziggo

Een aantal aanbieders bieden klanten een spamfilter aan voor uw persoonlijke mailbox. Er zijn ook providers die voor een paar euro extra per maand een spamfilter aanbieden. Daarnaast bieden ze vaak ook anti viruspakketten aan als extra. Meestal zijn deze van F-Secure die onder de naam van de provider wordt aangeboden, zoals door KPN en Ziggo.

Extra’s en opties

Naast aanbiedingen voor spamfilters en/of viruspakketten zijn er vaak ook opties zoals een extra modem, e-mail, homepages of Wifi hotspots.

Modem
Als u veel gebruikmaakt van het internet met meerdere computers tegelijk is het vaak verstandig om goed te kijken naar wat voor modem er wordt meegeleverd. U heeft voor een groter internetbereik een modem nodig met router functionaliteit. Mocht er een eenvoudige modem worden geleverd dan kunt u daar zelf alsnog een andere router op aansluiten.

E-mail
Om zoveel mogelijk reclame- vrij uw mail te kunnen ontvangen, kiezen sommige providers ervoor om als extra dienst een digitale mailbox aan te bieden. Hoe groot deze mailboxen zijn en hoeveel ruimte ze bieden wisselt per provider.

Homepages
Soms wordt er ruimte gemaakt voor klanten om een website te plaatsen. Vaak is dit wel maar een maximaal aantal MB’s.

Wifi Hotspots
Wifi Hotspots komen steeds vaker voor. Ziggo is als één van de eerste begonnen met het aanbieden van een extra Wifi- netwerk aan haar abonnees. Als u binnen het bereik van het Wifi-netwerk komt kunnen Ziggo klanten daar gebruik van maken. KPN heeft op dit gebied ook flinke stappen gemaakt. Handig voor als u niet thuis bent en onderweg een draadloos Wifi Hotspot zoekt om bijvoorbeeld wat op te zoeken op uw laptop.

internet vergelijken icoon

Welk pakket moet ik kiezen? 

Welk pakket u moet kiezen ligt helemaal aan uw situatie. Bij de keuze van een pakket gaat u voor u zelf na wat uw wensen en behoeften zijn bij het kijken naar televisie, het gebruik van uw internet, en uw belgedrag. Wanneer u altijd uw mobiele telefoon gebruikt dan is het misschien handig om geen vaste telefonie erbij te nemen. Kijk ook naar de verschillende pakketten en hoeveel het scheelt met een alles-in-één-pakket of een twee-in-één-pakket. Het komt ook voor dat het alles-in-één-pakket, doordat u een pakketdeal afsluit, bij de aanbieder voordeliger is dan een twee-in-één-pakket. Dan heeft u er (bijna) gratis telefoon bij. Misschien maakt u hier dan geen gebruik van, maar u bent wel bereikbaar met een vaste telefoon aansluiting en dat kan soms ook weer handig zijn.

Het ligt helemaal aan u zelf wat u belangrijk vindt in huis te hebben en voor welke snelheden. In de vergelijker kunt u uw specifieke wensen in de filters toevoegen. Ga na hoe vaak u op het internet zit en waarvoor u uw internetverbinding gebruikt. Bekijkt u vaak films, download u vaak muziek? Dan is het verstandig een snellere internetverbinding te nemen dan als u alleen uw mail checkt en af en toe een filmpje bekijkt. In de vergelijker wordt gekeken naar welke alles-in-1 pakketten op uw adres beschikbaar zijn en uiteindelijk kiest u welk pakket het meest bij uw wensen en behoeften past.

Waarom internet bellen & tv via Easyswitch.nl vergelijken?

Wilt u snel en gemakkelijk het beste pakket kiezen dat bij uw wensen en behoeften past? Het kan eigenlijk niet eenvoudiger dan via Easyswitch.nl. Easyswitch regelt de overstap voor u! U hoeft alleen uw postcode in te vullen in de vergelijker en wij bekijken welke pakketten er op uw adres beschikbaar zijn. U hoeft zelf niet alle websites van aanbieders meer af te gaan en het leuke is dat als u via Easyswitch.nl een pakket afsluit u vaak gebruik kunt maken van leuke acties of speciale internet aanbiedingen. Daarnaast bespaart u op jaarbasis tot wel 250,-. Het is dus altijd verstandig om uw pakketten te blijven vergelijken. Op onze website staan alle pakketten altijd up to date, met alle informatie die u nodig hebt voor een zorgeloze overstap.

 

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Op zoek naar een antwoord op onze website, of hulp van onze experts?