Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Hoe tevreden ben je over EasySwitch?

Om het overstappen voor jou zo soepel mogelijk te maken, blijven we iedere dag werken aan het verbeteren van onze service. En jij kunt ons hierbij helpen door het geven van feedback.

Wij ontvangen graag je feedback

“Allereerst: gefeliciteerd met je nieuwe energiecontract! Wij hopen dat je overstap naar een andere energieleverancier soepel is verlopen. Het leveren van een goede service vinden wij namelijk erg belangrijk, daarom zouden we graag willen weten hoe je het overstapproces hebt ervaren. Verliep alles naar wens? Of zijn er toch nog een paar verbeterpunten die we kunnen doorvoeren? We horen het graag van je! Het beantwoorden van de vragen duurt slechts 1 minuutje.”

Fleur Ribbink, manager Happiness team

Wat is de klanttevredenheidsscore van EasySwitch?

Wij voeren regelmatig onderzoek uit naar de tevredenheid van onze klanten. Zo weten we waar je tevreden over bent en wat we nog kunnen verbeteren aan onze overstapservice. In ons klanttevredenheidsonderzoek staat één vraag centraal: “Hoe waarschijnlijk is het dat je EasySwitch aanbeveelt bij vrienden en familie?” Het antwoord op deze vraag drukken we uit in een Net Promoter Score (NPS). Deze score loopt op een schaal van -100 tot +100. Bij een NPS van -100 beveelt niemand EasySwitch.nl aan. Bij een NPS van +100 hebben alle bevraagde mensen aangegeven dat het juist ‘Zeer waarschijnlijk’ is dat ze EasySwitch aanbevelen. Indien er net zoveel personen EasySwitch promoten als afraden, is de NPS 0.

Een NPS van 43
De Net Promotor Score van EasySwitch.nl is 43. Dit betekent dat klanten onze service veel vaker zouden aanraden, dan afraden. En daar zijn we trots op! Natuurlijk willen we deze score nog verder verbeteren en daar hebben we jouw hulp hard voor nodig.

Waarom EasySwitch.nl?


Onze klanten geven ons een 9.2

Een cijfer waar we al 11 jaar super trots op zijn. Klanten waarderen ons het meest om de vlekkeloze overstap.

Gratis overstapservice

Wij regelen je gehele overstap gratis. Hierdoor lopen je oude en nieuwe contract naadloos in elkaar over.


100% onafhankelijk

Bij ons zie je altijd de volledige prijzen. Er zijn geen addertjes onder het gras, geen extra servicekosten en geen commerciële trucjes.

Vergelijk op prijs én kwaliteit

Bij ons ben je altijd verzekerd van de laagste prijs en check je eenvoudig beoordelingen van energieleveranciers.

Laatste nieuws

Energie

Variabele energietarieven laten lichte daling zien, forse stijging verwacht vanaf augustus

Er komt voorlopig nog geen eind aan de onstuimige energiemarkt. De prijzen van energie zijn nog steeds ongekend hoog, maar de variabele energietarieven per 1...

Lees meer
Energie

Nederlanders kiezen steeds vaker voor duurzame energie

Ieder jaar onderzoeken we bij EasySwitch.nl met onze barometer hoe belangrijk Nederlandse consumenten duurzame energie vinden. Hoe vaak verkiezen zij een...

Lees meer
Energie

Oorlog Oekraïne leidt tot forse stijging gasprijs

Laatste update: 29-03-2022   In de nacht van 23 op 24 februari is er oorlog uitgebroken in Oekraïne. De spanningen waren al langer hoog opgelopen,...

Lees meer