Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Hoe tevreden ben je over EasySwitch?

Om het overstappen voor jou zo soepel mogelijk te maken, blijven we iedere dag werken aan het verbeteren van onze service. En jij kunt ons hierbij helpen door het geven van feedback.

Wij ontvangen graag je feedback

“Allereerst: gefeliciteerd met je nieuwe energiecontract! Wij hopen dat je overstap naar een andere energieleverancier soepel is verlopen. Het leveren van een goede service vinden wij namelijk erg belangrijk, daarom zouden we graag willen weten hoe je het overstapproces hebt ervaren. Verliep alles naar wens? Of zijn er toch nog een paar verbeterpunten die we kunnen doorvoeren? We horen het graag van je! Het beantwoorden van de vragen duurt slechts 1 minuutje.”

Fleur Ribbink, manager Happiness team

Wat is de klanttevredenheidsscore van EasySwitch?

Wij voeren regelmatig onderzoek uit naar de tevredenheid van onze klanten. Zo weten we waar je tevreden over bent en wat we nog kunnen verbeteren aan onze overstapservice. In ons klanttevredenheidsonderzoek staat één vraag centraal: “Hoe waarschijnlijk is het dat je EasySwitch aanbeveelt bij vrienden en familie?” Het antwoord op deze vraag drukken we uit in een Net Promoter Score (NPS). Deze score loopt op een schaal van -100 tot +100. Bij een NPS van -100 beveelt niemand EasySwitch.nl aan. Bij een NPS van +100 hebben alle bevraagde mensen aangegeven dat het juist ‘Zeer waarschijnlijk’ is dat ze EasySwitch aanbevelen. Indien er net zoveel personen EasySwitch promoten als afraden, is de NPS 0.

Een NPS van 43
De Net Promotor Score van EasySwitch.nl is 43. Dit betekent dat klanten onze service veel vaker zouden aanraden, dan afraden. En daar zijn we trots op! Natuurlijk willen we deze score nog verder verbeteren en daar hebben we jouw hulp hard voor nodig.

Waarom EasySwitch.nl?


Onze klanten geven ons een 9.2

Een cijfer waar we al 11 jaar super trots op zijn. Klanten waarderen ons het meest om de vlekkeloze overstap.

Gratis overstapservice

Wij regelen je gehele overstap gratis. Hierdoor lopen je oude en nieuwe contract naadloos in elkaar over.


100% onafhankelijk

Bij ons zie je altijd de volledige prijzen. Er zijn geen addertjes onder het gras, geen extra servicekosten en geen commerciële trucjes.

Vergelijk op prijs én kwaliteit

Bij ons ben je altijd verzekerd van de laagste prijs en check je eenvoudig beoordelingen van energieleveranciers.


 

Laatste nieuws

Energie

22 oktober: Energie vraag & antwoord sessie met Tom

De energieprijzen zijn al maanden aan het stijgen en de winter komt eraan, dus wat betekent dit voor jouw energierekening? Om antwoord te geven op al jouw...

Lees meer
Energie

Uitleg over beperkte aanbod energieleveranciers

Laatste update: 15-10-2021 Als je bij ons een vergelijking hebt gemaakt, is het je waarschijnlijk opgevallen dat je maar uit een aantal energiecontracten...

Lees meer
Energie

Prinsjesdag 2021: wat verandert er voor jou?

Deze week was het weer zover: de derde dinsdag van september, oftewel Prinsjesdag. Op deze dag spreekt onze Koning de Troonrede uit. Hij vertelt dan hoe het...

Lees meer