Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Wat vind jij nou écht van onze website?

Doe mee met ons onderzoek en ontvang 20 euro

 

Waarom dit onderzoek

Wat vinden bezoekers prettig aan mijn website? En waar haken mijn bezoekers af? Dit zijn vragen die voor EasySwitch.nl heel erg belangrijk zijn. Omdat wij willen dat iedereen onze website gemakkelijk kan gebruiken laten wij onze gebruikers dan ook graag aan het woord. Als je meedoet aan het onderzoek, help je ons EasySwitch.nl nóg beter maken. Het onderzoek duurt zo’n 15 minuten. Schrijf je in bij Fibéo en doe mee met het onderzoek.

Ik doe mee aan het onderzoek!

 

Wie is Fibéo

Fibéo is een internet startup met een vernieuwende manier van marktonderzoek: feedback video. Dit is het maken van beeldopnames van gezichtsuitdrukkingen van gebruikers terwijl zij al surfend commentaar leveren op een website.

 

Bekijk het filmpje om te zien hoe meedoen aan een onderzoek van Fibéo precies werkt.

 

Hoe gaat het onderzoek in zijn werk?

Het onderzoek begint met een aantal vragen en een korte briefing. Vervolgens wordt de website geopend en start de schermopname. Terwijl jij al surfend commentaar levert op onze website, maakt Fibéo een opname van jouw gezichtsuitdrukking en jouw beeldscherm. Na de opname volgen nog enkele afsluitende vragen en worden de beelden en antwoorden verstuurd.

Een bedankje voor het meedoen

Wij waarderen enorm dat je een kwartiertje vrijmaakt om ons te  helpen. Als beloning ontvang je daarom een bol.com bon van 20 euro.

Kan ik meedoen met het onderzoek?

Heb je een computer met Windows of Apple Mac OS X, een webcam en een microfoon? Dan kun je meedoen met het onderzoek. Het onderzoek duurt zo’n 15 minuten. Schrijf je direct in bij Fibéo.

 

Doe mee aan het onderzoek!