Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

10 jaar: Wie jarig is trakteert!

Deze week kunnen wij eindelijk vieren dat we 10 jaar bestaan! 10 jaar geleden besloten onze drie oprichters dat zij de energiemarkt op zijn kop zouden gaan zetten. Zij wilden ervoor zorgen dat niemand nog te veel hoefde te betalen voor energie en dat besparen makkelijker zou worden dan ooit. Dat is wat wij 10 jaar later nog steeds iedere dag doen vanuit de purpose: De laagste lasten voor iedereen, zonder gedoe.

Fan van trouwe klanten

Met ons geweldige team van 38 doen we iedere dag ons best om jou de beste deals aan te kunnen bieden. Daarmee hebben we al heel veel overstappers heel veel geld laten besparen en daar worden wij erg blij van. Zo blij dat we dit gevoel hebben vastgelegd en op een Tony Chocolonely reep hebben gedrukt. Vandaag ontvangen al onze trouwe klanten deze reep in de brievenbus. Dus stap jij al jaren over? Dan staat er iets lekkers op je te wachten!

Traktatie voor alle overstappers

We willen onze verjaardag natuurlijk met iedereen vieren, daarom krijg je ook als splinternieuwe overstapper een cadeautje van ons. Als je voor 29 november overstapt, speel je mee met het Rad van 10 jaar bestaan en ontvang jij een van de mooie cadeautjes die wij hebben geselecteerd voor jou. Win jij dat heerlijke Dagje Wellness of misschien wel €30, direct op je rekening gestort…

 

Ben jij een trouwe klant en verdenk je de postbode ervan jouw overheerlijke chocoladereep te hebben onderschept? Stuur dan een mailtje naar willemijn@easyswitch.nl en dan zorgen we ervoor dat die reep alsnog naar je toe komt.

Willemijn

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: