Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Consument met schuld krijgt toch stroom en gas

Daar hebben schuldhulpverleners en energieleveranciers afspraken over gemaakt om afsluitingen te voorkomen. De energierekening kan namelijk in sommige gevallen te ver oplopen waardoor consumenten worden afgesloten.

Hiermee geeft Energie-Nederland (organisatie van energieleveranciers) en de NVVK (schuldhulpverlening en sociale kredietverlening) uitwerking aan een regeling van de overheid.

Deze afspraken zullen het hele jaar door gelden. Het uitgangspunt van deze afspraken is dat wanneer mensen meewerken aan een oplossing voor hun schuldproblemen, zij niet afgesloten zullen worden.

Wilt u ook een zo laag mogelijke energierekening? Maak dan gebruik van de onafhankelijke energievergelijker van EasySwitch. Hiermee kunt u gemakkelijk de energietarieven van alle enenergieleveranciers met elkaar vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier.
Ook kunt u via EasySwitch energie vergelijken en geheel gratis overstappen van leverancier. Bespaar nu honderden euro’s per jaar op uw rekening!

Daan Konijn

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: