Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon
Duurzaam

Volgens een prognose van Frost & Sullivan zal de wereld in 2025 dubbel zoveel gebruik maken van duurzame energie dan in 2012. De capaciteit van duurzame energie zal groeien met gemiddeld 5,7 procent per jaar, van 1,6 TW naar 3,2 TW. De meeste groei zal te danken zijn aan zonne-energie (33,4%) met daarna windenergie (32,7%). Ook zal een groot deel van de groei te danken zijn aan waterkracht (25,3%).

Subsidieregelingen voor duurzame energie

Deze groei is voorspeld op voorwaarde dat de subsidieregelingen in de tussentijd niet worden aangepast. De kans is echter reëel dat door de matige economische vooruitzichten de subsidieregelingen in de toekomst toch aangepast zullen worden.

Energie Vergelijken

Gebruik maken van duurzame energie? Vergelijk duurzame energie via onze onafhankelijke energievergelijker op Easyswitch.nl. Hier vergelijk je binnen enkele minuten duurzame energie op basis van je persoonlijke energiebehoefte.

Raounak

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: