Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Energievergelijker waarborgsommen

Huishoudens met schulden die dreigen te worden afgesloten van gas en elektriciteit, moeten waarborgsommen tot wel € 1000 betalen om bij een nieuwe energieleverancier te worden toegelaten. Overstappen.nl toont nu per energieleverancier de hoogte van de waarborgsommen. 

Waarborgsommen vormen drempel

Als huishoudens de energierekening niet meer betalen, beëindigt de energieleverancier het energiecontract. Het huishouden moet dan proberen zo snel mogelijk bij een andere leverancier een contract aan te gaan. Veel energieleveranciers maken een overstap voor deze mensen wel erg moeilijk, door waarborgsommen tot € 1000 te vragen.

Energievergelijker

De energievergelijker van waarborgsommen scheelt de huishoudens met schulden hen een hoop uitzoekwerk. De huishoudens kunnen in het overzicht ook zien of energieleveranciers spoedaanvragen accepteert of niet. Dit is nodig vanwege de dreigende afsluiting op korte termijn. Bekijk nu het overzicht van waarborgsommen per energieleverancier.

Energie vergelijken

Op EasySwitch.nl kunt u eenvoudig energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. U bespaart al snel honderden euro’s per jaar dankzij actietarieven of welkomstpremies. Onze klantenservice biedt ondersteuning bij vragen of onduidelijkheden.

Jesse Breeuwsma

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: