Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Het Centraal Bureau voor de Statistiek laat vandaag weten dat een Nederlands huishouden gemiddeld 100 euro bespaart op de energierekening ten opzichte van vorig jaar. De nieuwe energietarieven, belasting- en leveringskosten hebben voor deze meevaller gezorgd.

Energierekening

De besparing komt grotendeels voort uit energiekosten. De levering is goedkoper geworden en de energiebelasting is gedaald. Ook zijn de energietarieven per 1 juli goedkoper voor mensen met een variabel contract. De gasprijs is sterk gedaald, maar hierop is juist de belasting weer gestegen. Daardoor is gas uiteindelijk toch duurder dan vorig jaar. Bijna de helft van de energierekening bestaat uit gas: 44 procent. Vorig jaar was dit nog 40 procent.

Nóg meer besparen?

Een besparing is voor iedereen welkom. Dus waarom hiermee genoegen nemen als jij ook elk jaar kunt besparen op je energierekening! Vul je gegevens in in de vergelijker en je ziet meteen welk energiecontract het voordeligst voor je is. Heb je nog vragen? Dan kunt je natuurlijk altijd terecht bij onze energie-specialisten!

Yentl Vork

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: