Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Laagste gasprijs in 2 jaar

Laagste gasprijs in 2 jaar

Ook dit jaar hebben we te maken met een zachte winter. Afgelopen januari is het uitzonderlijk warm geweest, waardoor de kosten van je energierekening alsmaar verder teruglopen. Dit warme weer heeft niet alleen een stevige impact op ons energieverbruik, maar ook op de gasprijs.

Verklaring lage gasprijs

Op dit moment is de gasprijs het laagst sinds afgelopen 2 jaar. Dit komt onder andere door de zachte winter, hoge gasvoorraden én een ruim aanbod. De hoge gasvoorraden kunnen worden verklaard door het lagere gasverbruik van vorig jaar. Door de zachte winter van 2018/2019 hebben we minder gas verbruikt. Dit zie je uiteindelijk terug in de gasprijs.

Bespaar op je energiekosten

Doordat de gasprijs nu zo laag is kun je veel geld besparen. Het prijsniveau bleef de afgelopen dagen echter gelijk. Dit is vaak een teken van een aanstaande prijsstijging. Daarom is nu het juiste moment om over te stappen naar een andere energieleverancier. Maak gebruik van onze vergelijker en kom erachter hoeveel jij per jaar kunt besparen.
 
Vergelijk Energie
waarom overstappen energie
 

Natasja Rohof

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: