Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Pas op: valse telefonische werving en deur tot deur verkoop uit naam van Easyswitch.nl

Sinds kort worden consumenten uit naam van Easyswitch.nl benaderd voor een nieuw energiecontract. Het gaat hierbij om deur tot deur en telefonische verkoop. Als onafhankelijke vergelijkingswebsite zullen wij dit nooit doen. Ga dus niet in op deze verkopers!

Ik ben ingegaan op een aanbod. Wat nu?
Als je wel bent ingegaan op een aanbod dat is gedaan vanuit onze naam, heb je een wettelijke bedenktijd van veertien kalenderdagen. Je kan het contract dus binnen veertien dagen laten annuleren bij de energieleverancier waar je een contract hebt afgesloten.

Is het aanbod van deze verkopers eerlijk?
Nee, je krijgt geen volledig overzicht van deze verkopers en tekent dus vaak voor een duur contract. Daarnaast weet je niet met wie je precies in zee gaat. Gebruik daarom altijd een vergelijkingswebsite om een energiecontract te vinden dat bij je past. Klik hier om naar onze energievergelijker te gaan.

Kan ik iets tegen deze verkopers doen?
Je kan een klacht indienen bij de ConsuWijzer, het loket voor consumenten van toezichthouder ACM. Zij grijpen in als bedrijven zich niet aan de regels houden. Des te meer klachten ConsuWijzer krijgt, des te sneller zij stappen kunnen ondernemen. Ben je uit naam van Easyswitch benaderd door verkopers? Geef dan informatie over deze partij door aan ConsuWijzer. Je kan hierbij denken aan het telefoonnummer waarmee je bent gebeld, de leverancier die aangeraden werd, bevestigingsmails die je hebt ontvangen en andere gegevens.

Heb je nog vragen? Dan kan je contact opnemen met onze klantenservice: 020 – 531 76 70.

Lisa Park

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: