Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring
veiling

De Nederlandse Energie Maatschappij (NL Energie) en Budget Energie hebben de energieveiling van Sloop de Crisis gewonnen. Het inkoopcollectief, bekend van televisie, maakte half maart de uitslag van de tweede energieveiling bekend.

 

NL Energie en Budget Energie

NL Energie en Budget Energie deden het beste bod op de energieveiling. NL Energie wint wederom de energieveiling voor het 1-jarige contract. Budget Energie deed het beste bod voor de 3-jarige contracten. Deelnemers van Sloop de Crisis hebben tot 21 april de tijd om op het aanbod in te gaan.

Check altijd onze energievergelijker

Deelnemen aan een collectief geeft gemak, toch is gebleken dat via EasySwitch.nl betere contracten worden aangeboden. Energieleveranciers bieden in onze vergelijker scherpe energiedeals aan, die zij geregeld aanpassen. Leg daarom altijd het aanbod van een energieveiling naast de aanbiedingen in onze vergelijker.

Sloop de Crisis

Sloop de Crisis werkt samen met groepsveiling.nl. Eind 2013 konden mensen via Sloop de Crisis besparen op energie, zorgpremie, internet/bellen/tv en schadeverzekeringen.

Vergelijk energie

EasySwitch.nl heeft jarenlange ervaring in het vergelijken van energieleveranciers. Ben jij al jaren bij dezelfde energieleverancier? Stap dan over en bespaar tot € 450 op jaarbasis. Als nieuwe klant bij een energieleverancier profiteer je van welkomstpremies en/of actietarieven.

Wij raden voor de meeste besparing aan om jaarlijks over te stappen naar een 1-jarig contract met vaste tarieven.

Raounak

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: