Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Woonenergie neemt klanten Robin Energie over

Robin energie overgenomen door WoonEnergie

Deze week werd bekend gemaakt dat alle 25.000 klanten van Robin Energie per 11 maart worden overgenomen door WoonEnergie, een dochteronderneming van Eneco.

De voormalige klanten van Robin Energie ontvangen een persoonlijk bericht met de geldende leveringstarieven en meer informatie over de voorwaarden die van toepassing zullen zijn op de levering. Eneco heeft geen financiële details over de overname bekend gemaakt.

Volgens de Autoriteit Consument & Markt (ACM) kunnen de voormalige klanten van Robin Energie ervoor kiezen om klant te blijven bij WoonEnergie of kosteloos over te stappen naar een andere energieleverancier. Er geldt dan wel een opzegtermijn van 30 dagen.

Was je een klant van Robin Energie en wil je graag overstappen naar een andere energieleverancier? EasySwitch.nl helpt je graag met het het kiezen van een nieuwe energieleverancier. Klik op de link om energie te vergelijken.

Natasja Rohof

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: