Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met onze privacyverklaring

Vacature UX-/UI Designer

Wij zoeken een UX/UI Designer! Kun jij je goed verplaatsen in de gebruiker, ben je communicatief vaardig en is conversie optimalisatie echt jouw ding? Ben je daarnaast creatief en heb je ervaring met het bedenken van nieuwe concepten en het uitvoeren van a/b tests? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit zijn wij

Het doel van Easyswitch.nl is simpel: de laagste vaste lasten, voor iedereen, zonder gedoe. Aanbieders vergelijken en overstappen is een van de beste manieren om te besparen, mits dit natuurlijk gemakkelijk, onafhankelijk, persoonlijk en zonder gezeur achteraf gaat. Met een hecht team van jonge, gedreven specialisten in een prachtig pand aan de Amsterdamse Herengracht zorgen wij ervoor dat dit elke dag beter gaat bij onze drie merken: Overstappen.nl, Easyswitch.nl en Autoverzekering.nl.

EasySwitch.nl heeft een platte organisatiestructuur. Wij zijn sinds begin 2017 een zelfsturend team. Er is bij ons geen manager die bedenkt wat er moet gebeuren en bepaalt door wie het werk gedaan moet worden. Dit betekent ook dat we geen functies hebben: elke collega heeft meerdere rollen en iedere rol is verantwoordelijk voor zijn eigen domein. Wij gaan dan ook uit van vertrouwen, niet van controle. Maar: with great power comes great responsibility. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor het stellen van doelen en prioriteren, persoonlijke ontwikkeling en het sturen van de organisatie.

Dit ben jij

 • Creatief en analytisch sterk
 • Je vraagt door, je wilt weten waarom;
 • Je hebt lef en dat zien we ook terug in je designs;
 • Je kent het designprocess en weet ook waarom;
 • Je bent betrokken, neemt initiatief en houd van consistentie;
 • Je hebt een eigen mening, sterk in communicatie en kan goed feedback ontvangen en geven;
 • Je hebt ervaring met tools gerelateerd aan jouw vak en specialisme
 • Je hebt minimaal HBO Werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring
 • Pré: Ervaring in Agile environments (Scrum)
 • Pré: Ervaring met Angular of ReactJS
 • Pré: Ervaring met Sourcetree & Github

Dit ga je doen

Als UX/UI Designer word jij onderdeel van multidisciplinaire teams die bestaan uit product owners, back-end en front-end developers. Voor verschillende websites en producten zal jij bezig zijn met het optimaliseren van de interfaces. Als UX/UI Designer ben jij de filter tussen de doelen en behoeften van Product Owners en eindgebruikers naar development. Je bent samen met de Product Owners voor gebruikersonderzoek, schetsen maken, visualiseren van concepten, denkt mee in prioriteit voor sprints en vertaalt user requirements naar concrete concepten en tests.

We zoeken naar een communicatief sterk persoon met een groot empatisch vermogen, die ervaring heeft met organiseren van sessies en nieuwe concepten uit kan werken naar clickable prototypes of a/b tests. Naast het optimaliseren vanuit gebruikersperspectief, zie je ook conversie kansen en weet je hier een goede balans in te vinden. Daarnaast dat jij als UX/UI designer goed de psychologie snapt, hoe je tot de beste oplossing kunt komen en dan dit op de meest efficiënte manier.

 

Solliciteren

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@overstappen.nl.