Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Concurrentiestrijd CanalTenne en Digitenne

CanalTenne van CanalDigitaal is vergelijkbaar met Digitenne van KPN. De concurrentie voor KPN is groot aangezien CanalDigitaal haar nieuwe product voor € 2 per maand minder aanbiedt. Er zijn wel verschillen in het aanbieden van HD-zenders en Fox Sports Eredivisie.

 

CanalTenne

De kosten van een CanalTenne abonnement zijn € 9,95 per maand. CanalTenne heeft 25 digitale tv-zenders en de smartcard is gratis. Ook is het mogelijk om een 2e of 3e aansluiting te nemen zonder extra abonnementskosten. HDTV is voor € 9,95 extra ook verkrijgbaar bij CanalDigitaal.

Digitenne

KPN levert geen HD-kanalen bij het Digitenne-abonnement. Wel kunnen abonnees van Digitenne gebruikmaken van Fox Sports Eredivisie voor een extra maandelijks tarief. Doordat er geen HD-kanalen beschikbaar zijn bij Digitenne is het product eigenlijk alleen nog maar te gebruiken voor op de camping of als extra tv in huis.

Digitale tv vergelijken

Wilt u weten wie voor u de beste aanbieder is? Op EasySwitch.nl kunt u alle aanbieders met elkaar vergelijken en voor u de beste optie kiezen. Ook kunt u bij ons op de hoogte blijven van het laatste nieuws over digitale tv.

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: