Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

FOX en FOX Sports bij CanalDigitaal en UPC

CanalDigitaal en UPC hebben een overeenkomst gesloten met FOX. Eerder had Ziggo ook al een deal gesloten met FOX. Het heeft lang geduurd voordat het besluit werd genomen. Over andere aanbieders kan nog niks gezegd worden maar het vertrouwen dat het goed gaat komen is er, aldus FOX-woordvoerder Marcel van der Zee.

 
CanalDigitaal

De zenders FOX Sports Eredivisie 1 en FOX Sports International 2 zijn bij CanalDigitaal in HD te bekijken. Ook is er gratis FOX Sports GO voor alle FOX Sports abonnees. Dit is een mobiele streamingdienst waarmee klanten via internet alle wedstrijden kunnen bekijken.

 
Abonnement

Abonnees van CanalDigitaal kunnen FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International als losse abonnementen afsluiten. Ook komt er een bundel van beide pakketten.

 
UPC

Bij UPC worden alle FOX-zenders in HD aangeboden. De FOX-zenders gaan 19 augustus van start. Het nieuwe aanbod kost € 17,25 per maand. Deze prijs ligt gelijk met wat voorheen Eredivisie Live was. De omschakeling van Eredivisie Live naar FOX wordt automatisch omgezet op 2 augustus.

 
Abonnement

Bij UPC is het mogelijk om een losse voetbalwedstrijd te kijken via pay per view. Dit kost € 11,95. Ook is een gecombineerd pakket mogelijk. Dit pakket bevat FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International en is € 24,25 per maand.

 

Digitale televisie vergelijken

Bent u op zoek naar het beste aanbod voor digitale tv-abonnementen? Vergelijk digitale televisie via EasySwitch.nl en u krijgt het beste overzicht met aantrekkelijke aanbiedingen. Ook voor internet en telefonie.

 

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: