Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

FOX Sports trekt veel kijkers

De betaalzender FOX Sports krijgt steeds meer kijkers. Het aantal kijkers van FOX Sports is in de maand september met 14,6% gegroeid ten opzichte van vorig jaar september. Totaal had FOX Sports 2,4 miljoen kijkers. De normale zender van FOX blijft wel achter.

Abonnementen delen

Het aantal kijkers bij FOX Sports zegt niks over het aantal abonnementen die verkocht zijn. Vanwege de mogelijkheid om abonnementen te delen met meerdere mensen, hoeft niet iedereen een abonnement aan te schaffen. Dit gebeurt vooral bij het KPN-abonnement Digitenne. Het FOX Sports-abonnement kan hier over 3 smartcards gedeeld worden.

Beveiliging abonnementen

Op internet is het mogelijk om een smartcard en een ontvanger van Digitenne te huren om een voetbalwedstrijd te kijken, dit is goedkoper dan een wedstrijd kijken via FOX Sports. Ook via de satelliet is het mogelijk om abonnementen te delen door middel van cardsharing op internet. FOX is samen met een aantal aanbieders aan het kijken voor een betere beveiliging zodat het delen niet meer mogelijk is.

Digitale tv vergelijken

Wilt u weten wie voor u de beste aanbieder is? Op EasySwitch.nl kunt u alle aanbieders met elkaar vergelijken en voor u de beste optie kiezen. Ook kunt u bij ons op de hoogte blijven van het laatste nieuws over digitale tv.

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: