Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Kabelaanbieders maken misbruik van monopoliepositie

Er wordt gesteld door de Tele2 directeur consumenten markt dat de concurrenten van UPC televisie en Ziggo televisie ook een kans moeten krijgen om gebruik te maken van de kabel.

Het is volgens hem namelijk zo dat digitale tv het beste aangeboden kan worden in combinatie met analoge televisie.

De laatste tijd is er veel te doen geweest om het openbreken van de kabelmarkt. De rechter heeft deze openbreking tegen gehouden.

Er wordt nu een onderzoek gehouden. Tele2 televisie gaat er van uit dat een van de conclusies zal zijn dat de huidige kabelaanbieders erg dominant zijn.

In totaal gebruikt nog 78 procent van de Nederlanders het analoge televisie signaal. Het is erg moeilijk voor de andere partijen, waaronder XS4ALL televisie, KPN televisie en Alice televisie, om te concurreren met de kabelaanbieders.

Over EasySwitch.nl
Via EasySwitch kunt u eenvoudig alle  digitale tv aanbieders vergelijken, en ook direct overstappen naar de goedkoopste digitale tv aanbieder. U kunt als consument eenvoudig en onafhankelijk vergelijken op basis van verschillende criteria zoals prijs, service en looptijd. Naast digitale televisie, kunt u ook telefonie providers en internet providers vergelijken op EasySwitch.nl

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: