Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

KPN introduceert 4-in-1-pakket

KPN heeft begin deze week een totaalpakket met internet, interactieve tv, bellen en mobiel geïntroduceerd, genaamd KPN Compleet. Met dit 4-in-1-pakket (quad-play) wil de telecomaanbieder het voor gezinnen eenvoudig maken al hun telecomzaken in een keer te regelen. KPN-klanten met een alles-in-een-pakket en mobiele abonnement(en) profiteren van extra voordelen.

Extra voordelen

Gebruikers van KPN Compleet krijgen binnenkort de beschikking over een aantal extra’s: onbeperkt onderling bellen met de KPN-nummers van gezinsleden, uitbreiding van het aantal interactieve tv-zenders en een verdubbeling van belminuten, sms’jes en mb’s voor bepaalde KPN mobiel abonnementen.

Geleidelijke invoering

KPN Compleet wordt gefaseerd ingevoerd. KPN-klanten die al sinds vorig jaar internet, interactieve tv, vast bellen en mobiele abonnementen afnemen worden binnenkort ingelicht over de extra voordelen. Andere klanten kunnen zich later dit jaar aanmelden voor KPN Compleet.

Alles-in-een-pakketten vergelijken

Vergelijk op EasySwitch.nl eenvoudig combinatiepakketten met internet, bellen en tv. Wij tonen u de scherpste aanbiedingen op basis van uw wensen en postcode. Zelf de pakketten van internetaanbieders en digitale-tv-aanbieders vergelijken is verleden tijd dankzij onze handige vergelijker.

Daan Konijn

Bedankt voor het lezen! Ik heb dit artikel met liefde geschreven om jou te informeren. Is dat gelukt of heb je nog een vraag? Of een opmerking? Of wil je graag iets lezen over een ander onderwerp dat nog niet op onze blog staat?

Ik wil dit delen met mijn vrienden en volgers: