Menu

Sim Only vergelijken

Een abonnement voor uw mobiele telefoon kunt u afsluiten met mobiele telefoon of zonder (Sim Only). Bij een Sim Only-abonnement krijgt u een bepaald aantal belminuten, sms’jes en internet-Mb’s. 

Voorwaarden Sim Only

Als u een Sim Only-abonnement wilt beschikt u reeds over een eigen mobiele telefoon die in een goede staat verkeerd én nog steeds aan uw wensen voldoet. U kunt ook ervoor kiezen een nieuwe ‘losse’ mobiele telefoon te kopen voor bij uw Sim Only-abonnement. Let er wel op dat deze mobiele telefoon ‘Sim-lock-vrij’ is.

Hoe werkt Sim Only?

Stapt u over en kiest u voor een mobiele-telefoon-abonnement met Sim Only dan ontvangt u van uw provider alleen een simkaart, geen mobiele telefoon. Dit verklaart ook de naam Sim Only. De simkaart stopt u in uw mobiele telefoon.

Vergelijk Sim Only

Formaat simkaart

Past in uw mobiele telefoon alleen een micro-simkaart? Dan is dit bij de meeste providers geen probleem. U krijgt een zogenaamde combi-simkaart. U krijgt een simkaart van standaard formaat die tegelijk een micro-simkaart bevat. De micro-simkaart kunt u eenvoudig met uw duim uit de simkaart drukken. In sommige nieuwe smartphones past alleen een nano-simkaart.

Sim Only-aanbiedingen vergelijken

Met onze Sim Only-vergelijker vindt u eenvoudig het Sim Only-abonnement, dat het best aansluit bij uw belgedrag en eventueel sms- en internetverbruik. Voor een goede vergelijking wordt eerst naar uw verbruik en wensen gevraagd:

  • Geef aan hoeveel belminuten, sms en internet-Mb´s u nodig heeft.
  • Heeft u een voorkeur voor de contractsduur (1 maand, 1 of 2 jaar)? Dan kunt u dit ook aangeven.
  • U kunt aangeven welke providers u wilt vergelijken. Deze filterfunctie is handig als u een voorkeur heeft voor bepaalde providers, of bepaalde providers wilt uitsluiten.

Onze vergelijker toont u vervolgens op basis van uw wensen en verbruik een overzicht van de goedkoopste Sim Only-abonnementen. De ranglijst van aanbiedingen kunt u vervolgens naar eigen wens filteren op aanbieder, prijs per maand, belminuten of prijs-kwaliteitsverhouding.

Overstappen van Sim Only-aanbieder

Is uw huidige contract van uw mobiele telefoon bijna afgelopen? Of is uw contract na de einddatum overgegaan in een contract voor onbepaalde tijd zonder einddatum? Dan kunt u elk moment opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Uw nieuwe provider regelt voor u de overstap als u nummerbehoud aanvraagt.

Vergelijk Sim Only

Vergelijk nu »

Sim Only vergelijken

Sim Only vergelijken informatie op EasySwitch.nl, de onafhankelijke vergelijker en overstapservice van “internet bellen tv“. Naast Sim Only vergelijken informatie, kunt u ook energie vergelijken en meer lezen over andere internet gerelateerde begrippen en vaste telefonie vergelijken of de goedkoopste energie vinden.

[esos-chat]
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je mist nooit meer de beste energiedeals!

Laatste nieuws

Blijf up-to-date van het laatste energie nieuws

Barometer 2016: Nederland gaat voor groene stunters

De energiemarkt is aan het veranderen. Steeds minder mensen houden vast aan hun traditionele energieleverancier en stappen over naar een groene...

Lees meer

Windenergie. Ook als het niet waait

Netbeheerder Tennet is deze week begonnen met de aanleg van de COBRAcable. De onderzeese stroomkabel verbindt het Deense Endrup met de Eemshaven in Groningen....

Lees meer

De energieleveranciers die groen gas aanbieden

Groen gas, het bestaat, maar wat is het precies en welke energieleveranciers bieden jou groen gas aan? Wij leggen je uit wat er wordt bedoeld met groen gas en...

Lees meer