Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Allsecur Verzekeringen is een nieuwe aanbieder die zich richt op autoverzekeringen. Allsecur Autoverzekeringen is een onderdeel van Allianz, een van de grootste verzekeraars ter wereld. Allsecur BV is een gevolmachtigd agent van Allianz Nederland. Allianz is met Allsecur gestart met een nieuw label voor het online verkopen van autoverzekeringen. Allsecur (autoverzekering) is onderdeel van Allianz maar heeft een eigen organisatie structuur. Allsecur wil duidelijkheid, transparantie, geen kleine lettertjes en altijd een scherpe autoverzekering premie. U kunt via internet of per telefoon een All Secur verzekering afsluiten of schade melden. De juiste spelling is AllSecure verzekering, niet All Secur verzekering of All Secure verzekering. Bij Allsecur vindt u momenteel alleen nog autoverzekeringen, maar in de toekomst willen zij uitbreiden met andere soorten verzekeringen. Verzekeringen zoals een autoverzekering van AllSecur vergelijken met alle andere verzekeraars kan compleet onafhankelijk hier op EasySwitch.nl.

Vragen over AllSecur Verzekeringen? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

AllSecur Verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen AllSecur Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu AllSecur Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct AllSecur Verzekeringen aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt