Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

De Amersfoortse (ook wel Amersfoortse Verzekeringen genoemd) is een inkomensverzekeraar voor ondernemers. Als zelfstandig ondernemer of werkgever wilt u uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers zo gezond mogelijk houden. En aan het geregel rondom arbeidsongeschiktheid, ziekte en pensioen wilt u zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn. Daarom biedt De Amersfoortse verzekering inkomenszekerheid voor uzelf en voor uw medewerkers. Amersfoortse Verzekeringen probeert u zoveel mogelijk werk uit hoofd en handen te nemen. De Amersfoortse verzekeringsmaatschappij valt onder de verzekeraar ASR Nederland. De Amersfoortse biedt u alle nodige verzekeringen om uw onderneming goed te beschermen tegen tegenvallers. De nadruk van De Amersfoortse ligt op de wijze waarop zij proberen het ondernemen relaxter te maken.

Vragen over Amersfoortse Verzekeringen? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Amersfoortse Verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Amersfoortse Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Amersfoortse Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct Amersfoortse Verzekeringen aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt