Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

De zorgverzekeraar AnderZorg is een onderdeel van Menzis, een gerenommeerde zorgverzekeraar met bijna 2 miljoen verzekerden. AnderZorg richt zich op zorgverzekeringen. Samen met Menzis heeft AnderZorg afspraken gemaakt met vrijwel alle zorgaanbieders van Nederland. Zo hebt u met Anderzorg Zorgverzekering optimale keuzevrijheid. Zorgverzekeraar Anderzorg en Menzis maken afspraken met zorgverleners over prijs en kwaliteit van zorg, maar ook over de organisatie eromheen. AnderZorg biedt zo een scherpe premie en goede zorg bij elke verzekering. AnderZorg biedt vier verschillende verzekeringen aan. Iedereen in Nederland is verplicht een basisverzekering af te sluiten. AnderZorg biedt deze aan, en heeft daarnaast nog drie aanvullende verzekeringen. Dat zijn: AnderZorg Jong, AnderZorg Extra en AnderZorg Tand.

Vragen over AnderZorg? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

AnderZorg vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen AnderZorg vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu AnderZorg premie informatie verkrijgen of direct AnderZorg aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt