Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

ARAG (rechtsbijstandverzekering) is in Nederland een grote juridische dienstverlener. Sinds 1962 is ARAG actief op de Nederlandse markt als onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar. Het bedrijf is een onderdeel van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in twaalf Europese landen en in de Verenigde Staten. ARAG biedt verzekeringen aan voor ZZP’ers, particulieren en ondernemers. Een (juridisch) geschil, ruzie of conflict kan zomaar ontstaan. De kosten van deze conflicten zijn vaak hoog en komen veelal onverwacht. Als u op deze momenten gegarandeerd wilt zijn van een specialist, zonder direct geconfronteerd te worden met hoge uurtarieven, dan is een ARAG rechtsbijstandverzekering het product voor u. Vergelijk de tarieven van ARAG met andere juridische dienstverleners op EasySwitch.

Vragen over ARAG? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

ARAG vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen ARAG vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu ARAG premie informatie verkrijgen of direct ARAG aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt