Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Bruns ten Brink treedt op als algemene schadeverzekeraar. Dat betekent dat alle soorten verzekeringen (bijv: Bruns ten Brink autoverzekering), behalve medische, kunnen worden aangegaan. Dit doet Bruns ten Brink voor zowel de particuliere als de zakelijke markt via een tussenpersoon bij u in de buurt. Bruns ten Brink Verzekeringen voeren onder andere de volgende producten: motorrijtuigenverzekering (zoals een Bruns ten Brink autoverzekering), transportverzekering, brandverzekering, aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven, recreatieverzekering, rechtsbijstandverzekering en een uitvaartverzekering. Bij het tot stand komen en onderhouden van verzekeringscontracten treedt Bruns ten Brink op als verzekeraar en zorgt voor registratie en documentatie van polissen en polisaanhangsels, de daarbij behorende financiële afrekeningen en in geval van schade zorgt Bruns ten Brink Verzekeraar voor afwikkeling van de schades.

Vragen over Bruns ten Brink Verzekeringen? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Bruns ten Brink Verzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Bruns ten Brink Verzekeringen vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Bruns ten Brink Verzekeringen premie informatie verkrijgen of direct Bruns ten Brink Verzekeringen aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt