Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Als je in Nederland woont, ben je verplicht om een ziektekostenverzekering af te sluiten. Deze verplichte ziektekostenzorgverzekering kent u misschien beter als zorgverzekering, hoofdverzekering of basisverzekering. Bij CZ kunt u kiezen uit twee zorgverzekeringen, namelijk de CZ Zorg-op-maatpolis en de CZ Zorgkeuzepolis. Voor zorg die niet in de hoofdverzekering zit, kunt u zich aanvullend verzekeren. CZ heeft verschillende aanvullende verzekeringen. U kunt zich ook bij CZ collectief DVN verzekeren. DVN is de Diabetesvereniging Nederland. Bent u lid van deze vereniging? Met de CZ collectief DVN verzekering kunt u premiekorting en extra vergoedingen krijgen. CZ overlegt met DN over kwaliteit van de diabeteszorg. Zij bieden en streven naar een zorginkoop die voldoet aan de Zorgstandaard en de richtlijnen voor behandeling van de Nederlandse Diabetes Federatie.

Vragen over CZ Collectief DVN? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

CZ Collectief DVN vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen CZ Collectief DVN vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu CZ Collectief DVN premie informatie verkrijgen of direct CZ Collectief DVN aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt