Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

EAG Assuradeuren (Eindhovense Assuradeuren Groep) is een volmachtbedrijf dat is gelieerd aan BAE-GROEP, een samenwerkingsverband van en voor assurantieadviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële diensten. Een volmachtbedrijf zoals EAG Assuradeuren is een soort van groothandel in verzekeringsproducten. Het voordeel hiervan voor u als consument en/of ondernemer is dat u niet beperkt wordt tot standaard producten die via de reguliere maatschappijen worden aangeboden, maar dat u maatwerkverzekeringen kunt krijgen, die zijn toegespitst op uw persoonlijke gezins- of bedrijfssituatie. Bij EAG Assuradeuren kunt u onder andere terecht voor schadeverzekeringen van particulieren en bedrijven, zoals brand-, aansprakelijkheids-, ongevallen-, rechtsbijstands-, reis-, recreatie-, uitvaart-, motorrijtuigenverzekeringen.

Vragen over EAG Assuradeuren? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

EAG Assuradeuren vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen EAG Assuradeuren vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu EAG Assuradeuren premie informatie verkrijgen of direct EAG Assuradeuren aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt