Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring
Sluiten
whatsapp
call-icon

Elvia Verzekeringen is de specialist op het gebied van de reisverzekering en annuleringsverzekering. Elvia Reisverzekering heeft een eigen alarmcentrale die wereldwijd hulp verleent. Elvia Reisverzekeringen is al meerdere malen gekozen tot de Beste Reisverzekeraar.
Elvia Reisverzekering verzekert reizigers sinds 1957. Sinds die tijd hebben zij een onvergelijkbare knowhow opgebouwd. In de uitgebreide reeks aan reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen is er altijd één die bij uw manier van reizen past.
Elvia biedt de volgende verzekeringen aan: Elvia reisverzekering (eenmalig / standaard), Elvia doorlopende reisverzekering (wanneer u meerdere keren per jaar op reis gaat), Elvia globetrotter reisverzekering (voor wanneer u een wereldreis maken of in het buitenland gaat studeren) en de
Elvia annuleringsverzekering (hiermeehebt u de zekerheid dat uw volledige reissom vergoed wordt wanneer u uw reis met een geldige reden annuleert.)
Op EasySwitch kunt u onafhankelijk een Elvia reisverzekeringen vergelijken en direct afsluiten.

Vragen over Elvia Reisverzekering? Onze klantenserivce helpt u graag verder. Bel 020 – 53 176 70

Vergelijk Verzekeringen »

Elvia Reisverzekering vergelijken

Op zoek naar de beste verzekering of zorgverzekering 2015? Niet alleen Elvia Reisverzekering vergelijken, maar ook energie vergelijken op EasySwitch.nl. Nu Elvia Reisverzekering premie informatie verkrijgen of direct Elvia Reisverzekering aanvragen.

Beoordeling klantervaringen
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Beoordeling Easyswitch
0
Prijsinzichten
Betaling
Overstapproces
Online hulp
Klantenservice
Duurzaamheid
Gemiddelde beoordeling:
0 uit 10

Klantervaringen

0

Contactgegevens

Honderden euro's besparen?

Binnen 5 minuten hebben wij een overzicht met verzekering deals voor u!

  1. Vul uw gegevens in
  2. Vergelijk aanbod
  3. Stap over
  4. Bespaar geld
Vergelijk nu!

EasySwitch heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiele Markten)
vergunningnummer: 12003024

Zojuist overgestapt